Moralim cok bozukk:((

Benim 85 ti emzirmezlerden sonra formunu yitirmişti dikleştirme yapılıp protez kondu yani gel 450 cc koyup dolduralım diyen doktor da olmuştu Allah korudu. Başka dr ile görüşmelisin

bu kadar göğüs yoğunluğu olup da meme büyütme ameliyatı olmak isteyenlerin akıl sağlığından şüphe ederim. psikoloğa gitmelerini tavsiye ederim. bana bu konuda kızacak olanlara asla cevap vermeyeceğimi beni forumdan tanıyanlar bilir.
bir de konu açıp yazıyorsunuz şu kadar büyük benimkiler diye... pes!

Fotograftaki kizin olculeriyle ayniysa gayet iyi duruyor. Biraz daha buyuturseniz hic estetik durmayacaktir. Bu seferde onun psikoloji bozuklugunu yasamayin. Tabi siz kendinizi nasil mutlu hissederseniz oyle yapin.

kesinlikle katılıyorum size. inanılır gibi değil.

Hangi doktora gitmiştiniz. Başka doktorlara da görünün. Büyük küçük kavramı vucut la orantılı olarak değişen bi kavramdır. Ona göre büyüktür ama size göre küçüktür. Sizi gayet iyi anlıyorum. Tercih meselesi saygı duymak lazım. Bana 375 cc takıldı. Ama gözüm alıştıkça çok küçük geliyor. Keşke vucudum al saydı da 500 600 cc takılsaydı ben taşımaya razıydım mesela. O yüzden bu konu tartışmaya açık bi konu değil bence. Başka doktorlara gidip danışabilirsiniz

@Tikkabilla birsey demedin canim yardimci olur musun lutfen ben biran once bu ameliyati olmak istiyorum sutyende 85b yaziyor buyuk gibi sanki ama inan buyuk degil eve gidince mezura ile olcup olculerimi eklicem

Fotoğraftaki memeler gayet büyük bana göre.. Ama yine de sen istiyorsan doktorun yapmam deme lüksü yok bence. Başka bir doktorla görüş derim.

Once bi kac sey sorup herseyi tam anlamiyla öğrenip sonra tepki goster bence ben goguslerim bu fotodaki kadar diyorum evet ama fotoda ki kiz gibj zayif değilim 1.65 boyunda 68 kilo bjr insanim kalçalarım cok buyuk vücudumda bir orantisizlık var bilip bilmeden böyle yargılamayin insanlari

Benim aklımda 350cc falan var ilerde sarkmasindan da korkuyorum birde şu sut gelme olayi var o bi kesilseydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…