Morfoloji sıfır olup hamile kalan var mı

Evet tüp bebekle gebe kaldı önce ikizlere fakat 5 aylıkken suyu geldi doğum yaptı sonra da tekrar tüp bebek yapıldı bir oğlu var iki yaş olacak. Ve de 2020 mayıs da da merkezdeki embiriyosu var ona gidecek. Ben değiştirmek de fayda bulacağınızı düşünüyorum inşallah hayırlısı olsun sizin için

Cok saolun amin insallah. Hangi tüp bebek merkeznde oldu halanzn.

Mrb arkdslar 2 tüp bebek tutmadı sadece morfoloji sorunumuz var ne yaptysak olmadı. Olmicak mı napalm varikoselde grade1 ameliyata gerek yok diyo doktorlar ne yapcagmzi bilmez olduk var mı böyle hamile kalan
Merhaba canım bizimde toplam sperm sayısı 24 milyon, ileri hız 13, morfoloji 2 renkli doppler çok şükür temiz cıktı ama değerlerimiz birazcık kötü . Olmuyor napalım bunda da vardır bi hayr dedik. Doktorumuz emodex kapsül verdi 3 ay kullan sabah akşam dedi ama biz 1 ay kullandık sadece. Eşim ilaçla ne zaman ne para kaybetmek istemiyor açıkçası. Konya novafertil tüp bebek merkezine gideceğiz birde orda soracagz ne yapılması gerekiyor diye. Bakalım hayırlısı Rabbim hepimize güzel minnoslar nasıp etsin

Mrba canm. Morfolojnz fena deglms bu şekilde doğal yoldan da olur sadece biraz sayının ve hızın artması lazm onlarda ilaçlarla artar bence. Bizim ilk zamanlar 1.5 yıl önce hızımız yüzde 6ydı. İlaçlar kürlerle felan yüzde 30 oldu birtek hızımız arttı bizim morfoloji hiç artmadı. Bence eşiniz ilaçları kullansn sigara felan varsa bıraksn yada varikosel varsa ameliyat olsun o zaman kendilgnden olur. Etrafmda ilaclrla sayısı artıp doğal yoldan hamile kalan arkdslrm var. Eşi varikosel ameliyatı olup doğal yoldan gebe kalan da var. Bence bunları bi düşünün. Çünkü tüp bebek de bazen çare degl bizim 2 tüp bebek tutmadı

Morfoloji için hangi ilacı kullandınız? Hormon testi dna hasar testi yaptırdınız mı? Siz tüplerinize baktırdınız mı?

Morfoloji için hangi ilacı kullandınız? Hormon testi dna hasar testi yaptırdınız mı? Siz tüplerinize baktırdınız mı?
Rahim filminde sorun çıkmadı. Morfoloji için değil de spermler için genel olarak proxed plus artmed evicap ace selenyum keçiboynuzu kürü pekmezi herşey kullandk sadece morfoloji artmadı. Dna hasar testine tek bakmadk. Şimdi ürolog klomen trental magvital verdi 2 ay için bakalm artk hayrlsı

Dna hasar testini de önemsiyorlar ve hormon testlerini. Bizim de 5 ay olacak. Olmazsa dna hasar testine yöneleceğiz biz de

Merhaba,eşimin 3 farklı zamanda verdiği spermiogram testinde morfoloji %1 olarak test edildi.Hareketli sperm sayısı %10,ileri hareketli %5.Daha önce 2 kez başarısız tüp bebek denemesi geçmişimiz var.(3. gün taze emb. ve 6. gün blastokist).Tekrar tedaviye başlayacağız. Doktorumuz Sperm Dna Hasar testi önerdi henüz sonuçları bekliyoruz.Aranızda morfolojisi düşük olup,hasar testinde sorun yaşamayan arkadaşlar var mı?

Dna hasar testi yaptrdnz acaba bizde düşünüyoruz artk çünkü tek başına morfoliji gebelikte bu kadar etkili deglms dna hasarı mutlaka baktrn diyo doktorlar. Ben hasar olduğunu düşünüyorm artk yoksa morofloji sıfır ile hamile kalan ve morfoloji sıfır olduğundan bile haberi olmadan çocuk sahibi olan çok kişi var

Merhaba,dna hasar sonucu yanlış hatırlamıyorsam %20 olarak gelmişti.3. Denemede 6aa kalite iki embriyo transferim de negatifle sonuçlandı.Doktorum sorunun dna hasarı oldugunu bu nedenle 4. Denemede TESE(TASA degil) yönetimiyle lokal anestezi uygulayarak esimden hasarsız sprem alacaktı.bu yöntemin sonuçları konusunda çok umutluydu ancak artık çocuk fikrinden uzaklaştığmız icin tekrar deneme yapmadık.Dna hasar testi önemli,yaptırmanız tavsiye ederim.Sevgiler.

Çok teşekkürler cevabnz için. Peki sizin morfolji kaç sıkıntı var mıydı morfolojide. Bizde 2 tüp bebek 4ab kalite çift embryo transferinde negatif oldu çünkü bence spermde hasar varsa gelişim devam etmyor 3. Tüp bebeği de yapsak bizim yine olumsuz olur olmayan yine olmaz. O yüzden dna hasar testi yaptrmak istyrm eşime mutlaka orda bi sorun vardr

Benim de 4 denemem oldu amh ım 2,55 DNA hasarı bizde %15 ve morfoloji %2 toplamda 11 tane hepsi çok iyi kalite embriyo transferi oldu ama hepsi negatif hiç tutmadı

Benim de 4 denemem oldu amh ım 2,55 DNA hasarı bizde %15 ve morfoloji %2 toplamda 11 tane hepsi çok iyi kalite embriyo transferi oldu ama hepsi negatif hiç tutmadı
Bunun nedeni araştırılmalı canm hiç mi doktorlar bir genetik test yapalm neden tutmuyo demediler. Eğer bir sıkıntı varsa onu çözmeden tüp yaptrmayn tutmuyo çünkü. Bide hasara uğramadan testislerden iğneyle hasarsz sperm alınıyormuş birde bu yöntemi deneyin

Söylediler ama 9 tane blastı doldurduktan sonra tamamen ticari yani 8. 9. denemeyi yapalım diye belki.. ama benim artık tüp bebek niyetim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…