Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin
Hakkınızda hayırlısı olsun

Canim vardir bir hayir cok gecmis olsun Ya Şafi c.c esmasini esinin ictigi suya yedigi yemege oku canim

Arkadaşlar macun almayı yada hazırlamayı düşünüyorum. Tarifini yada macunu aldığınız yerin bilgilerini yazarmisiniz çok teşekkür edrim simdiden
Konya Balevi Safira Bal ben ordan aldim limonlutarcinlikek de ordan aldi

Canim hepimizin hayirli zamanlarda olacak insallah. Esine sana Allah saglik versin once. Iyi huyluymus bari cok gecmis olsun

Fsh sadece 2 kez bakıldı ilkinde 2,9 ikincide 5,5 oldu oyüzden iğneye gecmistik klomenden son iki ay iğne kullandık
Benim dikkat ettigim bisey var hasari gec dusen veya artanlar genelde fshi zor artmis. Haftaya baktircaz bizim de dusmediyse tezim curuyecek cunku biz 2 hafta klomen kullandik 7kusur oldu biraktik ilaci. Benim tahminim fsh la alakasi var yonunde ama bizim sonuc cikinca anlariz durumu

Çok geçmiş olsun Zeynep, Allah daha beterinden korusun.

Yok bence cünkü bi arkadasın da hemen yükswldi diye bıraktı sadece antioksidan kullandı ama onun da arttı hasar Bir melek gelsin

Yok bence cünkü bi arkadasın da hemen yükswldi diye bıraktı sadece antioksidan kullandı ama onun da arttı hasar Bir melek gelsin
O da cok yukseldi diyodu sanki dimi? Ya hoca yeni birisini paylasmis hasta sonuclarinda 23ten 85 olmus 2ayda. Sonra 2ayda 5 e mi ne dusmus. Demek oluyo 23nerde 85 nerde baksan ama oluyo demek devam etmek lazim

O da cok yukseldi diyodu sanki dimi? Ya hoca yeni birisini paylasmis hasta sonuclarinda 23ten 85 olmus 2ayda. Sonra 2ayda 5 e mi ne dusmus. Demek oluyo 23nerde 85 nerde baksan ama oluyo demek devam etmek lazim
Devammı etseydik acaba bende 10 a cıktı diye biraktirmistim

Kızlar hormon tahlillerim çıktı doktor yarından itibaren 5 gün klomen kullan dedi tahlillerede cuma günü bakacak anlayan varmı sonuçlardan degerlerim nasıl

Kızlar hormon tahlillerim çıktı doktor yarından itibaren 5 gün klomen kullan dedi tahlillerede cuma günü bakacak anlayan varmı sonuçlardan degerlerim nasıl Eki Görüntüle 2074135
Canım değerlerin güzel gibi gözüküyor referans aralıklarını okuyamıyorum o yuzden prolaktin biraz yuksekmi acaba. Tedavin hayırlı olsun

Ya gercekten mi umut oldun suan icime... eşimin ailesi kaan aydosu hic istemedi kendi buldukları ürologu istemisti benim zorumla kaan aydos oldu smdi basarısız olunca başıma kakıyo bugün babası aramıs artık ipler bende filan diyo cok moralim bozuktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…