• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Morfin sonrası Şişlik

Toprak111

""Yasanmayan yaslar""
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
5.037
6.531
148
Bugün 2. Konum arkadaşlar , çürük dişim vardı gece sürekli hastanedeydim, çürük dişimin olduğu tarafta hiç bir şişlik yoktu, 2 saat aralıklarla 4 kez morfin yaptılar h bişey yokken 4. Morfinden sonra yüzüm aniden şişmeye başladı geçer diye bekledim ama su saat oldu kabakulak gibi oldum iyice şişti. Agzımda yamuldu içim hiç rahat değil ((çünkü babamı kanserden kaybettim:( onunda yüzü durduk yere şişmişti ağzı yamulmaya başlamıştı ve yüz felci geçirmişti direk aklıma o geldi.)

Morfinin etkisi olabilir mi yoksa baska bişey mi olabilir tekrar gidecem hastaneye ilk kez basıma böyle bişey geldi normal mi sizce bu durum :(

geçmiş olsun.

morfindendir. kanserler alakası yoktur tabi.

http://zehirlenme.blogspot.com/2008/11/dis-hekimligi-ve-anestezi.html

5. Hastalar anestezi sonrası uyuşukluk nedeniyle yüzlerini dudaklarını şişmiş gibi hissederler, Şişmez, hissizlikten dolayı öyle hissedilir. Dudaklarını tam kapatamazlar felç oldum sanırlar. Yapılan anestezi sinirlerin iletimini geçici olarak durdurduğu için dudaklar rahatça kontrol edilemez. Anestezinin etkisi geçince o sorun da ortadan kalkar.

geçmiş olsun.

morfindendir. kanserler alakası yoktur tabi.

http://zehirlenme.blogspot.com/2008/11/dis-hekimligi-ve-anestezi.html

5. Hastalar anestezi sonrası uyuşukluk nedeniyle yüzlerini dudaklarını şişmiş gibi hissederler, Şişmez, hissizlikten dolayı öyle hissedilir. Dudaklarını tam kapatamazlar felç oldum sanırlar. Yapılan anestezi sinirlerin iletimini geçici olarak durdurduğu için dudaklar rahatça kontrol edilemez. Anestezinin etkisi geçince o sorun da ortadan kalkar.
Çok teşekkür ederim, yüzümün şişliii aşırı belirgin bunu herkes farkedyo agzıöda konuşurken çok yamuk duruyor, 14 saat oldu hala geçmedi:( belli bi zamanı var mı ki acaba

Dişiniz çekildi mi ne oldu işlem olarak?
Yoo iltihaplı olduğu için çekilmedi, bugün cerrahi yöntemle alınacaktı normal çekim olmaz dediler, şiş olunca birde iltihap artmış bu şekilde cerrahi işlemde uygulamayız dediler antibiyotik kullanıyorum 3 güne kadar cerrahi yöntemle çekim yapacaklar,

Yoo iltihaplı olduğu için çekilmedi, bugün cerrahi yöntemle alınacaktı normal çekim olmaz dediler, şiş olunca birde iltihap artmış bu şekilde cerrahi işlemde uygulamayız dediler antibiyotik kullanıyorum 3 güne kadar cerrahi yöntemle çekim yapacaklar,
Ee tamam o zaman iltihaptan dolayı şişmiş.

İltihaptanmı şişti emin olamadım, çünkü morfinin vurur vurmaz şişmeye başladı gece ve agzım yamuldu, morfin vurmadan önce hiç şiş yoktu

Alerji iz falan var mı ilaçlara karşı? Bana geçende 6 kere iğne vuruldu mesela. Şişlik olmadı.

Ama iltihaptan yüzüm iki katı şiştiği oldu. Ağzımı açamıyordum o derece. Hatta iğne olarak antibiyotik tedavisi görmüştüm.

Alerji iz falan var mı ilaçlara karşı? Bana geçende 6 kere morfin vuruldu mesela. Şişlik olmadı.

Ama iltihaptan yüzüm iki katı şiştiği oldu. Ağzımı açamıyordum o derece. Hatta iğne olarak antibiyotik tedavisi görmüştüm.
Alerjik yok, durdum yere şişse aklıma gelmez ama morfinden sonra kabakulak gibi şişti geçmedi o beni korkuttu biraz, daha öncesinde se kanal tedavisi görüm morfin yaptıklarında hiç bir şişlik görmedim ilk kez yaşıyorum

Back