• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Morfin sonrası Şişlik

Alerjik yok, durdum yere şişse aklıma gelmez ama morfinden sonra kabakulak gibi şişti geçmedi o beni korkuttu biraz, daha öncesinde se kanal tedavisi görüm morfin yaptıklarında hiç bir şişlik görmedim ilk kez yaşıyorum
İltihaplı iken uğraştıları için oldu belkide. Antibiyotik e devam edin.
Olmadı gidin bir görünün hemen içiniz rahatlasın.

iltihaplı diş uyuşturulursa öyle oluyor benim dişimde kanıyordu ona ragmen kanal tedavisi oldum ve yanağım şişti tekrar gittim doktoruma antibiyotik verdi kullanınca geçti senin de büyük ihtimal iltihap yayıldı.

Dişiniz iltihap yapmıştır. Benim dişimde önce zonklamış sonra yüzümün sol tarafı aynı kabakulak olmuş gibi şişmişti. Damardan penisilin tedavisi olmuştum. Anca bir haftada inmişti yüzümün şişliği. Mutlaka doktora muayrnr olun. Diş iltihabı ihmale gelmez. Geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum

Morfin sisiriyor beden tepkisi bi morfinle benim de sisiyor dudaklarim. Siz de epey gec olmus 4 morfinle daha zordur ve morfini bedenden atma meselesi onemli bugün bol su için atın morfini.

Doktora da gidin iciniz rahatlasin ve hemen en kotusunu dusunmeyin.

Allah rahmet eylesin, sizlere hayırlı ömürler versin. Geçmiş olsun.

iltihaplı diş uyuşturulursa öyle oluyor benim dişimde kanıyordu ona ragmen kanal tedavisi oldum ve yanağım şişti tekrar gittim doktoruma antibiyotik verdi kullanınca geçti senin de büyük ihtimal iltihap yayıldı.
Tek iltihaptanmı olsun ona ragzıyım çok teşekkür ederim, agzınızda yamukluk olusmuymudu

Morfin sisiriyor beden tepkisi bi morfinle benim de sisiyor dudaklarim. Siz de epey gec olmus 4 morfinle daha zordur ve morfini bedenden atma meselesi onemli bugün bol su için atın morfini.

Doktora da gidin iciniz rahatlasin ve hemen en kotusunu dusunmeyin.

Allah rahmet eylesin, sizlere hayırlı ömürler versin. Geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim

Morfinden dolayi korkmayin ama dort tanede cok degilmi ya zarar vermesin. Gercu o agriya insan on tanede yaptirir cok gecmis olsun. Bu arada sislik inince agizdaki yamulmada gececek bende kanal tedavisi yaptirdgimda agzim yamuk duruyordu konusmam falan tuhafti.

Morfinden dolayi korkmayin ama dort tanede cok degilmi ya zarar vermesin. Gercu o agriya insan on tanede yaptirir cok gecmis olsun. Bu arada sislik inince agizdaki yamulmada gececek bende kanal tedavisi yaptirdgimda agzim yamuk duruyordu konusmam falan tuhafti.
Ömrümde böyle ağrı görmedim, aksam Birden ağrı girdi resmen kemiğime işledi diş agrısını unuttum yüzümden duramadım, kemiklerimi inletti ağrı acıyak dayanlıyımdır ama bu kadarını beklemiyordum, hem hastaneye gittim en yakın devlete gittim ilacvyazdı gönderdi dedim ben duramyrm diye bişey yapmadı, prdan özele gittim 2 tane morfin anca durdurdu eve geldimm sonra morfinn etkisi geçince yine yüzüme girdi ağrı bu defa başka bi özele gittim ordada en yüksek dozda 2 tane yaptılar eve gelir gelmez yüzüm şişmeye basladı,

Sabah cerrahi yöntemle alınacaıgımı söyledi nöbetçi doktor, sabah tekrar gittiğimizde o doktor yoktu başka doktor baktı alamayız dedi sakıncalı iltihap akıyo resmen dedi şişlik morfindendir geçer diye önemsememiştim, 14 saati geçti şişliğim geçmedi agzım konuşurken çekiliyor bir an yüz felci geçirdim sandım: ( 25 yaşındayım ağzımda diş kalmadı öyle kötüyümki:(

Ömrümde böyle ağrı görmedim, aksam Birden ağrı girdi resmen kemiğime işledi diş agrısını unuttum yüzümden duramadım, kemiklerimi inletti ağrı acıyak dayanlıyımdır ama bu kadarını beklemiyordum, hem hastaneye gittim en yakın devlete gittim ilacvyazdı gönderdi dedim ben duramyrm diye bişey yapmadı, prdan özele gittim 2 tane morfin anca durdurdu eve geldimm sonra morfinn etkisi geçince yine yüzüme girdi ağrı bu defa başka bi özele gittim ordada en yüksek dozda 2 tane yaptılar eve gelir gelmez yüzüm şişmeye basladı,

Sabah cerrahi yöntemle alınacaıgımı söyledi nöbetçi doktor, sabah tekrar gittiğimizde o doktor yoktu başka doktor baktı alamayız dedi sakıncalı iltihap akıyo resmen dedi şişlik morfindendir geçer diye önemsememiştim, 14 saati geçti şişliğim geçmedi agzım konuşurken çekiliyor bir an yüz felci geçirdim sandım: ( 25 yaşındayım ağzımda diş kalmadı öyle kötüyümki:KK43:

Sabah cerrahi yöntemle alınacaıgımı söyledi nöbetçi doktor, sabah tekrar gittiğimizde o doktor yoktu başka doktor baktı alamayız dedi sakıncalı iltihap akıyo resmen dedi şişlik morfindendir geçer diye önemsememiştim, 14 saati geçti şişliğim geçmedi agzım konuşurken çekiliyor bir an yüz felci geçirdim sandım: ( 25 yaşındayım ağzımda diş kalmadı öyle kötüyümki:KK43:
Yok yok korkmayin bu kadar icinizi ferah tutun sabahki konuyuda okumustum dedim kendi kendime apseli iken dis cekilmez ama.sonraki doktor olmasi gerekeni soylemis ilaclarla o sislik inecekki oyle ceksinler Allah korusun belki daha kotu seyler olur. Dis agrisi berbat bisey doguma es deger valla cok uzuldum insallah agriniz gecer dua edicem size bol bol

Back