Bende öyle biliyorum 14 saat oldu hala geçmedi iltihab mı dağılmıs olabilir ki, bir de ağız yamuklugu neden olabilir kiO kadar abarti sismez ama bi kac kez yaptilar diyosun. Normalde 5 saate gidiyo etkisi ama..
Allah razı olsun şişliğinden çok yamukluga kafayı taktımMorfindendir tabiki aklınıza kötü şeyler getirmeyin, başınız sağolsun bu arada..
Iyide sabah 4 tane vurmuslar bence doktorunu arayip sor.Bende öyle biliyorum 14 saat oldu hala geçmedi iltihab mı dağılmıs olabilir ki, bir de ağız yamuklugu neden olabilir ki
Hastaneye gitcem birazdanIyide sabah 4 tane vurmuslar bence doktorunu arayip sor.
Yamuk hissediyorsundur şişlikten dolayı. İltihaplı iken müdahale edildi ise ondan olmuştur bence.Hastaneye gitcem birazdan
Çok teşekkür ederim, yüzümün şişliii aşırı belirgin bunu herkes farkedyo agzıöda konuşurken çok yamuk duruyor, 14 saat oldu hala geçmedigeçmiş olsun.
morfindendir. kanserler alakası yoktur tabi.
http://zehirlenme.blogspot.com/2008/11/dis-hekimligi-ve-anestezi.html
5. Hastalar anestezi sonrası uyuşukluk nedeniyle yüzlerini dudaklarını şişmiş gibi hissederler, Şişmez, hissizlikten dolayı öyle hissedilir. Dudaklarını tam kapatamazlar felç oldum sanırlar. Yapılan anestezi sinirlerin iletimini geçici olarak durdurduğu için dudaklar rahatça kontrol edilemez. Anestezinin etkisi geçince o sorun da ortadan kalkar.
Dişiniz çekildi mi ne oldu işlem olarak?Çok teşekkür ederim, yüzümün şişliii aşırı belirgin bunu herkes farkedyo agzıöda konuşurken çok yamuk duruyor, 14 saat oldu hala geçmedibelli bi zamanı var mı ki acaba
Yoo iltihaplı olduğu için çekilmedi, bugün cerrahi yöntemle alınacaktı normal çekim olmaz dediler, şiş olunca birde iltihap artmış bu şekilde cerrahi işlemde uygulamayız dediler antibiyotik kullanıyorum 3 güne kadar cerrahi yöntemle çekim yapacaklar,Dişiniz çekildi mi ne oldu işlem olarak?
Çok teşekkür ederim, yüzümün şişliii aşırı belirgin bunu herkes farkedyo agzıöda konuşurken çok yamuk duruyor, 14 saat oldu hala geçmedibelli bi zamanı var mı ki acaba
Ee tamam o zaman iltihaptan dolayı şişmiş.Yoo iltihaplı olduğu için çekilmedi, bugün cerrahi yöntemle alınacaktı normal çekim olmaz dediler, şiş olunca birde iltihap artmış bu şekilde cerrahi işlemde uygulamayız dediler antibiyotik kullanıyorum 3 güne kadar cerrahi yöntemle çekim yapacaklar,
İltihaptanmı şişti emin olamadım, çünkü morfinin vurur vurmaz şişmeye başladı gece ve agzım yamuldu, morfin vurmadan önce hiç şiş yoktuEe tamam o zaman iltihaptan dolayı şişmiş.
Çok teşekkür ederiminanın bilmiyorum ama 4 tane vurmuşlar yani.
İltihaptanmı şişti emin olamadım, çünkü morfinin vurur vurmaz şişmeye başladı gece ve agzım yamuldu, morfin vurmadan önce hiç şiş yoktu
Alerjik yok, durdum yere şişse aklıma gelmez ama morfinden sonra kabakulak gibi şişti geçmedi o beni korkuttu biraz, daha öncesinde se kanal tedavisi görüm morfin yaptıklarında hiç bir şişlik görmedim ilk kez yaşıyorumAlerji iz falan var mı ilaçlara karşı? Bana geçende 6 kere morfin vuruldu mesela. Şişlik olmadı.
Ama iltihaptan yüzüm iki katı şiştiği oldu. Ağzımı açamıyordum o derece. Hatta iğne olarak antibiyotik tedavisi görmüştüm.
Morfin diye tabir ettilee o yüzden. Morfin dedimMorfin yapılmıyor ki yapılan lokal aneztezik maddeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?