Morfoloji sıfır olup hamile kalan var mı

Çok teşekkürler cevabnz için. Peki sizin morfolji kaç sıkıntı var mıydı morfolojide. Bizde 2 tüp bebek 4ab kalite çift embryo transferinde negatif oldu çünkü bence spermde hasar varsa gelişim devam etmyor 3. Tüp bebeği de yapsak bizim yine olumsuz olur olmayan yine olmaz. O yüzden dna hasar testi yaptrmak istyrm eşime mutlaka orda bi sorun vardr
Esimin sperm sayısı oldukça iyi olmasına rağmen morfolojisi %1, uzerine bir de dna hasari eklenince embriyolar ne kadar kaliteli olursa olsun tutunamiyorlar.Biz diger tüm testleri de yaptırmıştık yalnızca era testini yaptırmadım.Neticeten 3 deneme sonrasi sorunun sperm kaynaklı olduguna karar verildi esimden iğne ile sperm alarak hasari en aza indirmeyi uygun görmüşlerdi.

Esimin sperm sayısı oldukça iyi olmasına rağmen morfolojisi %1, uzerine bir de dna hasari eklenince embriyolar ne kadar kaliteli olursa olsun tutunamiyorlar.Biz diger tüm testleri de yaptırmıştık yalnızca era testini yaptırmadım.Neticeten 3 deneme sonrasi sorunun sperm kaynaklı olduguna karar verildi esimden iğne ile sperm alarak hasari en aza indirmeyi uygun görmüşlerdi.
Bu seferki olumlu olur inşalalh tese ile hasarsz sperm yönetmeni yaparsanz sonucu bana söyleyeblr msn belki bizde aynı yoldan gideriz bende şu an için 3. Tüp bebegi düşünmüyrm anca seneye belki

Bu seferki olumlu olur inşalalh tese ile hasarsz sperm yönetmeni yaparsanz sonucu bana söyleyeblr msn belki bizde aynı yoldan gideriz bende şu an için 3. Tüp bebegi düşünmüyrm anca seneye belki
Korona sürecinde etraflıca düşündük ve tekrar deneme yapmamaya karar verdik. Size bol şans dilerim.Insallah hersey istediğiniz gibi olur.Sevgiler.

Teşekkürler saolun sizin içinde aynılarını dilerm tez zamanda olur inşallah 🙏

Bizim morfoloji 0 ken iki kere hamile kaldım kendiliğimdem ama düşükle sonuçlandı gelişmedi bebekler. Promen k diye bir vitamin var 2 kutu ondan kullandı eşim sonra tüp bebege basladık o zaman test istedi morfoloji 2 ydi. Erkek infertilitesinde mikroçip yapıyorlar bizde yaptırdık ve embriyolarımızın hepsi birinci kalite cıktı tavsiye ederim size de arastırın isterseniz bi
Merhaba dusukleriniz kac haftalikken oldu acaba

Merhabalar uzerinden zaman gecmis ama bizim morfoloji 1 di ve herseye ragmen duzelmesi.buna ragma dna hasari yuzde 11 gibi cok iyi bir sayi cikti.yuzde 15 in alti nirmal kabul ediliyor.

X