Çok geçmiş olsun Allah şifa versinKızlarrrrrrr ya moralim çok bozuk. Eşimin prolaktini 145 çıkmıştı. Doktor MR çektirdi. Hipofizde mikroadenom var 3.5 mm. Yani beyinde 3.5 mm iyi huylu ur varmış. Bu yükseltiyormuş prolaktini. Doktor ilac yazdı. Ve hiçbirşey kullanma demiş. 2 ay sonra yine gel demiş. 6 ayda bir MR çekilecekmiş ve tedavi 2 yıl sürecekmiş moralim yerlerde. Halbuki bugün çok mutlu uyanmıştım. Dua topiği bile açtım. Nasip artık. Elbet bizim görmediğimiz ama Allah’ın gördüğü hayırlı bi şey vardır bu işte. Tevekkül ediyoruz artık. Galiba bi süre uzak kalıcam bu konudan. Elimizden geleni yapıcaz gerisi Allah’a kalmış.
Canim vardir bir hayir cok gecmis olsun Ya Şafi c.c esmasini esinin ictigi suya yedigi yemege oku canimKızlarrrrrrr ya moralim çok bozuk. Eşimin prolaktini 145 çıkmıştı. Doktor MR çektirdi. Hipofizde mikroadenom var 3.5 mm. Yani beyinde 3.5 mm iyi huylu ur varmış. Bu yükseltiyormuş prolaktini. Doktor ilac yazdı. Ve hiçbirşey kullanma demiş. 2 ay sonra yine gel demiş. 6 ayda bir MR çekilecekmiş ve tedavi 2 yıl sürecekmiş moralim yerlerde. Halbuki bugün çok mutlu uyanmıştım. Dua topiği bile açtım. Nasip artık. Elbet bizim görmediğimiz ama Allah’ın gördüğü hayırlı bi şey vardır bu işte. Tevekkül ediyoruz artık. Galiba bi süre uzak kalıcam bu konudan. Elimizden geleni yapıcaz gerisi Allah’a kalmış.
Konya Balevi Safira Bal ben ordan aldim limonlutarcinlikek de ordan aldiArkadaşlar macun almayı yada hazırlamayı düşünüyorum. Tarifini yada macunu aldığınız yerin bilgilerini yazarmisiniz çok teşekkür edrim simdiden
Cumaydi ama kanamadan sonra saliya cekti drKuzuu gittin mi doktora cuma mi gidecektin sanki?Afilim92
Canim kactan cikti? Herseye tamamen dikkat etmis miydiniz?Hasar tam tamına yüzde 50 cıktı yani cok daha fazla artmıs aynı sizin gibi. Kaan aydos ne dedi size
Canim hepimizin hayirli zamanlarda olacak insallah. Esine sana Allah saglik versin once. Iyi huyluymus bari cok gecmis olsunEvet öyle iyi huylusu çok şükür. Artık pes ettim ya. Bıraktım ucunu. Allah büyük. Elbet bi hayır vardır bunda da. Prolaktin yüksekliği sperm sayısını ve kalitesini bozuyormuş zaten. Belki de bu hayırlısı. Bilemeyiz. Üzüldüğüm şey hiç birşey kullanma demesi. İnş hiçbirşey kullanmadığında sperm sayımız düşmez yine.
Evet etmiştik hic anlamadımCanim kactan cikti? Herseye tamamen dikkat etmis miydiniz?
37den 50ye cıkmıs hasarCanim kactan cikti? Herseye tamamen dikkat etmis miydiniz?
Fsh nasildi kactan kaca ciktiEvet etmiştik hic anlamadım
Fsh sadece 2 kez bakıldı ilkinde 2,9 ikincide 5,5 oldu oyüzden iğneye gecmistik klomenden son iki ay iğne kullandıkFsh nasildi kactan kaca cikti
Benim dikkat ettigim bisey var hasari gec dusen veya artanlar genelde fshi zor artmis. Haftaya baktircaz bizim de dusmediyse tezim curuyecek cunku biz 2 hafta klomen kullandik 7kusur oldu biraktik ilaci. Benim tahminim fsh la alakasi var yonunde ama bizim sonuc cikinca anlariz durumuFsh sadece 2 kez bakıldı ilkinde 2,9 ikincide 5,5 oldu oyüzden iğneye gecmistik klomenden son iki ay iğne kullandık
Çok geçmiş olsun Zeynep, Allah daha beterinden korusun.Kızlarrrrrrr ya moralim çok bozuk. Eşimin prolaktini 145 çıkmıştı. Doktor MR çektirdi. Hipofizde mikroadenom var 3.5 mm. Yani beyinde 3.5 mm iyi huylu ur varmış. Bu yükseltiyormuş prolaktini. Doktor ilac yazdı. Ve hiçbirşey kullanma demiş. 2 ay sonra yine gel demiş. 6 ayda bir MR çekilecekmiş ve tedavi 2 yıl sürecekmiş moralim yerlerde. Halbuki bugün çok mutlu uyanmıştım. Dua topiği bile açtım. Nasip artık. Elbet bizim görmediğimiz ama Allah’ın gördüğü hayırlı bi şey vardır bu işte. Tevekkül ediyoruz artık. Galiba bi süre uzak kalıcam bu konudan. Elimizden geleni yapıcaz gerisi Allah’a kalmış.
Yok bence cünkü bi arkadasın da hemen yükswldi diye bıraktı sadece antioksidan kullandı ama onun da arttı hasarBenim dikkat ettigim bisey var hasari gec dusen veya artanlar genelde fshi zor artmis. Haftaya baktircaz bizim de dusmediyse tezim curuyecek cunku biz 2 hafta klomen kullandik 7kusur oldu biraktik ilaci. Benim tahminim fsh la alakasi var yonunde ama bizim sonuc cikinca anlariz durumu
O da cok yukseldi diyodu sanki dimi? Ya hoca yeni birisini paylasmis hasta sonuclarinda 23ten 85 olmus 2ayda. Sonra 2ayda 5 e mi ne dusmus. Demek oluyo 23nerde 85 nerde baksan ama oluyo demek devam etmek lazimYok bence cünkü bi arkadasın da hemen yükswldi diye bıraktı sadece antioksidan kullandı ama onun da arttı hasarBir melek gelsin
Devammı etseydik acaba bende 10 a cıktı diye biraktirmistimO da cok yukseldi diyodu sanki dimi? Ya hoca yeni birisini paylasmis hasta sonuclarinda 23ten 85 olmus 2ayda. Sonra 2ayda 5 e mi ne dusmus. Demek oluyo 23nerde 85 nerde baksan ama oluyo demek devam etmek lazim
Hoca 7yi geccince biraktirdi bize canimDevammı etseydik acaba bende 10 a cıktı diye biraktirmistim
Canım ben pek anlamıyorum inşallah tedavinin hayırlı sonuçlanır canimKızlar hormon tahlillerim çıktı doktor yarından itibaren 5 gün klomen kullan dedi tahlillerede cuma günü bakacak anlayan varmı sonuçlardan degerlerim nasıl Eki Görüntüle 2074135
Canım değerlerin güzel gibi gözüküyor referans aralıklarını okuyamıyorum o yuzden prolaktin biraz yuksekmi acaba. Tedavin hayırlı olsunKızlar hormon tahlillerim çıktı doktor yarından itibaren 5 gün klomen kullan dedi tahlillerede cuma günü bakacak anlayan varmı sonuçlardan degerlerim nasıl Eki Görüntüle 2074135
Ya gercekten mi umut oldun suan icime... eşimin ailesi kaan aydosu hic istemedi kendi buldukları ürologu istemisti benim zorumla kaan aydos oldu smdi basarısız olunca başıma kakıyo bugün babası aramıs artık ipler bende filan diyo cok moralim bozuktuO da cok yukseldi diyodu sanki dimi? Ya hoca yeni birisini paylasmis hasta sonuclarinda 23ten 85 olmus 2ayda. Sonra 2ayda 5 e mi ne dusmus. Demek oluyo 23nerde 85 nerde baksan ama oluyo demek devam etmek lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?