Cnm hiç düzende verdiniz mi tahlil orda kaç çıkmıştıCnm öyle düşünme. Bizim geçen ay bile hareketli sperm sayımız 5 falandı. Ama bu ay ;
Toplam hareketlilik %17 .
İleri hızlı hareketli de 3.4 tü.
İleri hareketlilik 14.33 oldu
Promen k şase ve macun hazırlattık onunla bu değerler oldu. Yani oluyor olmaz değil. Pozitif olmakta fayda var.
Bak benim kanamam da 2 adet gunumde oldu vucut hemen alismiyor her gun kasiklarim agriyor .Hele seninki cok yeni rahim genisledigi icin oluyor sakin ol .Agizdan alma bi daha cok agir ben bayilip ayildiktan sonra 3 saat uyumusum haberim olmadi .Fitil olarak al 1 saat kalkma w cye gitme.Cnm 200 mg hala başım dönüyor ve adet sancım var.
Cnm ya ögrenciyle uğraşma keşke ilkokul olsa ve hafif engelli öğrencilerin olsa. Rahat edersin. Ama hiç kimse için riske atma bebişini. Zor bela gebe kalabiliyoruz zaten. Dikkatli ol.Biraz daha iyiyim canim
Biliyorum canim senin durumunu, o yüzden biraz daha sabir, hasar düsene kadar korunuyor musun ? Hepsi düzelsin sonra hamile kal kafan daha rahat olur en azindan.Haklisin aslinda kuzum. Ben de 26yim insan bosu bosuna kendini geriyo. Ben ozellikle 5.dusukten sonra cok yiprandim
Düzende laboratuvarda ;Cnm hiç düzende verdiniz mi tahlil orda kaç çıkmıştı
DÜZENDE YAPTIRDIK CANIM NORMALDE 192 KAAN HOCANIN ADINI VERİNCE 155 DÜŞMÜŞLEREvet cok iyimiş ben 600 diye duymuştum
Evet canim riske atmadik. Bekliyoruz dusmesini. Insallah duzelince bi daha dusurmemBiliyorum canim senin durumunu, o yüzden biraz daha sabir, hasar düsene kadar korunuyor musun ? Hepsi düzelsin sonra hamile kal kafan daha rahat olur en azindan.
hasarla birliktemi verdiniz canım sperm testiniDüzende laboratuvarda ;
ileri hızlı %65
Toplam hızlı %70ti
Sperm kons 56
Toplam sperm 212 milyondu.
Bak benim kanamam da 2 adet gunumde oldu vucut hemen alismiyor her gun kasiklarim agriyor .Hele seninki cok yeni rahim genisledigi icin oluyor sakin ol .Agizdan alma bi daha cok agir ben bayilip ayildiktan sonra 3 saat uyumusum haberim olmadi .Fitil olarak al 1 saat kalkma w cye gitme.
Canim düzen doğru ölcuyor demekki. Bu değerlerle hamile kaldin, diger hastanenin değerleri cok dusüktu. Bu ay hoca bize de düzende yaptirin demis, bakalim ne cikacak.Düzende laboratuvarda ;
ileri hızlı %65
Toplam hızlı %70ti
Sperm kons 56
HAYır bir türlü bırakamıyor benim yanımda içemiyor işe gidince içiyor çıldırmamak elde değil. Sürekli sigaranın ve sperm üzerinde etkisi ile ilgili makaleler söyleşiler Videolar bulup mail atıyorum izle oku öğren diye. Fazla konuşmuyorum sigara üzerine çünkü çok moralim bozuluyor.Ayyy biraktiramiyo musun canim
Ayni ilaci vajinal kullanacaksin, farkli bir ilac değil.Olmazsa fitil alayım ya. Bu hap çok baş dönmesi yapıyor gerçekten. Bende dün pandalar gibi uyudum.
anlamadım bizde neden sperm sayısı falan çıkmadı yaEvet cnm hasarımızda %13.71 çıktı.
Ahh Çan’larım benim moral oluyorsunuz gerçekten. Oturup ağlıcamm. Zeynepcim bizde morfoloji de 0Cnm öyle düşünme. Bizim geçen ay bile hareketli sperm sayımız 5 falandı. Ama bu ay ;
Promen k şase ve macun hazırlattık onunla bu değerler oldu. Yani oluyor olmaz değil. Pozitif olmakta fayda var.
Cnm öyle düşünme. Bizim geçen ay bile hareketli sperm sayımız 5 falandı. Ama bu ay ;
Düzende laboratuvarda ;
ileri hızlı %65
Toplam hızlı %70ti
Sperm kons 56
Ahh Çan’larım benim moral oluyorsunuz gerçekten. Oturup ağlıcamm. Zeynepcim bizde morfoloji de 0( -Pandora-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?