-
- Konu Sahibi logaritmik
Ben gaziantepteyim çipli aşılama diye bişey var normal aşılamadan farklı mı bilmiyorum ama ben normal yapmak istiyorumMerhaba benimde eşimin morfoloji 1 dış gebelik ve boş gebeliğim var aşılama yaptırdım tutmadı tüp bebeğe geçiyorum Allah izin verirse bu ay rahim filmi çekineceğim
Ben çipli aşılama yaptırdım canım bir kere yaptır istersen ama oran olarak düşük bende kahramanmarastayım fakat Gaziantep’e geleceğim tüp bebek içinBen gaziantepteyim çipli aşılama diye bişey var normal aşılamadan farklı mı bilmiyorum ama ben normal yapmak istiyorum
Canım bizim çipli aşılama da eşimin canlı sağlıklı sperm sayısı 2milyondu ama tutmadı malesefİnşallah rabbim ikinize de hayırlı bebekler nasip etsin . Sizin ileri hızınız ve toplam sperm sayınız kaç peki
Tüp bebeği nerde yaptıracaksınız hangi şehirdeyseniz
Kimde yaptın çipli aşılamayı inşallah rabbim nasip eder , ileri hızınız ve morfolojiniz kaçtı sizinCanım bizim çipli aşılama da eşimin canlı sağlıklı sperm sayısı 2milyondu ama tutmadı malesef
Totalde kaç milyon sperminiz vardı hatırlıyor musunBen gaziantepteyim çipli aşılama diye bişey var normal aşılamadan farklı mı bilmiyorum ama ben normal yapmak istiyorum
Morfoloji 1Kimde yaptın çipli aşılamayı inşallah rabbim nasip eder , ileri hızınız ve morfolojiniz kaçtı sizin
Kahramanmaraş’ta Murat BAKACAKTotalde kaç milyon sperminiz vardı hatırlıyor musun
Peki Antep’te tüp bebeği nerde yapmayı düşünüyorsunuzKahramanmaraş’ta Murat BAKACAK
Gazinatepte üroloji doktoru önerebilirim istersenizKahramanmaraş’ta Murat BAKACAK
Peki Antep’te tüp bebeği nerde yapmayı düşünüyorsunuz
Olur tabiGazinatepte üroloji doktoru önerebilirim isterseniz
Siz tüp bebeği nerde yapmayı düşünüyorsunuz . Benim eşim 6 aydır Murat mermerkayada tedavi oluyor duymuşsundur belkiOlur tabi
Gazinatepte üroloji doktoru önerebilirim isterseniz
Peki Antep’te tüp bebeği nerde yapmayı düşünüyorsunuzAslında çok arastırsım İstanbul’a gidecektik Cem Çelik ama git gel çok zor olacak çalısıyoerumPeki Antep’te tüp bebeği nerde yapmayı düşünüyorsunuz
uğurkan erkayıran gideceğim Antep’te
Hayır duymadım peki gelişme var mıSiz tüp bebeği nerde yapmayı düşünüyorsunuz . Benim eşim 6 aydır Murat mermerkayada tedavi oluyor duymuşsundur belki
Önce tedavi olun tüp bebekten önce ilaç kullanın takviye vs . Tabi ilk duruma göre iyi ama hala gebelik oluşmadıHayır duymadım peki gelişme var mı
Takviye kullandı iki ay ama düzelmemiş sizin morfoloji kaçÖnce tedavi olun tüp bebekten önce ilaç kullanın takviye vs . Tabi ilk duruma göre iyi ama hala gebelik oluşmadı
Önce tedavi olun tüp bebekten önce ilaç kullanın takviye vs . Tabi ilk duruma göre iyi ama hala gebelik oluşmadı
Haberleşmek isterim sizinle gelişme olursa yazarsınBizim de 2
Bizim 2Takviye kullandı iki ay ama düzelmemiş sizin morfoloji kaç
haberleşelim inşallah rabbim ikimize de tez zamanda nasip etsinHaberleşmek isterim sizinle gelişme olursa yazarsın
Tüp bebeğe başlarsanız yazın olur muHaberleşmek isterim sizinle gelişme olursa yazarsın