Moralim cok bozukk:((

bende 50 kılo 0 meme acaba bu ölçü naaıl drur fikrniz var mı...

hmm çok teşekkür ederim haklısınız ben de yapay sevmiyorum ya .. peki aşağı yukarı 275 ne kadar byüklkte olur

Ama bu meme estetigi forumunda memnun olan bir çok kisi var resmen yeniden dogmus gibi hissediyorum diyenler var sizin icin üzüldüm :/

Ama bu meme estetigi forumunda memnun olan bir çok kisi var resmen yeniden dogmus gibi hissediyorum diyenler var sizin icin üzüldüm :/
Yok ben mutsuz değilim, sadece hala armutum Kum saati görüntü bekleyip sonra hayal kırıklığına uğramayın; vücut yapınızı beğenmiyorsanız kilo vermek ve spor yapip sikilasmak size silikondan daha fazla fayda sağlar diyorum

Acikcasi kalcalarimin büyük olmasindan sikayetci degilim fakat gobek cikik bacaklar da biraz kalin olunca zayiflamak sart bakalim dikkat ediyorum artik

Dalga mı geçiyorsunuz? 85b takıp ameliyat olmak isteyen çok kişi yoktur herhalde. Zorunlu olmadığı sürece keyfi olarak bu ameliyatı yaptıranın aklı yoktur. Ben ameliyat olmama rağmen 85 lik göğüslerim yok

İlk sayfada dolgulu 85b takıyorum demişsiniz. Fotodaki gibi göğüsleriniz varsa yatın kalkın şükredin. İnsanlar o kadar göğsü olması için bıçak altına yatıyor, ki ben de ameliyat oldum, o kadar olmadı.

Dogru haklisin ama ben eşimden cevremden duydugum şeyler yuzunden de cok etkilendim dikkat ettim gogus dokum var evet bir cikinti var ama kucuk yani dolgun bir memeye sahip degilim o yuzden bu ameliyati cok istiyorum kendime guvenmek rahatca giyinebilmek icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…