Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım babam çıktı hastaneden ben evime döndüm bugün kavga falanda etmedik düne kadar herşey iyiydi dün bianda morelini bozuk oldugunu ve mücadele etmekten vazgeçtiginisöyledi bende onerden çıktı niçin mücadele ediyonki dedim herşey için dedi ve bugün yüzümje bakmadı konuşmuyo aglamaktan gözlerim şişti ben bunu haketcek ne yaptımki daha 2gün öncesine kadar çok iyiydikte konuşalım diom çözüm bulalım sorun neyse hatalıysam özrümü dilerimki bişi demeimki sana dedim oda konuşmak istemedigini zamanı geldiginde konuşcagını söyledi ama yemegimi bile yemek istemedi yapmadıgı bir tavır şoktayım kızlar ya inanıon dün yedigimle duruyom agzıma lokma koymadım üzüntümden
ben mi yanlış düşünüyorum...
benim babam hastaysa yanımda görmek isteyeceğim ilk kişi eşimdir..
babamı görmek için ondan izin mi alacağım...
gitme demiş olsa gitsem bu hareket doğru mudur?
neden evliyiz ki o zaman...
ya git dedi kalda dedi istedigin kadar sorun odegil sorun geldigimde davranışı ben sadece onu anlayamadım nie böyle yaptı[ beni çok seviyo bunu biliyom özlediginide söyledi ama geldim sanki hiç özleyen adamla konuşmamışım gb davrandı çekti işe gitti konuşmak istemiyom dedi/COLOR]