Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım mesajı tekrar okudum da sizde DNA hasarı yok ama mesajda DNA hasarı tekrarlamaz demiş

Kizlar dusukle sonuclanan tup bebegimin sonucunda hala adet olamadim bugun 1 ay 2 gun oluyor. Idrar testi yaptim mide bulantim falan oldugu icin ama sonuc negatif. Hemen attim cope

Kizlar dusukle sonuclanan tup bebegimin sonucunda hala adet olamadim bugun 1 ay 2 gun oluyor. Idrar testi yaptim mide bulantim falan oldugu icin ama sonuc negatif. Hemen attim cope
benim de kimyasaldan sonra geç gelmişti canim, herhalde rahim kendini toparliyor

Canim kimyasalda bile benim duzen alt ust oldu degil ki dusuk 30 31 35 diye gitti sonra duzeldi 4 5 ay sonunda

Selam kizlar nasilsiniz? Hafta sonunu sehir disinda ailemin yaninda gecirdim hersey cok guzeldi degisiklik oldu valla simdi donus yolundayiz :)

Kizlar esiniz emodexi saatlerine tam uyarakmi kullaniyor benimki cok uyamiyor yani bi iki saat aksiyo sadece ama surectee sknti olmaz ama demi?

iyi yapmissin afa dagitnissin ne guzel. Esim yemekten sonra aliyor saatlerine bakmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…