20 gün yazmışlarda mailde inşallah erken çıkar10 güne çıkmıştı bizimki semen analizi verdiginiz gün çıkıo
geçmiş olsun canım. benim annemde olmuştu üzülme sakın basit bi ameliyatKızlar hastanedeyiz annem guatr ameliyatı olacak dua edin. İnşallah sağlıkla cıkar ameliyattan
Kızlar hastanedeyiz annem guatr ameliyatı olacak dua edin. İnşallah sağlıkla cıkar ameliyattan
Sağol canım benim evet kolay diyorlar yeni girdi sanırım 2 saate çıkar Allahın izni ilegeçmiş olsun canım. benim annemde olmuştu üzülme sakın basit bi ameliyat
Amin canım benim. Senin durumun nasıl iyisin değil mi bulantı falan basladı mı canımAllah sifa versin
Bizim ilki 1 haftada sonrasındaki 1 ayda cıktıkızlar dna hasar test sonucu ne zaman çıkıyo düzende yaaptırdık
düzendemi yaptırdınız sizdeBizim ilki 1 haftada sonrasındaki 1 ayda cıktı
Allah şifa versinKızlar hastanedeyiz annem guatr ameliyatı olacak dua edin. İnşallah sağlıkla cıkar ameliyattan
Amin teşekkür ederimAllah şifa versin
Canım çok geçmiş olsun. Üzülme belki bu durum ortadan kalkarsa diğer sorun içinde yararı olur ınş öyle olurKızlarrrrrrr ya moralim çok bozuk. Eşimin prolaktini 145 çıkmıştı. Doktor MR çektirdi. Hipofizde mikroadenom var 3.5 mm. Yani beyinde 3.5 mm iyi huylu ur varmış. Bu yükseltiyormuş prolaktini. Doktor ilac yazdı. Ve hiçbirşey kullanma demiş. 2 ay sonra yine gel demiş. 6 ayda bir MR çekilecekmiş ve tedavi 2 yıl sürecekmiş moralim yerlerde. Halbuki bugün çok mutlu uyanmıştım. Dua topiği bile açtım. Nasip artık. Elbet bizim görmediğimiz ama Allah’ın gördüğü hayırlı bi şey vardır bu işte. Tevekkül ediyoruz artık. Galiba bi süre uzak kalıcam bu konudan. Elimizden geleni yapıcaz gerisi Allah’a kalmış.
Hasar tam tamına yüzde 50 cıktı yani cok daha fazla artmıs aynı sizin gibi. Kaan aydos ne dedi sizeBizim ilki 1 haftada sonrasındaki 1 ayda cıktı
Ben kendim alıp karıstırdım. 400 gr bal propolis arı sütü polen gsang bide aktardan aldım.Arkadaşlar macun almayı yada hazırlamayı düşünüyorum. Tarifini yada macunu aldığınız yerin bilgilerini yazarmisiniz çok teşekkür edrim simdiden
canim benim cok gecmis olsun. Bak iyi huyluymus kotude olabilirdi. Buna da sukur. Hayirlisi olsun her seyin.Kızlarrrrrrr ya moralim çok bozuk. Eşimin prolaktini 145 çıkmıştı. Doktor MR çektirdi. Hipofizde mikroadenom var 3.5 mm. Yani beyinde 3.5 mm iyi huylu ur varmış. Bu yükseltiyormuş prolaktini. Doktor ilac yazdı. Ve hiçbirşey kullanma demiş. 2 ay sonra yine gel demiş. 6 ayda bir MR çekilecekmiş ve tedavi 2 yıl sürecekmiş moralim yerlerde. Halbuki bugün çok mutlu uyanmıştım. Dua topiği bile açtım. Nasip artık. Elbet bizim görmediğimiz ama Allah’ın gördüğü hayırlı bi şey vardır bu işte. Tevekkül ediyoruz artık. Galiba bi süre uzak kalıcam bu konudan. Elimizden geleni yapıcaz gerisi Allah’a kalmış.
gecmis olsun canim..Kızlar hastanedeyiz annem guatr ameliyatı olacak dua edin. İnşallah sağlıkla cıkar ameliyattan
Evet öyle iyi huylusu çok şükür. Artık pes ettim ya. Bıraktım ucunu. Allah büyük. Elbet bi hayır vardır bunda da. Prolaktin yüksekliği sperm sayısını ve kalitesini bozuyormuş zaten. Belki de bu hayırlısı. Bilemeyiz. Üzüldüğüm şey hiç birşey kullanma demesi. İnş hiçbirşey kullanmadığında sperm sayımız düşmez yine.canim benim cok gecmis olsun. Bak iyi huyluymus kotude olabilirdi. Buna da sukur. Hayirlisi olsun her seyin.
CANIM GEÇMİŞ OLSUN İNŞ. TEZ ZAMANDA DÜZELİR PROLAKTİN. SAĞLIKLI BESLENMEYE ÇALIŞSIN EŞİN İNŞALLAH DÜŞMEZ KÖTÜ DÜŞÜNMEEvet öyle iyi huylusu çok şükür. Artık pes ettim ya. Bıraktım ucunu. Allah büyük. Elbet bi hayır vardır bunda da. Prolaktin yüksekliği sperm sayısını ve kalitesini bozuyormuş zaten. Belki de bu hayırlısı. Bilemeyiz. Üzüldüğüm şey hiç birşey kullanma demesi. İnş hiçbirşey kullanmadığında sperm sayımız düşmez yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?