Bilmiyorum canm biraz daha beklemek istiyorum doğrusupeki ne yapmayi dusunuyorsun canim?
Cevap tarihimiz bizim 5 kasim di bı gün önce geldi canmKizlar kaan hoca sizlere bekledgnz tarihten oncemi cvp atti? Bana 10 kasim gbi cvp gelecek diye hatrliyrm ama mailimde bulamadim cvp gelme tarihine ait olan mesaji. Ben birde tup bebek tarihi gonder kismindan da msj attim ona hic cvp tarihi gelmedi. Tup bebege baslamadn cvp bi gelseydi ya
ben hala guveniyorum canim bizim acayip ucuk fark yoktu testler arasindaaslinda ben düzene güveniyordum ama burda konusulunca vazgeçtim, en son genarttaydi yine oraya gittik
Emodexin icinde ikiside var canim gunde iki kez emodex iciyor esimAcaba siz şu larginine lkarnitine filan onlara mı başlasanız?
canim ben arada bi mesaj atmistim son attigima da cevap yazmis hocaKizlar kaan hoca sizlere bekledgnz tarihten oncemi cvp atti? Bana 10 kasim gbi cvp gelecek diye hatrliyrm ama mailimde bulamadim cvp gelme tarihine ait olan mesaji. Ben birde tup bebek tarihi gonder kismindan da msj attim ona hic cvp tarihi gelmedi. Tup bebege baslamadn cvp bi gelseydi ya
Cnm siz tahlilleri hangi lab verdiniz bencede bekleyin bizde bekliyoruzBilmiyorum canm biraz daha beklemek istiyorum doğrusu
Canim bizim fsh 4 ten 5.04e yükselmiş 2hafta nasil senceCnm siz tahlilleri hangi lab verdiniz bencede bekleyin bizde bekliyoruz
Banada 1 hafta icinde gelir ins bu sefer ara cok uzadicanim ben arada bi mesaj atmistim son attigima da cevap yazmis hoca
Bizim 6 ayda o degere ulaştı daha da yükselmedi zaten bence iyi daha da iyi olurCanim bizim fsh 4 ten 5.04e yükselmiş 2hafta nasil sence
Bizim 2 haftada 4 ten 7 ye cikti cok hizli cikti yaBizim 6 ayda o degere ulaştı daha da yükselmedi zaten bence iyi daha da iyi olur
Teşekkür ederim cevap verdiğin icin canimBizim 6 ayda o degere ulaştı daha da yükselmedi zaten bence iyi daha da iyi olur
Düzen labda cnm iki kez orda yaptık bı kezde oturduğumuz yerdeCnm siz tahlilleri hangi lab verdiniz bencede bekleyin bizde bekliyoruz
Bizim degerler düzende çok çıkmıştıda ondan sordum cnm demekki bizimkide normalDüzen labda cnm iki kez orda yaptık bı kezde oturduğumuz yerde
Rica ederim cnmTeşekkür ederim cevap verdiğin icin canim
Aynen canm normal benceBizim degerler düzende çok çıkmıştıda ondan sordum cnm demekki bizimkide normal
Kaan hoca da mı tedavi oldunuz niye bitti tedavinizKızlar elimde menagon igne mevcut kullanan arkadaşlara uygun fiyata gönderirim eşimin tedavisi bitti
Degerlerimiz düzeldi kaan aydosa tedavi olduk beklemedeyizKaan hoca da mı tedavi oldunuz niye bitti tedaviniz
Maşallah canm güzel sonuçlar almanız dileğiyleDegerlerimiz düzeldi kaan aydosa tedavi olduk beklemedeyiz
Umarım inş cnmMaşallah canm güzel sonuçlar almanız dileğiyle
Nalçacı da mı dediğin yer?Bilmiyorum canim biz balevi diye bir yer var orda hazirlatiyoruz adamin cok musterisi var baldan cok karışım satiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?