Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Umudum- canım sende han pıhtılaşması varmı ona baktirin
Eşine de sperm DNA hasar testi yaptır.bence en önemlileri bunlar.tabi bilmiyorum sorununuz kimde

Umudum- canım sende han pıhtılaşması varmı ona baktirin
Eşine de sperm DNA hasar testi yaptır.bence en önemlileri bunlar.tabi bilmiyorum sorununuz kimde

Ben tüp bebekten önce rahim filmi çekildim , hitereskopi yapıldı birşey çıkmadı . Eşim de sperm sayısında ve hareketliliginde sıkıntı vardı. Bakalım mutlaka yaptıracağım bu testleri

Umudum- hatta yerinde olsam canım hemen başlarım emodex e.cunku bu süreç uzun.hemen düzelecek değil.esin kullansin

Umudum- hatta yerinde olsam canım hemen başlarım emodex e.cunku bu süreç uzun.hemen düzelecek değil.esin kullansin
Emodex kullanmistik 3 ay o şekilde bekledik tüp bebekten önce ama yine bir gelişme olmadı . Yine de kullanmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı .ama kürtaj sonrası ne kadar süre beklemem gerektiğini filan bilmiyorum

Sana en az 3ay korun diyecekler muhtemelen,ama eşin bu zamanı boş gecirmesin

kızlar bısey sorcam merak ettıgım bısey var her ay duzenlı adet goruyorsak yumurtamız catlıyoodur degılmı bu aralarda ona taktım yumurtam catlıyomu catlamıyormu dıye

kızlar bısey sorcam merak ettıgım bısey var her ay duzenlı adet goruyorsak yumurtamız catlıyoodur degılmı bu aralarda ona taktım yumurtam catlıyomu catlamıyormu dıye
catliyodur canim bende ara ara bi sknti var midir diye dusunuyorum ama yoktur icimizi ferah tutalim.

Kizlarrrr gunaydin hepinize
Dun gece yine agla agla esimi de uzdum kendimi de
Ne zaman bebegimiz olacak bizim diye sordum...
Canim benim nasil uzuldu kiyamam ben ona
Suanda bile gozlerim doldu
Ameliyat ol diyorsan hemen olayim diyor
Bende duzelecegini bilsem hemen ol dicem ama o da ayri bir kararsizlik
Pzt yine dr.a gidecek
Oda varikosel var derse olacak sanirim
Tup bebegi ertelicez
Yok derse tup bebek yaptircaz

Allahim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip et
Her dua edenin duasini kabul et Ya Rabbim...

Bu aksam ablamlar gelcek hazirlik yapcam
Ama yemegi disarda yicez
Enistem guzel yemek yemeyi cok sever
Evde de yaparim ama ugrasmak istemiyorum
Disariya cikalim guzel vakit gecirelim
Yarin da kalacaklar
Sonra yola cikacaklar
Eksikler var evde onlari alcaz
Biraz kafamiz dagilir iyi gelir bize de
(Bende burayi gunluk gibi kullaniyorum kusura bakmayin ama sizlerde yazin sohbet edelim. Ben herkesten cok sizlerle muahbbet ediyorum. Surekli bebek konusunca ister istemez stres yapiyoruz. Ama hamis olanlarimiz ayri onlar hep bebek konusabilir. Cunku yeni asklari bebekleri onlarin )

Cnm inanki içimde senle ilgili pozitif şeylerin olacağı hissi var inşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…