Moralim cok bozuk of of

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ikierkekannesi03

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2021
66
1
6
28
Arkadaşlar mutlu giden bir evliligim ve iki evladim var. Ama nitekim bu som 2 aydir eşim sürekli cocuklarimin yaramazliklarini,seslerini benden biliyor. Senin çocukların durmuyor . Sustur şunları . Tv izleyemiyorum falan filan. Ama bunlari aşağılayıcı sekilde soylemeye başladı yani bagirarak. Onu uyarmaktan yoruldum. Adam akilli karsima aldim konuştum. Ama hala aynı. SANIRSIN ben evde hep uzanıyorum hiçbirşey yapmiyorum. Sürekli bagirmasinndan ve hakaretlerinden yoruldum. Ailemden uzaktayım . Derdimi bi size açabildim ne yapayim ya bir akil verin . Suanda bile konusmuyorum onunla . Çünkü konusacalacak adam konumundan çıktı. Uzaklastik 2 aydır ve cok iyi bir insan bir anda nasil bu sekilde olur aklim almiyor.

Allah Allah ya senin çocukların durmuyor ne demek siz tek başınıza yaptınız sanki. Ona anca çocuklarını uzun bir süre göstermeyeceksin o zaman anlar kimin çocuğuymuş. Valla ne desem sizin için zor çünkü değiştiremezsiniz aileniz yanınızda olsa bir uzaklaşın diyeceğimde onlarda uzaktaymış.

Ah ah cocuklar hasta olur benden bilir. Yani bir anda bu sekilde degismesi beni mahvediyor. Evlatlarina cok bagli aslinda ama benimi sevmiyor artik .ailem uzakta malesef ama gitsemde eminim hicbirsey degismiyecek bu aksam karsima alacam daha aciklayici konuşacam. İş

ile yada baska bir sikintisi mi var anlamadim

Cocuklarina cok bagli aslinda . Hasta olurlardi baslarinda sabahlardi . Beraber oyun alanlarına giderdik. Cocuklara elleriyle yemek yedirir. Altlarini acardi bebekken . Neler neler. Iki aydir bikmiş sanki bizden yada benden surekli cocuklari sustur . Huzurum yok falan filan .
Bu adam çöp, kusura bakmayın. Çok da gençsiniz, keşke çocuk yapmasaymışsınız.
Bilmezdim ki boyle olacağını

Yani evlilik yıldönümü olsun yada herhangi bir gunde hediye bile alir. 2 ay oncesine kadar bir saygisizlik soz konusu degildi. Anlamiş degilim. Bu aksam konusacm bakalim nasil olacak. Kendine ceki duzen vermsini isteyecem. Ve derdi ne aslimda onu da soracam. Bir sıkıntı varsa soylesin vallahi banada yazik. Ona gore yoluma bakayim anacim
İlgisiz alakasız adamı çaaat diye bıraktım size de tavsiye ederim

Hatasını anlayana kadar kadınlığını kullan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…