-
- Konu Sahibi logaritmik
%40 hareketli sayıda 37 milyonİleri hızınız kaç peki
İnşallah doğal yoldan olur bizimde morfoloji 2 ileri hızda size yakın ben bir kimyasal bir dış gebelik yaşadım%40 hareketli sayıda 37 milyon
Merhaba ne yaptınız bir sonuç alabildiniz miSuan bizimde bir doktor bize üç ay boyunca. imprly verdi kulandik suan 2 olmuş, cem çelik gittik bize bekleyin hemen tüp Bebek yapmayalım dedi üç ay daha bekleyeceğiz oda bize felixon verdi hem bana hem eşime, inşallah gerekmez tüp Bebek rabbim isteyen tüm herkese sağlıklı evlat verir
Merhaba bekliyoruz şuan ama ilaçlar iyi geldi birden 3 olduMerhaba ne yaptınız bir sonuç alabildiniz mi
Felixon kullanıyorsunuz değil mi ikinizde . İnşallah beklemelerimiz hayırlısıyla son bulurMerhaba bekliyoruz şuan ama ilaçlar iyi geldi birden 3 oldu
İnşallah teşekkür ederim rabbim isteyen herkese sana nasip etsin.bizim bu ay son şansımız olmasa gelecek ay tüp Bebek yapacağız Ocak ayında beri İlac kullanıyoruzFelixon kullanıyorsunuz değil mi ikinizde . İnşallah beklemelerimiz hayırlısıyla son bulur
Neden uzun süre ilaç kullanmanın zararı var mı biz kasımdan beri kullanıyoruz korktum şuan. Peki aşılama denemeyi düşünmüyor musunuz . Bende gelecek ay aşılama yapmayı düşünüyorumİnşallah teşekkür ederim rabbim isteyen herkese sana nasip etsin.bizim bu ay son şansımız olmasa gelecek ay tüp Bebek yapacağız Ocak ayında beri İlac kullanıyoruz
Zararı yok canım faydası var, biz beklemek istedik aslında doktor bize üç ay kullanıp gelin dendi biz istemedik ilaç etkisi göstersin diye aşılama düşündük ama şansı düşük o yüzden direk tüp Bebek yapacağız ilk deneme yapılacak inşallah olur rabbim isteyen herkese nasip etsin Zorlu bir süreç gerçektenNeden uzun süre ilaç kullanmanın zararı var mı biz kasımdan beri kullanıyoruz korktum şuan. Peki aşılama denemeyi düşünmüyor musunuz . Bende gelecek ay aşılama yapmayı düşünüyorum
Allah imtihanımızı kolaylaştırsın inşallahZararı yok canım faydası var, biz beklemek istedik aslında doktor bize üç ay kullanıp gelin dendi biz istemedik ilaç etkisi göstersin diye aşılama düşündük ama şansı düşük o yüzden direk tüp Bebek yapacağız ilk deneme yapılacak inşallah olur rabbim isteyen herkese nasip etsin Zorlu bir süreç gerçekten
Amin cümlemizin, biz İstanbul Brüksel tüp Bebek merkezi cem çelik tedavi oluyoruzAllah imtihanımızı kolaylaştırsın inşallahrabbim en kısa zamanda kucağımızı doldurdun siz hangi şehirdesiniz hangi doktorda tedavi oluyorsunuz canım biz gaziantepteyiz . Tüp bebeği nerede yapacaksınız
Evet bizim de morfoloji sorunumuz var Gaziantep’te bir doktorda tedavi oluyormuş biz de ne yapacağımızı bilmiyorum . Herhangi bir gelişmede yazın olur mu haberleşelim inşallahSizde Morfolojik sorunu vardı
Tabi canım yazarım dediğim gibi biz bu ayda olmasa gelecek ay başlıyoruz inşallah.Evet bizim de morfoloji sorunumuz var Gaziantep’te bir doktorda tedavi oluyormuş biz de ne yapacağımızı bilmiyorum . Herhangi bir gelişmede yazın olur mu haberleşelim inşallah
İnşallah bakalım aslında tüketiyor da yeterli oluyor mu bilmiyorum alalhtan hayırlısı peki bilginiz var mı acaba tüp bebeğe başlamandan önce rahim filmi isteniyor muTabi canım yazarım dediğim gibi biz bu ayda olmasa gelecek ay başlıyoruz inşallah.
Rabbim gönlünuze gore versin morfoloji sorunu önemli değil dedi doktor önemli olan sayi hareketi olmasi eğer onlarda düşüklük varsa morfoloji düşüyor onun için bol bol ceviz fındık fıstık tuketsin eşin benim eşim her sabah bı avuç fındık yerdi onların da etkisinin olduğunu düşünüyorum
Tabiki de bakılıyor rahim filmine ve ilk hamileliğim hsg sayesinde oldu hsg çektim ikinci ay gebe kaldim tekrar çektim 5 yıl aradan sonra ama olmadı iki yıl oldu çekeliİnşallah bakalım aslında tüketiyor da yeterli oluyor mu bilmiyorum alalhtan hayırlısı peki bilginiz var mı acaba tüp bebeğe başlamandan önce rahim filmi isteniyor mu
Ya ben aşılama denemek istiyorum ama öncesinde rahim filmi çekmeye gerek var mı yok mu bilmiyorumTabiki de bakılıyor rahim filmine ve ilk hamileliğim hsg sayesinde oldu hsg çektim ikinci ay gebe kaldim tekrar çektim 5 yıl aradan sonra ama olmadı iki yıl oldu çekeli
Merhaba benimde eşimin morfoloji 1 dış gebelik ve boş gebeliğim var aşılama yaptırdım tutmadı tüp bebeğe geçiyorum Allah izin verirse bu ay rahim filmi çekineceğimYa ben aşılama denemek istiyorum ama öncesinde rahim filmi çekmeye gerek var mı yok mu bilmiyorum
İnşallah rabbim ikinize de hayırlı bebekler nasip etsin . Sizin ileri hızınız ve toplam sperm sayınız kaç pekiMerhaba benimde eşimin morfoloji 1 dış gebelik ve boş gebeliğim var aşılama yaptırdım tutmadı tüp bebeğe geçiyorum Allah izin verirse bu ay rahim filmi çekineceğim