- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.476
- 83
- 38
Cnm herkese aynı cvpı yazıyor galiba.zeynepppppppp canım bize de böyle bi cevap gelmişti
Canim ben ordan sparif edecektim isirganotu çayıyla ama burda bir arkadas yazmisti kaan hocaya sormus arisutu bal polen karisimi vereyim mi die.oda demiski gereksiz seker yuklemesi yapmayin incir havuc keciboynuzu zaten sekerli demis.ondan dolayi siparis etmekten vazgetim.ama guvenilirdir die ordan bende siparis edecektimKızlar arı sütü val polen karışımı saraçoğlunun sitesinde hazır var. Ondan kullanan var mı yoksa malzemeleri kendimiz mi alıp karıştırmalıyız?
Sırayla mı versek bilemedim. Bir ay keçiboynuzu bir ay arı sütü bal polen. Adamları hasta edicez bebek diye diyeCanim ben ordan sparif edecektim isirganotu çayıyla ama burda bir arkadas yazmisti kaan hocaya sormus arisutu bal polen karisimi vereyim mi die.oda demiski gereksiz seker yuklemesi yapmayin incir havuc keciboynuzu zaten sekerli demis.ondan dolayi siparis etmekten vazgetim.ama guvenilirdir die ordan bende siparis edecektim
Esim geç geliyor bende şaşırıyorum neyi verecegimi havucmu yedirsem isirgan otu cayimi icirsem yoksa keciboynuzu tozumu yedirsem ne yapsam bende sasiriyorum.hepsini vermeye calisiyorum isyerinde dikkat cekmesin die adam cagiz goturemiyor.ha birde sayiyla verdigim kuruyemis varSırayla mı versek bilemedim. Bir ay keçiboynuzu bir ay arı sütü bal polen. Adamları hasta edicez bebek diye diye
Karaciğer yağlanması var eşimde. Dr çok şekerli şeyler tüketme dedi. Mecbur sırayla vericem ben. Keçiboynuzunun yanında çakşır suyu başlayalım madem. O şekerli değildir herhaldeEsim geç geliyor bende şaşırıyorum neyi verecegimi havucmu yedirsem isirgan otu cayimi icirsem yoksa keciboynuzu tozumu yedirsem ne yapsam bende sasiriyorum.hepsini vermeye calisiyorum isyerinde dikkat cekmesin die adam cagiz goturemiyor.ha birde sayiyla verdigim kuruyemis varAllah yardımcımız olsun valla
Allah isteyen herkese nasip eder inşallah. Biz daha DNA hasarı falan baktırmadık. Sperm sayımı yaptırdık sadece. 1 ay sonra kontrolü var. Tekrar tahlil yaptıracağız. O zamana kadar bir şeylerin düzeldiğini görmek istiyorum moral olsun istiyorum. Eşime çaktırmamaya çalışıyorum ama çok üzülüyorum bu durumaBen 2.hamile kaldigimda her sabah incir ,polen arisutu veriyordum keciboynuzu tozunu kasik kasik yiyordu.e vitamini verdim.aktardan aldigim karisim vardi.birde emodex almistim 1.kutunun yarisina gelmistikki hamile olduğumu öğrendim.dunyalar benim olmuştu nasil sevinmistim ama onunda kalbi durdu.düşükle sonuclandi.meger dna hasari varmis.inşallah dna hasari duzelirde hayirlisyla hamile kalirim ama bencw bu yedirdiklerimin baya faydasi oldu cunku once düşugum den tan bir yil gecti olmayinca bunlari yaptim 2.ayda hemen hamile kalmistim.beslenme gercekten ise yarıyor
Etrafinda guvenilir alacagin bir yer yoksa saracoglundan alabilirsin ben sertifikalı bir balcida hazirlatiyorum oranlari o belirliyor 1.de yoktu 2.de ginseng ve coban cokerten yagi eklediKızlar arı sütü val polen karışımı saraçoğlunun sitesinde hazır var. Ondan kullanan var mı yoksa malzemeleri kendimiz mi alıp karıştırmalıyız?
Caksirin tadina sen bi bak oyle bi igrenc kiKaraciğer yağlanması var eşimde. Dr çok şekerli şeyler tüketme dedi. Mecbur sırayla vericem ben. Keçiboynuzunun yanında çakşır suyu başlayalım madem. O şekerli değildir herhalde
Evet beslenme onemli ben de dun liste paylastim bunlari yapcam diye esim sehir dışındaydı gece geldi ve emodex içtiği gibi yatti.Ee o saatte ne caksir icilir ne havuc yenirBen 2.hamile kaldigimda her sabah incir ,polen arisutu veriyordum keciboynuzu tozunu kasik kasik yiyordu.e vitamini verdim.aktardan aldigim karisim vardi.birde emodex almistim 1.kutunun yarisina gelmistikki hamile olduğumu öğrendim.dunyalar benim olmuştu nasil sevinmistim ama onunda kalbi durdu.düşükle sonuclandi.meger dna hasari varmis.inşallah dna hasari duzelirde hayirlisyla hamile kalirim ama bencw bu yedirdiklerimin baya faydasi oldu cunku once düşugum den tan bir yil gecti olmayinca bunlari yaptim 2.ayda hemen hamile kalmistim.beslenme gercekten ise yarıyor
İçine bir şey katıyor musunuz tatlansın diye?Caksirin tadina sen bi bak oyle bi igrenc ki
Hayir su ile karistiriliyor sadece tatlanmasi icin bir sey kullanmak dogru olmaz bence sekerİçine bir şey katıyor musunuz tatlansın diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?