Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ya nasıl olur anlamadım. Başka yerde yazın yaptırdık orda iyi dediler😞
Muhtemelen varikoseli var ve ilerliyor. Canım bizimse böyleydi hatta sizin ilk testten çok çok iyiydi 3 ay sonra tekrar test verdik şok üstüne şok yaşadık. Neden git gide kötüleşiyor derken varikoseli öğrendik . O yapıyormuş. Ameliyat dedi doktor ama daha yaptırmadık 1 ay oldu öğreneli. Bizde bi çare arıyoruz. Aynı yerde mi verdiniz testleri

Morfoloji doktorların abarttığı kadar değilmiş hanımlar beni de çok yıpratmıştı morfoloji siz ve eşiniz yemenize özen gösterin olur Allahın izniyle ❤

Muhtemelen varikoseli var ve ilerliyor. Canım bizimse böyleydi hatta sizin ilk testten çok çok iyiydi 3 ay sonra tekrar test verdik şok üstüne şok yaşadık. Neden git gide kötüleşiyor derken varikoseli öğrendik . O yapıyormuş. Ameliyat dedi doktor ama daha yaptırmadık 1 ay oldu öğreneli. Bizde bi çare arıyoruz. Aynı yerde mi verdiniz testleri
Hayır ilki özel klinik yenisi ise üniversite hastanesi

Bizede yorum yapar mısınız 🙏

Eklentiler

• IMG_20200310_134937.jpg
    IMG_20200310_134937.jpg
    71,8 KB · Görüntüleme: 64
Baya çok olmuş yazalı ama sormak istedim benimde eşimde 3 mm varikosel var değerleri çok düşük. Eşiniz ameliyat oldumu. Tüp bebeklemi bebeğiniz oldu. Yardımcı olursanız çok memnun olurum
Evet eşim ameliyat oldu ve ameliyat sonrası tüp bebek tedavisi ile anne oldum çok şükür. Ameliyat sonrası değerlerde düzelme olmadı ama ameliyat öncesi olduğumuz tedavilerden çok daha iyi sonuç aldık son tedavide. Yani tüp bebekte şansı artırmak için de ameliyat önemli.

Evet eşim ameliyat oldu ve ameliyat sonrası tüp bebek tedavisi ile anne oldum çok şükür. Ameliyat sonrası değerlerde düzelme olmadı ama ameliyat öncesi olduğumuz tedavilerden çok daha iyi sonuç aldık son tedavide. Yani tüp bebekte şansı artırmak için de ameliyat önemli.

Çok teşekkür ederim 🙏🏻

Zaten tüp yapcaz çünkü benim de rezervim az maalesef. Eşimin durumu aslında iyiydi ilk testte 2. De düşük çıktı. Keşke çok kötü olarak demeseydiniz😞 morali bozuluyor insanın.
Canim kotu degil dedim ya duzelebilirde sen bunu dusünme smdi tedavini ol takdir allahtan. Diger testte belli olur

Zaten tüp yapcaz çünkü benim de rezervim az maalesef. Eşimin durumu aslında iyiydi ilk testte 2. De düşük çıktı. Keşke çok kötü olarak demeseydiniz😞 morali bozuluyor insanın.
Üzülme canım dua et bizimde aynı . Doktor bana bu değerlerle gebe kalaman kalsan düşük olur bebek engelli olur dedi. Aşılama tutmaz ama dene tüp bebek belki tutar dedi. Ama Allah ne derse o olur bunu unutma başkası ne derse desin. Burda eşinin spermi olmadığı halde normal yoldan hamile kalan birini okudum. Tesadüf 1 tane sperm döllemiş. Hamilelikten sonra da eşi test verdi gene sıfır dı. Allah ne derse o olur

Canim kotu degil dedim ya duzelebilirde sen bunu dusünme smdi tedavini ol takdir allahtan. Diger testte belli olur
Saol canım. bu ay tedavi yapmıcaz. ekstra tetkik istedi dr onları tamamlayınca öbür ay başlarız inş.Kromozom testi kan pıhtılaşması falan da yapıldı sonuç bekliyoruz. İnş onlarda bişey çıkmaz. Benim de folikül çok az bu ay 3 tane gördüler. Yani ikimizde de sıkıntı var. İlk tedavim de 3 yumurta olgun topladılar sadece 1 tanesi döllendi. Yani benden mi eşimden mi kaynaklı bunu bilemez mi dr embriyologlar acaba?

• Beğen
Reactions: H M
Üzülme canım dua et bizimde aynı . Doktor bana bu değerlerle gebe kalaman kalsan düşük olur bebek engelli olur dedi. Aşılama tutmaz ama dene tüp bebek belki tutar dedi. Ama Allah ne derse o olur bunu unutma başkası ne derse desin. Burda eşinin spermi olmadığı halde normal yoldan hamile kalan birini okudum. Tesadüf 1 tane sperm döllemiş. Hamilelikten sonra da eşi test verdi gene sıfır dı. Allah ne derse o olur
Evet öyle Allah isterse verirse olacak inş. 🙏 sadece.

merhaba arkadaşlar. Eşimin test sonucu böyle idi tüp bebek dediler. Acemilik eşime hiçbir tedavi uygulamadan tüp bebek yaptırdılar. 10 yumurta toplandı. 6 sı sadece 2. Güne kadar gitmişler. 4 hücreli bölünmüşler ama sonrası ilerlememiş. Tüp bebek merkezinden proxeed plus verdiler, bekleyin dediler gönderdiler. İlerlememiz gereken yol nedir sizce, sonuç çok mu kötü

Eklentiler

• 57BF763B-DC81-4569-9170-95F1601A48A1.jpeg
    57BF763B-DC81-4569-9170-95F1601A48A1.jpeg
    112,3 KB · Görüntüleme: 80
X