45 yaşındayım ve doktorum artık bitirelim olmuyor dedi. Moralim çok bozuk başka hangi doktorda devam etmeliyim

Dr lar istatistiki olarak konuşuyor. 42 yaşındaki bir kadının tüp bebekle başarı şansı yüzde 5 demişlerdi bana da. Elbette mucizeler oluyor. İçinizde ümit ve dayanma gücü varsa deneyin. Ben de 8 opu 7 transfer oldum. Her randevu da yaşımı sorardı Dr. O kadar oldun mu derdi. İnsanın morali bozuluyor tabi

Son düzenleme:
acibadem maslak eger maddi gucunuz var ise, bulent tiras ve ekibi bu isin uzmani ve labratuarlari cok basarili...cok fazla ilac veriyorlar ve sistem erken gidip bekleme uzerine kurulu...ama ben 41 yasinda cocugumu kucagima aldim sayelerinde

Başkasının yumurtası ile hamile kalmak bana doğru gelmiyor çocuksun annesi kim?
Hayır öyle demeyin Kıbrıs’ın başarı oranı Türkiye ye göre daha çok bende Kıbrıs’ta yaptım kendi yumurtalarımla opu oldum 7 tane döllendi gittiğim doktor çok iyi tavsiye ederim bende çift transfer olduk ikiz tuttu ama 7. Haftada kürtajla alındılar yine deneyeceğim savaşıyoruz elbet kazanacağız benim doktorum çok iyi bence ona gidin.

Dr lar istatistiki olarak konuşuyor. 42 yaşındaki bir kadının tüp bebekle başarı şansı yüzde 5 demişlerdi bana da. Elbette mucizeler oluyor. İçinizde ümit ve dayanma gücü varsa deneyin. Ben de 8 opu 7 transfer oldum. Her randevu da yaşımı sorardı Dr. O kadar oldun mu derdi. İnsanın morali bozuluyor tabi
Kaçıncı opu da anne oldunuz benzer durumdayız

45 yaşındayım ve doktorum artık bitirelim olmuyor dedi. Moralim çok bozuk başka hangi doktorda devam etmeliyim. Yoksa bırakmalı mıyım? 7 kere opu 3 kere transfer oldum.
Ben 46 yaşındayım hiç daha tedaviye başlamadım bile.Bugün kan değerlerime baktırdım.Ferritin 11 çıktı.Demir eksikliği var.Kansızlık vs.Umutsuz olmak istemiyorum Rabbim nasip ederse olur.Arkadaşım 8.denemede pozitifi gördü.Bebeği bir yaşında şuan ve 44 yaşında.Hiç umudunu kaybetme.🙏

Ben o umudun inanin ki yasla pek de dogrudan alakasi olmadigindan emin olmaya basladim yasadikca, cevremdekileri gordukce☺️ insanin basina gelecegi varsa ne yas bakiyor ne genel saglik durumu malesef. Allah yeter ki ol desin 💫
Aynen canım ben de öyle düşünüyorum.Allah nasip etmişse oluyor.

Bende 40 yaşındayım 1 tubbebek yaptık Aret kamarda olmadı hiç bir sorunda yoktu ama. Doktor demişti yaş ile birlikte yumurta da yaşlanıyor senin daha çok deneme yapman lazım ileri yaşta olduğun için. 45 yaşında da yumurtan olur ama gebelik getirecek kalitede olmaz. Geç kaldık bu çocuk işlerinde malesef kendime kızıyorum daha erken yaşta evlenip çocuk işini halletmem lazımdı şimdi böyle uğraş dur.

O hisse kapilmak icin o kadar musait ki tup bebek tedavisinin sartlari.. ben 31 yasindayim ben de kapildim. Hem esimde hem ben de sorunlar vardi ama tedaviye baslayinca meger esimin sandigimizdan da kotu oldugu ortaya cikti. Gunun sonunda hamileyim ama ne cektim ben biliyorum. Hic transfer olamayacakmisim gibi hissediyordum bir ara inanin ki. O yuzden sizin yasadiklarinizdan sonra boyle dusunmeniz cok normal. Size kocaman sariliyorum ve hamile duasi ediyorum🙏🏼allahim tez vakitte yeniden deneyecek sabri ve mukafatini versin insallah kucaginiz dolsun🌸
Ne güzel bir insansın.Rabbim güzel insanların sayısını artırsın 🙏

Bu konu hayattaki en buyuk hassasiyetlerimden, okurken bile gozlerim doluyor tup bebek basligini inanin hala. O sizin guzel bakisiniz allah razi olsun 🙏🏼
Canım benim o kadar belli oluyor ki hassasiyetin 🌸Rabbim senden de razı olsun.Bebeğini sağlıkla büyüt inşallah 🙏

Bende 40 yaşındayım 1 tubbebek yaptık Aret kamarda olmadı hiç bir sorunda yoktu ama. Doktor demişti yaş ile birlikte yumurta da yaşlanıyor senin daha çok deneme yapman lazım ileri yaşta olduğun için. 45 yaşında da yumurtan olur ama gebelik getirecek kalitede olmaz. Geç kaldık bu çocuk işlerinde malesef kendime kızıyorum daha erken yaşta evlenip çocuk işini halletmem lazımdı şimdi böyle uğraş dur.
Olmayınca erken de olmuyor. Olunca geç de kalsan oluyor. Yani burada şans mı kısmet mı kader mi bir şeyler devreye giriyor işte. Ben 33 yaşındayım. 28 de evlendim 4 yıl düşünmedik genciz olur dedik. Tedavide transfer aşamasına bile geçemedik bir tane embriyom bile yok hala. Gidiyorum geliyorum hep aynı iki aydır. Bugün yine gidicem mesela bakalım ne görecek.

Hayır öyle demeyin Kıbrıs’ın başarı oranı Türkiye ye göre daha çok bende Kıbrıs’ta yaptım kendi yumurtalarımla opu oldum 7 tane döllendi gittiğim doktor çok iyi tavsiye ederim bende çift transfer olduk ikiz tuttu ama 7. Haftada kürtajla alındılar yine deneyeceğim savaşıyoruz elbet kazanacağız benim doktorum çok iyi bence ona gidin.

doktorunuzun ve merkezin adını öğrenebilir miyim

Back
X