Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar geçen yıl bir aktardan eşim toz karışım almıştı eşim çok zayıf ve vücut direnci dusuk tadını çok sevmişti ve 1.kutu daha aldi bizde bu proxeed kullanmaya yeni başladığımız donemdi. Bende proxeed le yan etki yapacağını düşünüp kullanmasına izin vermedim kutu Az önce elime geçti içindekileri okudum ve kullanmaya karar verdim içinde Propolis Keçiboynuzu tozu kudret narı Polen ve birkaç şey daha var Kudret narını araştırdım bolca E vitamini içeriyormuş ve zaten bir çok hastalığa şifa diyorlar karışımın herhangi bir markası yok söyleyemeyeceğim ama belki Kudret narını temin edip Morfoloji için kullanmak isterseniz Bu nedenle sizinle paylaştığım Hani geçen de evicap ın karaciğer yağlanması yaptığını söylemiştiniz ya bu doğal bir alternatif olabilir

canim neden bu kadar sorun edipte kendini uzuyorsun duzen laboratuvari turkiyedeki ilk akredite laboratuvar kac senelik yer eger boyle bir suphe olsaydi bunca insan gider miydi oraya? Birde esin gidince gorecek bir suru odul almis bir yer zeynepppppppp

Öyle mi ???? Tmm ya düzene gidicez. Ne bileyim kıymet hanım öyle deyince çok şaşırdım

aman o guzin ablaya dönmus orda dert dinleye dinleye
Kiymet hanimi tanimiyorum ama burda meshur bir prof kadin doğumucunun asistani var gorseniz teyze elini opeyim dersiniz herkes yavasliktan şikayetçi yengemle her gittigimizde daraliyorum bem disarda bekliyorum

Selam kızlar nasılsınız ne durumdasınız çok bakamadım bu aralar yoğunum iş ev vakit ayıramıyorum hiç geçen gün eltilerimle bahsettim ağladım onlarda neden söylemedin falan dediler sonra da acaba yanlış mı yaptım söylemekle dedim kendi kendime. Eşime söylemedin kızar üzülür diye. Bu arada kullandığımız macun işe yarıyor sanki eşimde değişiklik farkediyorum ve hissediyorum iyi şeyler olacak inşallah bir yandan da endol ve trentali bıraktığımız için tedirginim kafam çok karışık yani

Beth18 cnm hepsini eczaneden alıyorum internetten hiçbirşey almadım. Bugün de aktar polen ve propolis aldık zaten arkadaş doğal bal getirmişti inş faydası olur Rabbim herşeyin hayırlısını versin

Ne macunu kullanıyorsunuz acaba ????

Kocaniz kilo aldimi? Benim kocam kilolu. Spor yaomaz. Bunlari yerse daha cok kilo alicak.. karacigerinde de yaglanma cikmis

Kızlar meraba hep okuyorum ama çok yazmıyorum içim sıkılıyor bu akşam fazlasıyla sanki hiç anne olamayacağım Yasin okuyacağım şimdi hepimize dua edeceğim fazla yazıp içinizi darlandirmayayim

Kızlar meraba hep okuyorum ama çok yazmıyorum içim sıkılıyor bu akşam fazlasıyla sanki hiç anne olamayacağım Yasin okuyacağım şimdi hepimize dua edeceğim fazla yazıp içinizi darlandirmayayim
Inofolik iciyormusun? O sayfadan taniyorum seni.. sanki bir ara hamile kalmistin..yanlis mi hatirliyorum acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…