Canım mesajı tekrar okudum da sizde DNA hasarı yok ama mesajda DNA hasarı tekrarlamaz demişSpermlerinizin oksidatif strese bağlı herhngi bir bozukluğu olmadığı görülüyor, yani DNA hasarı normal değerlerde. Bu durumda diğer testleri yapmaya gerek yok. Sperm sayısı, morfolojisi ya da hareketinde olacak düşmelerden dolayı da kaygılanmayın. Sperm DNA içeriği sağlıklı olduğu için, bunların önemi olmaz. Bundan sonra isterseniz doğal yolla çocuk olmasını bekleyebilirsiniz. Tüp bebek için de sperm yönünden bir sorun yok.
Artık teste de gerek yok. DNA hasarı, antioksidan ilaç aldığınız müddetçe tekrarlamaz. Doğal yolla gebelik için http://www.kaanaydos.com.tr/dogal-yolla-cocuk-sahibi-olmaya-niyetlenen-ciftlere-oneriler.html adresinde detaylı bilgi bulabilirsiniz. Oradan faydalanabilirsiniz.
Bundan sonrası için sadece koruyucu amaçlı antioksidan olarak Promen K şaselerden günde 1 tane kullanmanızı öneriyorum. 2 ay sonra normal bir sperm testi yaptırıp buradan bana yollarsınız.
Beslenmenize de dikkat edin. Bu konuda detaylı olarak http://www.kaanaydos.com.tr/saglikli-sperm-icin-yasam-tarzi-ve-beslenme sayfasında bilgi verdim. Herhangi bir sorunuz olursa lütfen bana yazmaktan çekinmeyin. Güzel haberlerinizi bekliyorum.
Eşinizin sonuçlaını kadın doğum doktorunuzla konuşmanız daha sağlıklı olur.
Saygılarımla.
Bizede bunu gondermis acikcasi sasirdim bu adam dna hasari uzerine mi tedavi yapiyor sadece o zaman??
Bedestende canimNalçacı da mı dediğin yer?
evet canim oyle demis sanirim herkese gonderdigi mail bu?Canım mesajı tekrar okudum da sizde DNA hasarı yok ama mesajda DNA hasarı tekrarlamaz demiş
Aynen canım birinde daha gördüm yani yazın isterseniz bı daha hocam bizde yoktu diyin hasar.yani bilemiyorum yoğunluktan mi böyle durum acabaevet canim oyle demis sanirim herkese gonderdigi mail bu?
yazdim aklimdakileri ama biliyosun cevap artik 45 gune geliyorAynen canım birinde daha gördüm yani yazın isterseniz bı daha hocam bizde yoktu diyin hasar.yani bilemiyorum yoğunluktan mi böyle durum acaba
benim de kimyasaldan sonra geç gelmişti canim, herhalde rahim kendini toparliyorKizlar dusukle sonuclanan tup bebegimin sonucunda hala adet olamadim bugun 1 ay 2 gun oluyor. Idrar testi yaptim mide bulantim falan oldugu icin ama sonuc negatif. Hemen attim cope
evet canim 45 gune kadar olmasi gerekiyormusbenim de kimyasaldan sonra geç gelmişti canim, herhalde rahim kendini toparliyor
Orası öyle canım haklısınyazdim aklimdakileri ama biliyosun cevap artik 45 gune geliyor
Canim kimyasalda bile benim duzen alt ust oldu degil ki dusuk 30 31 35 diye gitti sonra duzeldi 4 5 ay sonundaKizlar dusukle sonuclanan tup bebegimin sonucunda hala adet olamadim bugun 1 ay 2 gun oluyor. Idrar testi yaptim mide bulantim falan oldugu icin ama sonuc negatif. Hemen attim cope
İstanbul'da ki ise 1hafta sonra çıkıyorKizlar duzen lab. yapilan Dna hasar testinin sonuclari hemen cikiyor mu?
ank.da 2 hafta icinde cikiyoKizlar duzen lab. yapilan Dna hasar testinin sonuclari hemen cikiyor mu?
iyi yapmissin afa dagitnissin ne guzel. Esim yemekten sonra aliyor saatlerine bakmadanSelam kizlar nasilsiniz? Hafta sonunu sehir disinda ailemin yaninda gecirdim hersey cok guzeldi degisiklik oldu valla simdi donus yolundayiz :)
Kizlar esiniz emodexi saatlerine tam uyarakmi kullaniyor benimki cok uyamiyor yani bi iki saat aksiyo sadece ama surectee sknti olmaz ama demi?
18inde verdik 27 sinde çıktıKizlar duzen lab. yapilan Dna hasar testinin sonuclari hemen cikiyor mu?
hangi şehir? Biz adanada yaptiracaz.18inde verdik 27 sinde çıktı
Cnm bizde 29 cıkmıstı düşürmek istedi yinede.ama tam tersine 50 ye cıktı bakalım ne dicek daha cvp vermediBir melek gelsin canım sızde de DNA hasarı yoktu hoca sıze neasıl bır tedavı uyguladı canım?
Cnm bizde 29 cıkmıstı düşürmek istedi yinede.ama tam tersine 50 ye cıktı bakalım ne dicek daha cvp vermediBir melek gelsin canım sızde de DNA hasarı yoktu hoca sıze neasıl bır tedavı uyguladı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?