Ins artis olur bizde 3 aydir deniyoruz birseyler ama artis olmadi hep 0Biz bir ay sonra gideceğiz.Sonucunda bir değişiklik okursa yazarım .ilk ay sayımız baya arttı bakalım morfoloji değişicek mi
Tüp bebek merkezine gittik direkt biz .doktor biraz daha beklememizi ve morfolojinin hiç önemli olmadığını söyledi
Canım takvimi gördüm gebe misimKeşke artsa morfoloji bizdede o sıkıntı var ve geneli baş anomalisi 6 yıldır hiç hamile kalamamıstım tüp bebekle kaldım onuda kaybettim napcağımı bilmiyorum keçiboynuzu özü başladı eşim bi kaç doktor proxed ilaç önermişti inşallah kendiliğimden hamile kalabilirim
Ne kullandınız ilaç olarakMerhaba, bizde de morfoloi 1 di. bugün ilaç kullanımı sonrası testi tekrarladık. Yarın sonucu çıkacak işe yaramışsa haber veririm :) Hepimiz için hayırlısı.
Merhaba, bizde de morfoloi 1 di. bugün ilaç kullanımı sonrası testi tekrarladık. Yarın sonucu çıkacak işe yaramışsa haber veririm :) Hepimiz için hayırlısı.
SONUÇLARIMIZ ÇIKTI MORFOLOJİ %1 DEN %3 E ÇIKMIŞ sayı ve hareketlilik aynı şimdi onları artıracağız umarım :)Sonuçlarınız çıktı mı merak ettim. ? Sayı ve hız ne durumda
Martın 20si gibi yaptırıcaz test yazarım sonucuSonuçlarınız çıktı mı merak ettim. ? Sayı ve hız ne durumda
Kullandığınız şeyleri yazabilir misiniz acaba?Hayırlı olsun bu arada değerler güzel yükselmiş.SONUÇLARIMIZ ÇIKTI MORFOLOJİ %1 DEN %3 E ÇIKMIŞ sayı ve hareketlilik aynı şimdi onları artıracağız umarım :)
Plusspeed, kirilom qh (omega3) ve 1 haftadır da kestane balı ve keçiboynuzu özü kullanıyorduk. Şimdi de krilom a devam ediyoruz heçiboynuzu özü ve kestane balına da devam ediyorz.Kullandığınız şeyleri yazabilir misiniz acaba?Hayırlı olsun bu arada değerler güzel yükselmiş.
Bizimde morfoloji 1 sizin nasıl 3e çıktı neler yaptınız yardımcı olursanız sevinirim?SONUÇLARIMIZ ÇIKTI MORFOLOJİ %1 DEN %3 E ÇIKMIŞ sayı ve hareketlilik aynı şimdi onları artıracağız umarım :)