45 yaşındayım ve doktorum artık bitirelim olmuyor dedi. Moralim çok bozuk başka hangi doktorda devam etmeliyim

45 yaşındayım ve doktorum artık bitirelim olmuyor dedi. Moralim çok bozuk başka hangi doktorda devam etmeliyim. Yoksa bırakmalı mıyım? 7 kere opu 3 kere transfer oldum.
Canım bazen farklı doktorda deneme yapmak daha avantajlı oluyor. Çünkü her doktorun kendime göre bilgi ve deneyimi var. Doktorun yanında merkezim laboratuvar başarısınıda göz ardı etmeyin. Bence 3 ay sağlıklı beslenme ve eşli vitaminle hazırlanıp yumurta toplamaya gidin. Hem 3 ay biraz sizde dinlenmiş olun vücudunuzda kendine gelsin bu arada dahileyeye gidin eşli bütün kan idrar değerlerinize baktırın. Allah en kısa zamanda kucağınızı doldursun

doktorunuzun ve merkezin adını öğrenebilir miyim
Op.Halil İbrahim Tekin Doktorum kendi dalında çok başarılı doktor instangramı var bakın derim hastanede cyrpus central hosbitel şansınızı birde burda deneyin inanın Kıbrıs çok daha iyi Türkiye ye göre her anlamda bende Türkiye’de oturuyorum orada yaşamıyorum.

doktorunuzun ve merkezin adını öğrenebilir miyim
Üzülmeyin lütfen herşey Allah’tandır doktorunuz densizlik etmiş öyle birşey söylenirmi karşı tarafın duygularını hiçe sayıyorlar eşimin öz teyzesi de ağrıda oturuyor orada 3 tüp bebek yaptı biri kimyasal düşükleri oldu ama sonradan kendiliğinden hamile kaldı yaşı da 43 olması lazım yani herşey Allahtan birde kadında sorun vardı ümit Allah’tandır elbet savaşımızı kazanacağız sefasını süreceğiz pes etmek yok güçlü kalın 💝

Bence kesinlikle bir doktor daha deneyin asla aklınızda kalmaması için. Ben vazgeçmeyin demeyeceğim. Çünkü sizin kadar çabalamadığım halde ben de biraz uğraştım bu işlerle. 29 yaşında amh yerlerde bir embriyom oluştu sadece 3 yumurta toplandı ikisi bozuk biri döllendi 3. Gün transfer ve sonuç negatif. Her an her saat nasıl bir stres çok iyi biliyorum. Hayatını yaşayamıyor insan sanki tek buymuş hayatının amacı gibi çabalar dualar ağlamalar... Ama benim en baştan bir hedefim vardı. 3 kez deneyecektim. Çünkü hayat da akıp gidiyordu. Ben sadece bu yolda çabalamış olmak istedim. Benim de çocuğum olmak zorunda diye düşünüyor gibi davranmak istemedim. Nasipse siz 50yi aşsanız da kendiliğinden zaten gelir tüm engellere rağmen. Böyle hikayeler de duyuyoruz. Ben size kendinize bir plan yapmanızı öneriyorum. Yani denemenin sonu yok. Menepoza ne zaman gireceksiniz belli değil sürekli tedavi göremezsiniz. Ama bir yerde bence tedavi işinden rızanızla vazgeçme planı yapın.

Yaşınız sizi bebe konusunda zorluyor olabilir ama hala gençsiniz. O yüzden bu noktada takılıp kalmanızı istemem. Hayırsız bir evlat olacaksa hiç olmasın. Belki de eşinizle başbaşa çok daha mutlu bir hayatınız olacak. Umarım yazdıklarım üzmez. Umarım her şey gönlünüze göre olur.

45 yaşındayım ve doktorum artık bitirelim olmuyor dedi. Moralim çok bozuk başka hangi doktorda devam etmeliyim. Yoksa bırakmalı mıyım? 7 kere opu 3 kere transfer oldum.
Merhaba paylaşımınızı şimdi gördüm bende tüp bebek yaptırdım transfer oldum şuan beklemedeyim transfer dahil 6.günüm yıllarca uğraşmış biri olarak gerek devlet gerekse özel benim size nacizane tavsiyem eğer imkanınız el veriyosa ankarada mehtap polat hocayı öneririm ben çok memnun kaldım işini özenle titizlikle gerçekten severek yapıyor çalışanları aile gibiler en ufak detaylara bile değiniyolar rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın zor bir süreç

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki bu acının tarifi yok bambaşka bir şey ben de 38 yaşındayım ve en son gittiğimde yumurta görülmediği için tedaviye başlayamadım bile içim içimi yiyor her gün ağlıyorum ama elimden hiç bir şey gelmiyor

Seray sever 45ten sonra hamile kalmıştı. Onun doktorunu araştırın isterseniz

33 yaşında evlendim 36 yaşında tüp bebekle 1 evlat sahibi oldum sonra yine denedim olmadı şuan 41 yaşındayım ve kendi kendime hamile kaldım yani olsun diye çok uğraştık olmadı artık bırakalım dedik oldu neyin ne olacağıni bilemezsin ama çocuk yaoacaklara benden tavsiye sigarayı bırakın eşiniz iciyorsa o da bıraksın benim eşim bıraktı öyle oldu çocuk

Bende görüyorum 44. Yaşında hamile kalanları. Doktorumda çok paylaşım yapıyor. Cem Çelik doktorum ama o ümidini kesti
Canım maddi imkanin varsa kendini iyi hisstigin kadar devam et karşılığını alirsin bende 28 yasindayim amh düşük 3. Gun embriyo transferi oldum opuda 3 yumurta toplandı yani bendede

Ben 46 yaşındayım hiç daha tedaviye başlamadım bile.Bugün kan değerlerime baktırdım.Ferritin 11 çıktı.Demir eksikliği var.Kansızlık vs.Umutsuz olmak istemiyorum Rabbim nasip ederse olur.Arkadaşım 8.denemede pozitifi gördü.Bebeği bir yaşında şuan ve 44 yaşında.Hiç umudunu kaybetme.🙏
Arkadaşınız hangi doktorda pozitif görmüştü

Bu iş tamamem nasip işi yaşı ileri olup doğal yolla hamile kalan da var 25 yaşında tüp bebek merkezlerinde olanda. Eğer içinizden geliyorsa tekrar deneyin derim. Ben 3 opu 4 transfer oldum 31 yasındayim ve bıraktım denemek içimden gelmiyor pes ettim diyebilirim. Eğer denemeye maddi manevi gücünüz varsa deneyin. Kısacası icinizden geleni yapın hakkınızda hayırlısı olsun

Bende 6 kere opu oldum olmuyor bilmiyorum ne yapacağımı doktor deneyeceksin diyor

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki bu acının tarifi yok bambaşka bir şey ben de 38 yaşındayım ve en son gittiğimde yumurta görülmediği için tedaviye başlayamadım bile içim içimi yiyor her gün ağlıyorum ama elimden hiç bir şey gelmiyor
Bir ay benimde gözükmedi sonra ki ay beslenmeme dikkat ettim 10 tane göründü

Bende 6 kere opu oldum olmuyor bilmiyorum ne yapacağımı doktor deneyeceksin diyor
Bu yolda sabır şart. Ben neler çektim. 8 opu 7transfer. Kalınlaşmayan rahim. Histereskopiler, deneysel tedaviler, genetik testli ve kaliteli embriyoların tutunmayışı, rahmim ölmüş taşıyıcı anne bul diyen Dr lar, eşimden gördüğüm psikolojik şiddetler, yalnızlık, ileri yaş, umutsuzluk… çok şükür en umutsuz anımda evladım oldu. Doğum sonrası yalnız kaldım. O kadar sıkıntı ile çocuğuma baktım. Mutluluğumu bile yaşayamadım Şimdi iyi ki bu kadar uğraşmışım diyorum. Ben bu kadar uğraşmasaydım Allahım nasip etmezdi.

YUmurtaniz varsa, maddi gucunuz ve her şeye hazir bunyeniz de varsa bence denemeye deger. Yumurta varsa umut da vardir. Tabii ki siz daha iyi bilirsiniz

Bu yolda sabır şart. Ben neler çektim. 8 opu 7transfer. Kalınlaşmayan rahim. Histereskopiler, deneysel tedaviler, genetik testli ve kaliteli embriyoların tutunmayışı, rahmim ölmüş taşıyıcı anne bul diyen Dr lar, eşimden gördüğüm psikolojik şiddetler, yalnızlık, ileri yaş, umutsuzluk… çok şükür en umutsuz anımda evladım oldu. Doğum sonrası yalnız kaldım. O kadar sıkıntı ile çocuğuma baktım. Mutluluğumu bile yaşayamadım Şimdi iyi ki bu kadar uğraşmışım diyorum. Ben bu kadar uğraşmasaydım Allahım nasip etmezdi.
Benzer şeyleri bütün kadınlar yapıyor zar atmaya benzetiyor doktorlar bir zar atmak bu kadar maddi manevi pahalı mı ya. Sizin tüp bebekle mi oldu acaba

Benzer şeyleri bütün kadınlar yapıyor zar atmaya benzetiyor doktorlar bir zar atmak bu kadar maddi manevi pahalı mı ya. Sizin tüp bebekle mi oldu acaba
Evet tüp bebekle oldu ama uğraşmasaydım çocuğum olacağını sanmıyorum. Herkesin bu kadar ağır olmuyor. İnsanların çoğu bir iki denemede bırakıyor. Ben maddi manevi çökmüştüm.

Evet tüp bebekle oldu ama uğraşmasaydım çocuğum olacağını sanmıyorum. Herkesin bu kadar ağır olmuyor. İnsanların çoğu bir iki denemede bırakıyor. Ben maddi manevi çökmüştüm.
Ben maddi anlamda şükür zorlanmıyorum yurtdışında yaşadığım için. Ama manevi anlamda 6 defa opu 4 defa transfer yıldım artık yaşım 39 hemen herşeye yaş diye başlayan cümleler. Pes etme diyor kalbim. Doktorunuz kimdi acaba bir de her opu da kaç kalıyordu Pgt yapıldı mı sanırım biraz umuda ihtiyacım war

Back
X