- 27 Mayıs 2018
- 216
- 61
- 28
-
- Konu Sahibi sttnckmsakkskk
Su an sutyenime baktim cok kaliteli boe sutyen değil dolgulu 85b kullaniyorumCup ölçüsü önemli olan.. Hangi cup kullanıyorsunuz?
@Tikkabilla birsey demedin canim yardimci olur musun lutfen ben biran once bu ameliyati olmak istiyorum sutyende 85b yaziyor buyuk gibi sanki ama inan buyuk degil eve gidince mezura ile olcup olculerimi eklicemCup ölçüsü önemli olan.. Hangi cup kullanıyorsunuz?
Buyukluk olarak kucuk bana göre kucuk yani ornek foto bulup yuklemeye calisicam bir bak konuya tekrardanbüyüklük olarak iyi ama şekil olarak rahatsızsanız iyi araştrp iyi bir doktor bulun..
Ben de sarkma yok canim ama goguslerim damla şeklinde ustler bos duruyoBenim 85 ti emzirmezlerden sonra formunu yitirmişti dikleştirme yapılıp protez kondu yani gel 450 cc koyup dolduralım diyen doktor da olmuştu Allah korudu. Başka dr ile görüşmelisin
Gogus alti 79 gogus çevresi 89-90 cm arasiCup ölçüsü önemli olan.. Hangi cup kullanıyorsunuz?
Ben de sarkma yok canim ama goguslerim damla şeklinde ustler bos duruyo[/QUOTE meme ucundan küçültüp protez yerleştirebilirler doktorumla görüşebilirsin
kesinlikle katılıyorum size. inanılır gibi değil.bu kadar göğüs yoğunluğu olup da meme büyütme ameliyatı olmak isteyenlerin akıl sağlığından şüphe ederim. psikoloğa gitmelerini tavsiye ederim. bana bu konuda kızacak olanlara asla cevap vermeyeceğimi beni forumdan tanıyanlar bilir.
bir de konu açıp yazıyorsunuz şu kadar büyük benimkiler diye... pes!
Hangi doktora gitmiştiniz. Başka doktorlara da görünün. Büyük küçük kavramı vucut la orantılı olarak değişen bi kavramdır. Ona göre büyüktür ama size göre küçüktür. Sizi gayet iyi anlıyorum. Tercih meselesi saygı duymak lazım. Bana 375 cc takıldı. Ama gözüm alıştıkça çok küçük geliyor. Keşke vucudum al saydı da 500 600 cc takılsaydı ben taşımaya razıydım mesela. O yüzden bu konu tartışmaya açık bi konu değil bence. Başka doktorlara gidip danışabilirsinizKızlar moralim cok bozuk bugun göğüs buyutme için muayneye gittim doktorum sutyeni cikarttirip gogsumu gorunce sen bu memenin neyine ameliyat olcaksin ben sana silikon falan takmam dedi yeterince dolgun olduğunu soyledi sana ancak 500 cc takilir tutupta sana 200 cc falan takilsa bile içinde balik gibi yuzer dedi moralim çok bozuk ha bide sol gogsumden azcik sut geliyo o ayri bi konu sutun kesilse bile yapmam dogru bulmuyorum dedi göğüs olcumu bilmiyorum ama 75 beden bi sütyen sıkıyor 80 falan dolduruyor napicam simdi benn(
Su an goguslerim bu kadar kızlarbu arada gogus altim 79 göğüs cevrem 89 cm simdi olctum
@Tikkabilla birsey demedin canim yardimci olur musun lutfen ben biran once bu ameliyati olmak istiyorum sutyende 85b yaziyor buyuk gibi sanki ama inan buyuk degil eve gidince mezura ile olcup olculerimi eklicem
Evet herkes bana tepki gostermis fotodakiler gayet buyuk diye ama ben 1.65 boyunca 68 kiloyum kalcalarim cok büyük vucudumda bi orantisizlik varFotoğraftaki memeler gayet büyük bana göre.. Ama yine de sen istiyorsan doktorun yapmam deme lüksü yok bence. Başka bir doktorla görüş derim.
Once bi kac sey sorup herseyi tam anlamiyla öğrenip sonra tepki goster bence ben goguslerim bu fotodaki kadar diyorum evet ama fotoda ki kiz gibj zayif değilim 1.65 boyunda 68 kilo bjr insanim kalçalarım cok buyuk vücudumda bir orantisizlık var bilip bilmeden böyle yargılamayin insanlaribu kadar göğüs yoğunluğu olup da meme büyütme ameliyatı olmak isteyenlerin akıl sağlığından şüphe ederim. psikoloğa gitmelerini tavsiye ederim. bana bu konuda kızacak olanlara asla cevap vermeyeceğimi beni forumdan tanıyanlar bilir.
bir de konu açıp yazıyorsunuz şu kadar büyük benimkiler diye... pes!
Benim aklımda 350cc falan var ilerde sarkmasindan da korkuyorum birde şu sut gelme olayi var o bi kesilseydiHangi doktora gitmiştiniz. Başka doktorlara da görünün. Büyük küçük kavramı vucut la orantılı olarak değişen bi kavramdır. Ona göre büyüktür ama size göre küçüktür. Sizi gayet iyi anlıyorum. Tercih meselesi saygı duymak lazım. Bana 375 cc takıldı. Ama gözüm alıştıkça çok küçük geliyor. Keşke vucudum al saydı da 500 600 cc takılsaydı ben taşımaya razıydım mesela. O yüzden bu konu tartışmaya açık bi konu değil bence. Başka doktorlara gidip danışabilirsiniz