Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de fıtık ve düzleşme vardı hareket ettiremiyodum bile kasılıp kalıyodum hacamat yaptırdım fıtıkta geçti düzleşmedeBugün boyun ağrısı şikayetiyle doktora gittim boynumda fıtık ve düzleşme çıktı varmı benim gibi olan tedavisi nedir bilemiyorum ameliyat olan varmı lütfen yazın daha 35 yaşındayım yutmada güçsüzlük yaşıyormusunuz
Benim ki baya ilerlemiş bacaklarımda güçsüzlük var ameliyat dedi ne yapmam lazım lütfen yardım edin psikolojim çok bozukBende de fıtık ve düzleşme vardı hareket ettiremiyodum bile kasılıp kalıyodum hacamat yaptırdım fıtıkta geçti düzleşmede
Fizik tedavi hiç bir işe yaramıyo üstte de bahsedildiği gibi hacamat iyi geliyo ekstra yüzmede çok çok iyi geliyoBenim gibi boyun fıtığı büyük olup siniri sıkıştıran ve doktor ameliyat diyen veya ameliyat olmayan fizik tedavi ile geçen hasta varmı şuan fizik tedavi görüyorum fakat umudum yok lütfen yazın aynı sorunu yaşayan
Doktor bir ihtimal fizik dedi oşmuyorsa ameliyat diyor hacamat ağrıyımı kesiyor fıtığımı yok ediyorFizik tedavi hiç bir işe yaramıyo üstte de bahsedildiği gibi hacamat iyi geliyo ekstra yüzmede çok çok iyi geliyo
Benimki fıtık başlangıcıydı fizik hiç bir işe yaramadı gittiğin sürece ağrılar geçse de dikkat etmediğin tek anda başlıyor ağrımaya, ben bir kez yaptırdım hacamatı ve fizikten çok daha iyi sonuç aldım tedavi şeklinde gitmek gerekiyor ona başlayacağım bu ay . He bir de haftada iki gün yüzmeye gidiyorum ağrım hiç olmuyor :)Doktor bir ihtimal fizik dedi oşmuyorsa ameliyat diyor hacamat ağrıyımı kesiyor fıtığımı yok ediyor
Anladım sizinki başlangıç mış benimki çok büyük sinire baskı yapıyor siniri daraltmış yaniBenimki fıtık başlangıcıydı fizik hiç bir işe yaramadı gittiğin sürece ağrılar geçse de dikkat etmediğin tek anda başlıyor ağrımaya, ben bir kez yaptırdım hacamatı ve fizikten çok daha iyi sonuç aldım tedavi şeklinde gitmek gerekiyor ona başlayacağım bu ay . He bir de haftada iki gün yüzmeye gidiyorum ağrım hiç olmuyor :)
merhaba şuan ne durumdaısnızBenimki fıtık başlangıcıydı fizik hiç bir işe yaramadı gittiğin sürece ağrılar geçse de dikkat etmediğin tek anda başlıyor ağrımaya, ben bir kez yaptırdım hacamatı ve fizikten çok daha iyi sonuç aldım tedavi şeklinde gitmek gerekiyor ona başlayacağım bu ay . He bir de haftada iki gün yüzmeye gidiyorum ağrım hiç olmuyor :)
Açıkcası bir daha gitmedim yüzmeye 1 yıl boyunca devam ettim ve hareket etmeye özen gösterdim şuan ağrılarım yok aynı pozisyonda kalırsa eğer boynum o zaman ağrıyormerhaba şuan ne durumdaısnız
hacamata devm etmediniz mi ben de de bel ve boyun fıtığı var ikisi de başlangıç seviyesinde ağrılarım oluyor her gün ama kendimi yormasamda hacamatı tavsiye ediyor musunuzAçıkcası bir daha gitmedim yüzmeye 1 yıl boyunca devam ettim ve hareket etmeye özen gösterdim şuan ağrılarım yok aynı pozisyonda kalırsa eğer boynum o zaman ağrıyor
Çok geçmiş olsunBugün boyun ağrısı şikayetiyle doktora gittim boynumda fıtık ve düzleşme çıktı varmı benim gibi olan tedavisi nedir bilemiyorum ameliyat olan varmı lütfen yazın daha 35 yaşındayım yutmada güçsüzlük yaşıyormusunuz
Seneler önce banada boyun düzleşmesi demişlerdi . Birdahada doktora gotmedım fecı unutkanlık var ondanmıdır bılemıyorumBugün boyun ağrısı şikayetiyle doktora gittim boynumda fıtık ve düzleşme çıktı varmı benim gibi olan tedavisi nedir bilemiyorum ameliyat olan varmı lütfen yazın daha 35 yaşındayım yutmada güçsüzlük yaşıyormusunuz
merhaba bir kere mi yaptırdınız ve başka yaptığınız şeyler oldu muBende de fıtık ve düzleşme vardı hareket ettiremiyodum bile kasılıp kalıyodum hacamat yaptırdım fıtıkta geçti düzleşmede