- 3 Ağustos 2017
- 1.770
- 2.250
- 53
- 35
Kaç tane sperm testi yaptırdınız? Biz ilk yaptırdıkCanım macunu aktardan aldık balın içine arısütü ve birçok bitki karışımı hareket sıfır bizde sayıda 12 milyon onu yükseltemedik.
İnş cnm sende raporla mı aldın o iğneleri raporla alırsam 250 teymiş eczaneye sordum raporsuz 600 tl tutar dedi @Afilim92 bu arada bugünde tekrar novafertil e gittim Fuat hocaya bide ona göstermek istedim çok ilgilendi bir kuruş para almadı Ali hoca ile birebir aynı şeyleri söyledi novafertil bence para tuzağı olan bir yer değil İnş ihtiyacım kalmaz da tüp bebek olursa ben oraya giderimBana da 1 ay iğneli denedi 2. Ay aşılama yapalım dedi. Ben kendimi hazır hissetmediğim için gitmedim 2 aydır bu defa da eşimde dna hasarı çıktı. Şimdi onun tedavisi için uğraşıyoruz. İnşallah Ankara ya gidicez Kaan hocadan randevu aldık. Yumurta geliştirme ve çatlatma için rapor bizde çıkarttık o kolay eşim gitti hemen çıkartmışlar.iğnelerini saatine dikkat ederek yaparsan daha iyi sonuç alırsın. İnşallah hiç aşılamaya gerek kalmadan sonuçlanır tedavin canım.
Cnm o iğneleri daha uygun fiyata almak içinmiş çünkü o iğneleri raporsuzda alabiliyormuşsun dr un uygun görürse tedaviye başlıyorsun zatenKızlar kusura bakmayın hiç bilmiyorum bu rapor tedavinin devlet tarafından karşılanması için mi yoksa yapılmaya uygundur demek için mi ?
3 defa yaptırdık canımKaç tane sperm testi yaptırdınız? Biz ilk yaptırdık
Ml de 11 milyon ileri hızlı yüzde 5 orta hızlı 30 yerinde hareketli 20 çıktı doktor 1 ay sonra tekrarlayın ona göre yorum yapalım dedi ama içim içimi yiyor. Zaten bir ay içinde normal sağlıklı bireylerde bile yüzde 15 miş. İhtimal
Çok fark oldu mu 1 ay arayla mı tekrarladını? Bu arada ne bi takviye yapıldı biZim doktor. Hiçbişi yapmadan bekleyin dedi ne değişecekse bişi yapamdan bekleyince???3 defa yaptırdık canım
HAREKET HİÇ DEĞİŞMEDİ SAYIDA DÜŞÜKLÜK OLDU CANIMÇok fark oldu mu 1 ay arayla mı tekrarladını? Bu arada ne bi takviye yapıldı biZim doktor. Hiçbişi yapmadan bekleyin dedi ne değişecekse bişi yapamdan bekleyince???
Doktor ilaç vs vermedi anlamadım ben bu işi
Hayirlisi olsun canim, esinin ikna olmasina sevindim, insallah sonuc da güzel olur. Test sonucunu benimle de paylaş.yok canım sıfır sıfır elde var sıfır eşimi ikna etmeyi başardım tüp bebek konusunda sigarayı da bıraktı. belki biraz geç oldu ama sonuçta bıraktı. macun kullanıyor şimdi pzt sperm testi yaptırcak bakalım macun işe yaramışmı daha sonra da göğşen hocaya gitmeyi düşünüyoruz.
Tşk ederim cnmCnm o iğneleri daha uygun fiyata almak içinmiş çünkü o iğneleri raporsuzda alabiliyormuşsun dr un uygun görürse tedaviye başlıyorsun zaten
Bu arada siz sadece macun mu kullaniyorsunuz ?kaan hoca benim esime trental ve art-med yazdi. Bende arisutü aldim. Birde diyete uymaya calisiyoruz, kuruyemis, isirgan cayi vs.HAREKET HİÇ DEĞİŞMEDİ SAYIDA DÜŞÜKLÜK OLDU CANIM
Öncelikle hosgeldiniz, spermiyogramda diğer değerler nasıl?meraba hanımlar bende katılayım aranıza :) bızde kaan beyde tedavı goruyoruz basylayı 50 gun kadar oldu esımde dna hasarı var ılk testımızın sonuc %32 hasarlı cıktı ımpryl ve klomen kulandık 1 ay boyunca tekrar panel testı ıstedı hasarımız %13 dusmus cok sukur sımdı maıl attık ve sonucu beklıyoruzbu arada 2 yıllık evlıyız 1 bucuk yıldırz cocuk dusunuyorz henuz hıc hamıle kalamadım sızden duyduklarımda umut oluyo bana
Hadi gözün aydın canım. 3 kilo bişe değil hemen gider.Kizlar dr.un yanindan geliyorum histeroskopi sonucum temiz cikti
3 kilo ver dedi sag tupum disinda bi sorunum yok...
Bir şey sormak istiyorum spermlerin hepsi haraketsiz mi? Yoksa sadece ileri haraket mi yok?HAREKET HİÇ DEĞİŞMEDİ SAYIDA DÜŞÜKLÜK OLDU CANIM
Onda da bizde de hareket 0 yerinde hareket falan da yok.Bir şey sormak istiyorum spermlerin hepsi haraketsiz mi? Yoksa sadece ileri haraket mi yok?
Hepsi haraketsiz o zaman. Anladım canım sağol allah şifa versin inşallah. Sebebi ne peki bulunabildi mi?Onda da bizde de hareket 0 yerinde hareket falan da yok.
Canım bu ilk sayfayı yeni görüyorum beni de ekleyiver. En umutsuz vaka benim sanırım. Hamile kalırsam bayagğı umut olurum insanlaraMerhaba kizlar
Biz bu hasarlar duzeltilmez sanip dr.larda tup bebek diyince direk tup bebege yoneldik
Ancak sonucunda bebegimin kalbi atmadi ve dusme asamasinda
Gelin eslerimize kendimize yaptigimiz kurleri vitaminleri tedavileri paylasalim
Bilmediklerimizi ogrenelim birbirimize destek olup careler arayalim
Topicteki hamile olmak isteyen, inşallah hamile olacak olan, halihazırda hamile olan arkadaslarim
Insallah bebeklerimiz sirasiyla gelecek kucaklarimiza kizlar hissediyorum insallah...
- @Defnelfin 29, Antalya, 8 aydır bekliyor --- HAMİLE
- @Alevce7 28, 3 yildir bekliyor----HAMİLE
Afilim92 25, X ilinde, 8 aydır bekliyor----HAMİLE
- @Gulay123 24, İstanbul, 11 aydır bekliyor.......... Topigimizin 1. en genci :)
- @Zeynep6302 31, Sanliurfa 2,5 yıldır bekliyor
-Pandora- 27, Ankara, 8 aydır bekliyor - @sekerim00 25, Ankara, 2 yıldır bekliyor
- @Cehita88 29, X ilinde, 10 aydır bekliyor
- @Eylul41213 25, X ilinde, 1 yıldır bekliyor
- @ruyagokk 26, X ilinde, 3 yıldır bekliyor
- @milen87987 30, X ilinde, 1 yıldır bekliyor
Beth18 30, İstanbul, 2.5 yıldır bekliyor - @lavinya 27, Ankara, 2.5 yıldır bekliyor
- @sellida 29, İstanbul 14 aydir bekliyor
- @Gamze020 26, Denizli 2yildir bekliyor... tup bebek tedavisinde
- @Redrise1515 30, 3 yildir bekliyor
- @rvydmrt 25, 4 yildir bekliyor.
- @Bestttt 26, 3 yıldır bekliyor 5 dusugu var.
- @O4lylm 13 aydir bekliyor,tup bebek tedavisinde
Kaan hocanın verdiği promotili kullanıyoruz birde macun la birlikte kapsül verdi aktar ginseng ve propolisBu arada siz sadece macun mu kullaniyorsunuz ?kaan hoca benim esime trental ve art-med yazdi. Bende arisutü aldim. Birde diyete uymaya calisiyoruz, kuruyemis, isirgan cayi vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?