Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım macunu aktardan aldık balın içine arısütü ve birçok bitki karışımı hareket sıfır bizde sayıda 12 milyon onu yükseltemedik.
Kaç tane sperm testi yaptırdınız? Biz ilk yaptırdık
Ml de 11 milyon ileri hızlı yüzde 5 orta hızlı 30 yerinde hareketli 20 çıktı doktor 1 ay sonra tekrarlayın ona göre yorum yapalım dedi ama içim içimi yiyor. Zaten bir ay içinde normal sağlıklı bireylerde bile yüzde 15 miş. İhtimal

İnş cnm sende raporla mı aldın o iğneleri raporla alırsam 250 teymiş eczaneye sordum raporsuz 600 tl tutar dedi @Afilim92 bu arada bugünde tekrar novafertil e gittim Fuat hocaya bide ona göstermek istedim çok ilgilendi bir kuruş para almadı Ali hoca ile birebir aynı şeyleri söyledi novafertil bence para tuzağı olan bir yer değil İnş ihtiyacım kalmaz da tüp bebek olursa ben oraya giderim

3 defa yaptırdık canım

HAREKET HİÇ DEĞİŞMEDİ SAYIDA DÜŞÜKLÜK OLDU CANIM

Hayirlisi olsun canim, esinin ikna olmasina sevindim, insallah sonuc da güzel olur. Test sonucunu benimle de paylaş.

HAREKET HİÇ DEĞİŞMEDİ SAYIDA DÜŞÜKLÜK OLDU CANIM
Bu arada siz sadece macun mu kullaniyorsunuz ?kaan hoca benim esime trental ve art-med yazdi. Bende arisutü aldim. Birde diyete uymaya calisiyoruz, kuruyemis, isirgan cayi vs.

meraba hanımlar bende katılayım aranıza :) bızde kaan beyde tedavı goruyoruz basylayı 50 gun kadar oldu esımde dna hasarı var ılk testımızın sonuc %32 hasarlı cıktı ımpryl ve klomen kulandık 1 ay boyunca tekrar panel testı ıstedı hasarımız %13 dusmus cok sukur sımdı maıl attık ve sonucu beklıyoruz bu arada 2 yıllık evlıyız 1 bucuk yıldırz cocuk dusunuyorz henuz hıc hamıle kalamadım sızden duyduklarımda umut oluyo bana

Öncelikle hosgeldiniz, spermiyogramda diğer değerler nasıl?

Canım bu ilk sayfayı yeni görüyorum beni de ekleyiver. En umutsuz vaka benim sanırım. Hamile kalırsam bayagğı umut olurum insanlara
Yaşım 31, 5,5 senedir evliym. 2 tüp 4 aşılama negatif. Bir tane kendiliğinden hamilelik var ama 8 haftalıkken kalbi durdu. Eşimde dna hasarı çıkmıştı. Şuan düzelme var ama sayımız var hareketliliğimiz morfolojimiz de düştü.. Durumlar böyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…