-
- Konu Sahibi logaritmik
Ben start veriyorum regl olur olmaz geleceğim inşallah antebe uğurkan bey arkadaşımın eşi iyi ilgileneceğini düşündüğüm için onunla ilerleyeceğimTüp bebeğe başlarsanız yazın olur mu
Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah , peki süreç kaç gün sürüyor acaba tam olarak neler yapılıyor mesela başlamazdan önce eşiniz herhangi bir takviye kullandı mı yoksa direkt hemen başlayacak mısınız . Yumurta geliştirmeyi de mi Antep’te yapacaksınBen start veriyorum regl olur olmaz geleceğim inşallah antebe uğurkan bey arkadaşımın eşi iyi ilgileneceğini düşündüğüm için onunla ilerleyeceğim
Yok ben tamamen uğurkan beyle ilerleyeceğim ilk işim bu ay rahim filmi çektirmek bakalım ben dış gebeliği iğne ile sonlandırmıştım umarım yumurtalıkta bir sıkıntı yoktur rahim filminden sonra neler yaparız bilmiyorum nasıl ilerler hiç fikrim yok yok ama amh iyi değil benim o daha fazla düşmeden bir an önce başlamak istiyorum tabi tüp bebek tedavisine başlayacakken hamile kalan bir çok insan tanıdım duydum rabbim zorumuzu kolaylaştırsın korunmuyoruz zaten 3 yıllık evliyiz boş gebelik ardından döş gebelik geçirdim ikisi de evliliğimizin ilk yılında olduRabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah , peki süreç kaç gün sürüyor acaba tam olarak neler yapılıyor mesela başlamazdan önce eşiniz herhangi bir takviye kullandı mı yoksa direkt hemen başlayacak mısınız . Yumurta geliştirmeyi de mi Antep’te yapacaksın
Bazen şey oluyor yumurtayı olduğun şehirde geliştiriyorsun gidip tüp bebeği o şehirde yapıyorsun vs
Bende bir dış dir kimyasal gebelik yaşadım güzel olur inşallahYok ben tamamen uğurkan beyle ilerleyeceğim ilk işim bu ay rahim filmi çektirmek bakalım ben dış gebeliği iğne ile sonlandırmıştım umarım yumurtalıkta bir sıkıntı yoktur rahim filminden sonra neler yaparız bilmiyorum nasıl ilerler hiç fikrim yok yok ama amh iyi değil benim o daha fazla düşmeden bir an önce başlamak istiyorum tabi tüp bebek tedavisine başlayacakken hamile kalan bir çok insan tanıdım duydum rabbim zorumuzu kolaylaştırsın korunmuyoruz zaten 3 yıllık evliyiz boş gebelik ardından döş gebelik geçirdim ikisi de evliliğimizin ilk yılında oldu
Senin yaş kaç benim 33 olacakBende bir dış dir kimyasal gebelik yaşadım güzel olur inşallah
canım benim eşiminde yalnızca morfoloji sıkıntısı var sayısı hızı çok iyi ama morfoloji %2 %1 geldi hep bir aşılama denedik şimdi tüp bebek sürecindeyimRabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah , peki süreç kaç gün sürüyor acaba tam olarak neler yapılıyor mesela başlamazdan önce eşiniz herhangi bir takviye kullandı mı yoksa direkt hemen başlayacak mısınız . Yumurta geliştirmeyi de mi Antep’te yapacaksın
Bazen şey oluyor yumurtayı olduğun şehirde geliştiriyorsun gidip tüp bebeği o şehirde yapıyorsun vs
28 benim deSenin yaş kaç benim 33 olacak
Toplam sperm sayınız ve hızınız kaç acabacanım benim eşiminde yalnızca morfoloji sıkıntısı var sayısı hızı çok iyi ama morfoloji %2 %1 geldi hep bir aşılama denedik şimdi tüp bebek sürecindeyim
Canım kağıtlara bakmam gerek şimdi uzandım yarın bakar yazarımToplam sperm sayınız ve hızınız kaç acaba
Tüp bebek sürecini biraz açıklar mısınız ek ilaçlar veril di mi yumurtalar ilk görüşmeden sonra ne zaman toplandı yumurta topmadan kaç gün sonra transfer olacaksınızcanım benim eşiminde yalnızca morfoloji sıkıntısı var sayısı hızı çok iyi ama morfoloji %2 %1 geldi hep bir aşılama denedik şimdi tüp bebek sürecindeyim
Onu sana sormamıştım ama bakınca yaz yine de sizin sağlıklı 2 milyondu ama totalde 10 milyon falan vardır yani . Allah imtihanımızı kolaylaştırsın inşallah . Peki çalışıyor musunuz çalışınca bu izin işleri nasıl oluyor acaba ben öğretmenim okul döneminde nasıl yaparım acabaCanım kağıtlara bakmam gerek şimdi uzandım yarın bakar yazarımMfk ürünlerine sardım şimdi baya inceliyorum rahim filmi çektirmişken kullansak mı eş paketlerini bilemiyorum kafam karışık değerlerimiz düzelirdi belki
İstanbul’a gidemedim en büyük nedeni de bu zaten izin meselesi yumurta geliştirici iğneler takibi va derken zor olacak bende kamu da çakışıyorum ama tüp bebek için ekstra bir izin yok anladığım kadarıyla çok araştırdımOnu sana sormamıştım ama bakınca yaz yine de sizin sağlıklı 2 milyondu ama totalde 10 milyon falan vardır yani . Allah imtihanımızı kolaylaştırsın inşallah . Peki çalışıyor musunuz çalışınca bu izin işleri nasıl oluyor acaba ben öğretmenim okul döneminde nasıl yaparım acaba
Onu sana sormamıştım ama bakınca yaz yine de sizin sağlıklı 2 milyondu ama totalde 10 milyon falan vardır yani . Allah imtihanımızı kolaylaştırsın inşallah . Peki çalışıyor musunuz çalışınca bu izin işleri nasıl oluyor acaba ben öğretmenim okul döneminde nasıl yaparım acaba
Ancak rapor alıp gidebiliriz o da 2 hafta yeterli olur mu kiİstanbul’a gidemedim en büyük nedeni de bu zaten izin meselesi yumurta geliştirici iğneler takibi va derken zor olacak bende kamu da çakışıyorum ama tüp bebek için ekstra bir izin yok anladığım kadarıyla çok araştırdım
156 milyondu en son hız %70Toplam sperm sayınız ve hızınız kaç acaba
canım herkesin süreci çok çok farklı bende hiçbir sorun olmadığı için daha kolay geçiyor bizim sürecimiz. adetin ikinci ya da üçüncü günü gidiyorsun kontrole kist vs var mı diye sonra hormonlarına bakıyor kan tahlilinde ona göre sana yumurta uyarıcı ilaçlar veriyor sen bunu her gün aynı saatte yapıyorsun sonra üç gün sonra senkronize ilerlemeleri için bir iğne daha ekleniyor bu şekilde sürekli doktora kontrole gidiyorsun iki günde bir boyutlarına bakıyor istenilen boyuta geldiklerinde benim doktorum kanda tekrar hormon baktı sonra çatlatma iğnesi vuruldum bundan 36 saar sonra yumurtalar toplanıyor eğer rahim uygunsa ve doktor uygun görürse bu işlemden 3 ya da 5 gün sonra bebeği koyuyorlarTüp bebek sürecini biraz açıklar mısınız ek ilaçlar veril di mi yumurtalar ilk görüşmeden sonra ne zaman toplandı yumurta topmadan kaç gün sonra transfer olacaksınız
Aslında değerleriniz iyiymişler hiç gebelik oluşmadı mı , takviye vs kullandınız mı , şuan tüp bebeği nerde yapıyorsunuz acaba156 milyondu en son hız %70
yok canım hiç oluşmadı 2 buçuk sene denedik vitamin vs çok kullandı eşim aylarca ama hiçbir değişim olmadı sadece sayısı artıyor hızı artıyor sağlıklı sperm sayısı artmıyor aşılamada benim 10 yumurtam vardı ona rağmen gebelik oluşmadı. İzmir de yaşıyorum canım Salim Şehirali doktorumun ismiAslında değerleriniz iyiymişler hiç gebelik oluşmadı mı , takviye vs kullandınız mı , şuan tüp bebeği nerde yapıyorsunuz acaba
Rabbim hayırlı bir şekilde nasip etsin inşallah , süreçten bizi bilgilendirin olur mu Allah nasip etsin bu defa inşallahyok canım hiç oluşmadı 2 buçuk sene denedik vitamin vs çok kullandı eşim aylarca ama hiçbir değişim olmadı sadece sayısı artıyor hızı artıyor sağlıklı sperm sayısı artmıyor aşılamada benim 10 yumurtam vardı ona rağmen gebelik oluşmadı. İzmir de yaşıyorum canım Salim Şehirali doktorumun ismi