- 27 Ağustos 2016
- 2.244
- 1.906
- 83
Sağol canimB Beyza_2018 ikisine bir cevap veriyor canim
CANIM BU TESTLERİ HANGİ ZAMANLARDA VERDİNİZ EN SONKİ HANGİSİ
Bu en son ki tahliliniz mi cnmDüzende laboratuvarda ;
ileri hızlı %65
Toplam hızlı %70ti
Sperm kons 56
Toplam sperm 212 milyondu.
Düzen lab güvensek mi bilemedim Zeynep’in testler de uçurum var :) bu arada yazmışsın bir önceki sayfada yeni okudum canım tekrar cevapladığın için sağol.düzen lab. yaptırdık canım ankarada
Düzende verdiyseniz çıkması lazımdı cnmkızlar bizde sperm sayısı falan çıkmamış sadece hasar çıkmış onada bakılıyo demişlerdi bana burda
Sağol canımDÜZENDE YAPTIRDIK CANIM NORMALDE 192 KAAN HOCANIN ADINI VERİNCE 155 DÜŞMÜŞLER
Biz izmirdeyiz düzen nerdeDüzen lab güvensek mi bilemedim Zeynep’in testler de uçurum var :) bu arada yazmışsın bir önceki sayfada yeni okudum canım tekrar cevapladığın için sağol.
Canım araştırmada yaptırdığın testse ki morfoloji kaçtı? Bizde eğitim araştırmada yaptırıyoruz ve hep 0. Mix form diye birşey var o %60 araştırdım araştırdım ne demek olduğunu bulamadım en son özele gittiğim de hekime sordum spermin baş boyun kuyruk heryerin de karışık anomoli olunca ona mix form diyorlarmış daha çok üzüldüm her yeri hasarlı diye.Düzen laboratuvarına 1 ekimde verdik. Son testi de yaşadığım yerde araştırma hastanesi tüp bebek merkezinde aralıgın ilk haftası verdik. Ben yaşadığım yerin test güvenirliğine güveniyorum. Elle sayım yapıyorlar.
Canım ben de istanbuldayım burada da varmış sanırım ama Ankara da asıl yeri sanırım. İzmir de var mı bilemiyorum.Biz izmirdeyiz düzen nerde
Güya düzen lab da elle inceliyormuş cnm kaan hoca bana öyle yazmıştıDüzen laboratuvarına 1 ekimde verdik. Son testi de yaşadığım yerde araştırma hastanesi tüp bebek merkezinde aralıgın ilk haftası verdik. Ben yaşadığım yerin test güvenirliğine güveniyorum. Elle sayım yapıyorlar.
Bizlere umut oldun cnm
Ben duaların büyük gücü olduğuna inanıyorum dilinizden hiç eksik etmeyin inşBizlere umut oldun cnm
Canım inşallah değerin yükselmiş tır korkmaBen duaların büyük gücü olduğuna inanıyorum dilinizden hiç eksik etmeyin inş
Anladim canim ne kadar iciyo ki gunde? Cok icmiyosa yine duser. Oyle dusenler var.HAYır bir türlü bırakamıyor benim yanımda içemiyor işe gidince içiyor çıldırmamak elde değil. Sürekli sigaranın ve sperm üzerinde etkisi ile ilgili makaleler söyleşiler Videolar bulup mail atıyorum izle oku öğren diye. Fazla konuşmuyorum sigara üzerine çünkü çok moralim bozuluyor.
Canim oyle yapiyodum da nedense bi korku sardi yaaaAfilim92 canım senin çok dikkat etmen lazım 14yasindaki çocuğun ağırlığı çok olur.ki birde onlar engelli anlamazlar çok dikkat etmelisin senin hamiligin
diğerleri gibi degil.lutfen dikkat et olmadı rapor al.cunku kaybetmekte çok acı.
sekerim00 çok sevindim DNA hasarının çıkmasın eşini güzelce besle vitamin kullan inşallah bebişin olur
Bestttt canım stres yapma benim içime hep DNA hasarı düşmüştur gibi geliyor.
Sende iyi düşün
Elindekini fitil olarak kullancaksin yenisine gerek yok ayni yani :)Olmazsa fitil alayım ya. Bu hap çok baş dönmesi yapıyor gerçekten. Bende dün pandalar gibi uyudum.
Evet canim maalesef zorladim kendimi ama bundan sonra mudahale etmeyeceğim .Hostese soyleyecegim basında gardiyan gibi beklesin cocuk beni tinlamiyor zaten partnerimden korkuyor o da mola vermisti bir daha yanliz kalmiycam cok korktumAfilim92 canım senin çok dikkat etmen lazım 14yasindaki çocuğun ağırlığı çok olur.ki birde onlar engelli anlamazlar çok dikkat etmelisin senin hamiligin
diğerleri gibi degil.lutfen dikkat et olmadı rapor al.cunku kaybetmekte çok acı.
sekerim00 çok sevindim DNA hasarının çıkmasın eşini güzelce besle vitamin kullan inşallah bebişin olur
Bestttt canım stres yapma benim içime hep DNA hasarı düşmüştur gibi geliyor.
Sende iyi düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?