- 30 Mayıs 2011
- 160
- 38
-
- Konu Sahibi poliswomen
beklemekte yarar var gec yumurtlama olduysa cıkmayabılıyor..benım de bole olmustu adetım 4 5 gun gectı test yaptım negatıf cıktı..gecıkmenın 10.gununde yaptım sılıktı ama cıft cızgıyı gordum ardından kan testınde hamılelıgım cıktı zaten..gec dollenme olmus.1 hafta daha beklemen yeterlı kesın sonucu ogrenmen ıcın canım.ıns hamılesındır..
bayanlar hadi ama nolur bişiler söyleyin çatlıyorum meraktan[/QUOT
hamilesin bence:) daha yeni olduğu için testte çıkmayabilir sağlık ocağında falan test yaptıramaz mısın şuan?
bayanlar hadi ama nolur bişiler söyleyin çatlıyorum meraktan[/QUOT
hamilesin bence:) daha yeni olduğu için testte çıkmayabilir sağlık ocağında falan test yaptıramaz mısın şuan?
bi kaç ay önce de bu durumu yaşadım üç kez kan testi yaptırdım hep negatif.onbirgün gecikmeden sonra adet oldum.aynı sıkıntıyı tekrar yaşamak istemiyorum.ayrıca işteyim şuan çıkamam
idrar testleri kesinlikle en az 1 hafta geçmeden sağlıklı sonuç vermiyor. sürekli yaparak da moralini çökertme boş yere. gerçekten şüpheleniyorsan kan testi yaptır. en sağlıklı cevabı o verecektir. inşallah hamilesindir canım.
katılıyorum..sureklı testler ınsanın moralını cok kotu bozuyor.. ve bu stres bebek olusumunuda etkılıyor..
bi kaç ay önce de bu durumu yaşadım üç kez kan testi yaptırdım hep negatif.onbirgün gecikmeden sonra adet oldum.aynı sıkıntıyı tekrar yaşamak istemiyorum.ayrıca işteyim şuan çıkamam
üzme ama kendini inşallah hamilesinizdir gönülden isteyen herkes bebek sahibi olsun inşallah... ben de ilk test yaptığımda tekti çizgi arada bi kaçgün geçince tekrar yaptım çift çizgi çıkmıştı
üzme ama kendini inşallah hamilesinizdir gönülden isteyen herkes bebek sahibi olsun inşallah... ben de ilk test yaptığımda tekti çizgi arada bi kaçgün geçince tekrar yaptım çift çizgi çıkmıştı
canım hayırlısı sabırla bekliyorum bakalım.
ayrıca çok fazla akıntı var..noluyor anlamıyorum.