Düzende yaptır bence bişey farketcegini zannetmiyorum ama bizdende hrs den istemişti biz hrsde verdik farketmez maddi durumunuza göre yaptırın arada 120 tl fark varSence biz nerde yaptırsak ya Hrs de mi düzende mi?
Düzende yaptır bence bişey farketcegini zannetmiyorum ama bizdende hrs den istemişti biz hrsde verdik farketmez maddi durumunuza göre yaptırın arada 120 tl fark var[/QUOT
Hrs 350 tl diyor düzen de 207 tl dedi. 143 tl var azda degil hani. Bilmiyorum ya Kaan hocanın sekreterini aradık doktor nerde dediyse orada yaptırın diyor 150 tl için yanlış sonuç almayın dedi bende anlamadım. Kaan hocanın bi sürü hastası düzende yaptırdı o zaman onlar yanlış sonuç mu aldı yani ????
Öyle mi ???? Tmm ya düzene gidicez. Ne bileyim kıymet hanım öyle deyince çok şaşırdımcanim neden bu kadar sorun edipte kendini uzuyorsun duzen laboratuvari turkiyedeki ilk akredite laboratuvar kac senelik yer eger boyle bir suphe olsaydi bunca insan gider miydi oraya? Birde esin gidince gorecek bir suru odul almis bir yerzeynepppppppp
aman o guzin ablaya dönmus orda dert dinleye dinleyeÖyle mi ???? Tmm ya düzene gidicez. Ne bileyim kıymet hanım öyle deyince çok şaşırdım
Kiymet hanimi tanimiyorum ama burda meshur bir prof kadin doğumucunun asistani var gorseniz teyze elini opeyim dersiniz herkes yavasliktan şikayetçi yengemle her gittigimizde daraliyorum bem disarda bekliyorumaman o guzin ablaya dönmus orda dert dinleye dinleye
Ne macunu kullanıyorsunuz acaba ????Selam kızlar nasılsınız ne durumdasınız çok bakamadım bu aralar yoğunum iş ev vakit ayıramıyorum hiç geçen gün eltilerimle bahsettim ağladım onlarda neden söylemedin falan dediler sonra da acaba yanlış mı yaptım söylemekle dedim kendi kendime. Eşime söylemedin kızar üzülür diye. Bu arada kullandığımız macun işe yarıyor sanki eşimde değişiklik farkediyorum ve hissediyorum iyi şeyler olacak inşallah bir yandan da endol ve trentali bıraktığımız için tedirginim kafam çok karışık yani
Balın içine arı sütü ve bitki karışımı kattı canım içinde bayağı bişey var salep turp tohumu vs. Çok fazla hatırlamıyorumNe macunu kullanıyorsunuz acaba ????
Nerde yaptırdınız ne kadar tuttu tam olarak neye iyi yarıyor ?Balın içine arı sütü ve bitki karışımı kattı canım içinde bayağı bişey var salep turp tohumu vs. Çok fazla hatırlamıyorum
Canım ankarada bir aktarda ginseng ve propolis tabletiyle birlikte 250TL verdim sperm sayı ve hareket için daha 10 gün olduk başlayalıNerde yaptırdınız ne kadar tuttu tam olarak neye iyi yarıyor ?
Kocaniz kilo aldimi? Benim kocam kilolu. Spor yaomaz. Bunlari yerse daha cok kilo alicak.. karacigerinde de yaglanma cikmisCnm havuç suyu ve havucun kendisin,
ceviz fındık fıstık kuru üzüm badem kuru dud vs.. keçi boynuzu tozu,
ısırgan otu çayı,
zeytinyağında bekletilmiş incir,
prooxeed plus bi kutu,
Larginine bi kutu,
şimdi de emodex kullanıyor.
Arı sütü bal polen
Her akşam bi avuç kabak çekirdeği
Her akşam Bol yeşillikten oluşan salata
Haftada 3 gün nohut
Haftada 2 defa Deniz balığı
Bunları kullandık yaklaşık 2 aydır düzenli kullanıyoruz. Tabi eşim varikosel ameliyatı da oldu 5. Ayımızdayız.
Marankinin tarifi galiba.. maranki tohumlardan olusan macun yapiyorBalın içine arı sütü ve bitki karışımı kattı canım içinde bayağı bişey var salep turp tohumu vs. Çok fazla hatırlamıyorum
Yok almadı. Eşim çok yürüyüş yapar eritiyor galiba. Hergün ortalama 15/20 bin adım atıyor nerdeyse.Kocaniz kilo aldimi? Benim kocam kilolu. Spor yaomaz. Bunlari yerse daha cok kilo alicak.. karacigerinde de yaglanma cikmis
Süper ya. Benim kocam cok üsengec. Yürümeyi bile sevmezYok almadı. Eşim çok yürüyüş yapar eritiyor galiba. Hergün ortalama 15/20 bin adım atıyor nerdeyse.
Inofolik iciyormusun? O sayfadan taniyorum seni.. sanki bir ara hamile kalmistin..yanlis mi hatirliyorum acaba?Kızlar meraba hep okuyorum ama çok yazmıyorum içim sıkılıyor bu akşam fazlasıyla sanki hiç anne olamayacağımYasin okuyacağım şimdi hepimize dua edeceğim fazla yazıp içinizi darlandirmayayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?