Eee o zaman vakti zamanini bekliyecez canim Allahim.insaAllah cok bekletmez nasip eder hayirlisinu sagliklisinu cok cok dua edelim guzel olcaka insaAllah :)Evet rahim filminden tutta aklınıza gelen bütün testler yapıldı hiç bir şey yokmuş allahtan beklemekten başka çare kalmadı en kısa zamanda hepimiz sevinelim inşallah
Kızlar ben de hamileyim. Eşimin son durumu neydi bilmiyorum ama çok şükür Rabbim nasip etti. Inşallah size de kısmet eder
Kızlar hamileyimmmm allahım isteyen herkesi tez zamanda müjdelendirsin
Canım biz aktardan macun yaptırmıştık ikimiz de onu kullanıyorduk.Eşim ayrıca keçiboynuzu özü içiyordu çok da düzenli olmasa da.Yememize içmemizi dikkat ettik.Sigara,asitli içecekler falan tamamen kesti eşim.ilk başlarda çoban çökerten,kırkkilit otu ve çakşır kaynatıp içirmiştim 2 ay kadar.Sonra onu bırakıp macuna geçtik.Bir kutu l-arginin,2 kutu e vitamini,1 şişe emodex,,birer kutu da impryl ve sperra kullandı eşim ama hepsini aynı anda kullanmadık.Aylara bölünmüş şekilde kullandık.Bunlar harici de dua ettik Rabbimize sığındık.İnşallah yardımcı olabilmişimdir.Merhaba, çok sevindim adınıza sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
neler kullandığınız paylaşabilir misiniz :)
Merhaba, çok sevindim adınıza sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
neler kullandığınız paylaşabilir misiniz :)
Bizde keçiboynuzu kürü uyguladık 20 gün sabah akşam 1 bardak 5 dk suyunu kaynatıp içirdim yanındada e vitamini kullandı eşim degerlerinde ciddi fark oldu ve ilk aydan gebeyim çok şükür muhakkak denenmeli
Canım biz aktardan macun yaptırmıştık ikimiz de onu kullanıyorduk.Eşim ayrıca keçiboynuzu özü içiyordu çok da düzenli olmasa da.Yememize içmemizi dikkat ettik.Sigara,asitli içecekler falan tamamen kesti eşim.ilk başlarda çoban çökerten,kırkkilit otu ve çakşır kaynatıp içirmiştim 2 ay kadar.Sonra onu bırakıp macuna geçtik.Bir kutu l-arginin,2 kutu e vitamini,1 şişe emodex,,birer kutu da impryl ve sperra kullandı eşim ama hepsini aynı anda kullanmadık.Aylara bölünmüş şekilde kullandık.Bunlar harici de dua ettik Rabbimize sığındık.İnşallah yardımcı olabilmişimdir.
doğal yolla mı hamile kaldınız acabaEğer artış olmayacak ise vakit kaybetmeden tüp bebekk tedavisine başlamak istiyorum..Çünkü arttırmaya çalışmak hep umut hissetmek daha zorlu bir süreç
Merhaba hayırlı olsun varıkosel ameliyatı oldu mu eşinizBizde keçiboynuzu kürü uyguladık 20 gün sabah akşam 1 bardak 5 dk suyunu kaynatıp içirdim yanındada e vitamini kullandı eşim degerlerinde ciddi fark oldu ve ilk aydan gebeyim çok şükür muhakkak denenmeli
Merhaba e vitamını yangı marka kullandınızBizde keçiboynuzu kürü uyguladık 20 gün sabah akşam 1 bardak 5 dk suyunu kaynatıp içirdim yanındada e vitamini kullandı eşim degerlerinde ciddi fark oldu ve ilk aydan gebeyim çok şükür muhakkak denenmeli
Benim eşim de sperm sayısı azdı ve aynı zamanda DNA Hasari yüzde 30 idi ama son bir ay kullandığı ilaçlar fayda etti şuan 6 aylık hamileyimHerkese merhaba ,
Belirli tedavileri uygulayıp morfoloji sonucunda olumlu değişiklikler yaşayanlar deneyimlerini paylaşabilir mi ?
Hayırlı olsun neler kullandınızBenim eşim de sperm sayısı azdı ve aynı zamanda DNA Hasari yüzde 30 idi ama son bir ay kullandığı ilaçlar fayda etti şuan 6 aylık hamileyim
Evet arkadaşlar aynısını ilaç olarak bizde kullandık hamile kaldım umudunuzu yitirmeyin ve sabredin kesinlikle Allah isterse olur yaCanım biz aktardan macun yaptırmıştık ikimiz de onu kullanıyorduk.Eşim ayrıca keçiboynuzu özü içiyordu çok da düzenli olmasa da.Yememize içmemizi dikkat ettik.Sigara,asitli içecekler falan tamamen kesti eşim.ilk başlarda çoban çökerten,kırkkilit otu ve çakşır kaynatıp içirmiştim 2 ay kadar.Sonra onu bırakıp macuna geçtik.Bir kutu l-arginin,2 kutu e vitamini,1 şişe emodex,,birer kutu da impryl ve sperra kullandı eşim ama hepsini aynı anda kullanmadık.Aylara bölünmüş şekilde kullandık.Bunlar harici de dua ettik Rabbimize sığındık.İnşallah yardımcı olabilmişimdir.
L arginun klomen 50 mg evicap fort 400 ve magnezinc dört sene olmadı bir ay kullandı faydası oldu deneyin canimHayırlı olsun neler kullandınız