Erkek İnfertilitesi Morfoloji sonucu değişenler ..

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evet rahim filminden tutta aklınıza gelen bütün testler yapıldı hiç bir şey yokmuş allahtan beklemekten başka çare kalmadı en kısa zamanda hepimiz sevinelim inşallah
Eee o zaman vakti zamanini bekliyecez canim Allahim.insaAllah cok bekletmez nasip eder hayirlisinu sagliklisinu cok cok dua edelim guzel olcaka insaAllah :)

Kızlar ben de hamileyim. Eşimin son durumu neydi bilmiyorum ama çok şükür Rabbim nasip etti. Inşallah size de kısmet eder🙏
Kızlar hamileyimmmm allahım isteyen herkesi tez zamanda müjdelendirsin

Merhaba, çok sevindim adınıza sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
neler kullandığınız paylaşabilir misiniz :)

Canım biz aktardan macun yaptırmıştık ikimiz de onu kullanıyorduk.Eşim ayrıca keçiboynuzu özü içiyordu çok da düzenli olmasa da.Yememize içmemizi dikkat ettik.Sigara,asitli içecekler falan tamamen kesti eşim.ilk başlarda çoban çökerten,kırkkilit otu ve çakşır kaynatıp içirmiştim 2 ay kadar.Sonra onu bırakıp macuna geçtik.Bir kutu l-arginin,2 kutu e vitamini,1 şişe emodex,,birer kutu da impryl ve sperra kullandı eşim ama hepsini aynı anda kullanmadık.Aylara bölünmüş şekilde kullandık.Bunlar harici de dua ettik Rabbimize sığındık.İnşallah yardımcı olabilmişimdir.

Bizde keçiboynuzu kürü uyguladık 20 gün sabah akşam 1 bardak 5 dk suyunu kaynatıp içirdim yanındada e vitamini kullandı eşim degerlerinde ciddi fark oldu ve ilk aydan gebeyim çok şükür muhakkak denenmeli

Bizde keçiboynuzu kürü uyguladık 20 gün sabah akşam 1 bardak 5 dk suyunu kaynatıp içirdim yanındada e vitamini kullandı eşim degerlerinde ciddi fark oldu ve ilk aydan gebeyim çok şükür muhakkak denenmeli
Canım biz aktardan macun yaptırmıştık ikimiz de onu kullanıyorduk.Eşim ayrıca keçiboynuzu özü içiyordu çok da düzenli olmasa da.Yememize içmemizi dikkat ettik.Sigara,asitli içecekler falan tamamen kesti eşim.ilk başlarda çoban çökerten,kırkkilit otu ve çakşır kaynatıp içirmiştim 2 ay kadar.Sonra onu bırakıp macuna geçtik.Bir kutu l-arginin,2 kutu e vitamini,1 şişe emodex,,birer kutu da impryl ve sperra kullandı eşim ama hepsini aynı anda kullanmadık.Aylara bölünmüş şekilde kullandık.Bunlar harici de dua ettik Rabbimize sığındık.İnşallah yardımcı olabilmişimdir.

cevaplarınız için çok teşekkür ederim bende aynı şekilde denicem. umarım bizde de işe yarar :)

Merhaba hanımlar. kocam sperm tedavisi alıyor. tedavi sırasında bazı bilgileri paylaşmak istiyorum. her şeyden önce normal olarak morfoloji üremede rol oynayabilir ama büyük rol oynayamaz. Örneğin, eğer sayı 50 milyon ise, o zaman 5 milyondan fazla normal sperm olabilir. Önemli olan hareketlilik ve sayımdır. DNA hasarınızı ve ROS testinizi kontrol etmeniz gerekiyor. Hiç kimse bize DNA'yı kontrol etmemizi söylemedi ve doktorlar sadece IVF prosedürleri yaptığını söyledi. Şimdi anlıyorum ki IVF klinikleri sadece para kazanmak istiyor. Şükürler olsun, doğrudan IVF'e gitmedi ve DNA hasarımızı kontrol ettik. % 50 DNA hasarı ve yüksek oksidatif stres yaşadık. DNA hasarı çok önemlidir, çünkü sperm normal bir şekle sahiptir, ancak dna yapısı sadece derinlikli analizlerde görülebilir. Kocanız wifi radyasyonundan uzak durmalı ve telefonu cebine koymalıdır. Açık wifi ve telefonları ile uyku yok. Daha fazla sebze yiyebilmeli ve asla hayvansal et ve yağ yememelidir. Morfolojiniz bile% 0 ise doğal anlayış için uygun olabilir. Her şey sayım ve hareketlilik ile ilgili. iyi şanslar

Merhaba hayırlı olsun varıkosel ameliyatı oldu mu eşiniz

Merhaba e vitamını yangı marka kullandınız

Evet arkadaşlar aynısını ilaç olarak bizde kullandık hamile kaldım umudunuzu yitirmeyin ve sabredin kesinlikle Allah isterse olur ya

X