Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım araştırmada yaptırdığın testse ki morfoloji kaçtı? Bizde eğitim araştırmada yaptırıyoruz ve hep 0. Mix form diye birşey var o %60 araştırdım araştırdım ne demek olduğunu bulamadım en son özele gittiğim de hekime sordum spermin baş boyun kuyruk heryerin de karışık anomoli olunca ona mix form diyorlarmış daha çok üzüldüm her yeri hasarlı diye.

Güya düzen lab da elle inceliyormuş cnm kaan hoca bana öyle yazmıştı

Afilim92 canım senin çok dikkat etmen lazım 14yasindaki çocuğun ağırlığı çok olur.ki birde onlar engelli anlamazlar çok dikkat etmelisin senin hamiligin
diğerleri gibi degil.lutfen dikkat et olmadı rapor al.cunku kaybetmekte çok acı.
sekerim00 çok sevindim DNA hasarının çıkmasın eşini güzelce besle vitamin kullan inşallah bebişin olur
Bestttt canım stres yapma benim içime hep DNA hasarı düşmüştur gibi geliyor.
Sende iyi düşün

Anladim canim ne kadar iciyo ki gunde? Cok icmiyosa yine duser. Oyle dusenler var.
Canim oyle yapiyodum da nedense bi korku sardi yaaa

Olmazsa fitil alayım ya. Bu hap çok baş dönmesi yapıyor gerçekten. Bende dün pandalar gibi uyudum.
Elindekini fitil olarak kullancaksin yenisine gerek yok ayni yani :)
Evet canim maalesef zorladim kendimi ama bundan sonra mudahale etmeyeceğim .Hostese soyleyecegim basında gardiyan gibi beklesin cocuk beni tinlamiyor zaten partnerimden korkuyor o da mola vermisti bir daha yanliz kalmiycam cok korktum

Bestttt en son günde 1 paketti ( ama anlattım diyor 4 gün tanımda günde 3 4 tane içiyordur sanırım gizli gizli çöpte buluyorum bazen. 3 gün işte ne yapıyor bilmiyorum bu sigaranın olayı beni korkutuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…