Moralim bozuk derdimi anlatmak istiyorum

Olsun sorun değil gemi insanın tek zoruna giden eşin tarafından gecistirilmek ya bu bebeği ben tek istemiyorum benim kadar sende istiyorsun ama azcik destek ol tek istedim o

Allah razı olsun kardeşim

Afedersiniz hem erken menopoz olup hem nasıl pcos oluyor anlamadım. Pcosta amh yüksek oluyor çünkü

Devlet hastanesine gidip hamile kalan yüzlerce kadın var herkes özele gitmiyor sonuçta. Bence bir şans verin hormon testi, ultrason bunları yaptırmak çokta zor değil. Baktınız sorun yok içiniz rahat etmiş olur

İyi de bu kadar dertlenip üzülüp de sonra neden doktora gitmiyorsunuz eşiniz diyormuş işte doktora gidelim diye, benim eşim de hem çocuğum olmuyor diye üzülse hemde doktora gitmese bende sinirlenirim, gezip tozmak sadece ufak çaplı bir dikkatinizi dağıtır güzelce doktorunuza gitseniz ya daha mantıklı değil mi? Ilgilenmiyor diyorsunuz da adam doktora gidelim diye kaç kere söylemiş, bırakın maddiyati da kendisi düşünsün.

Ben gece ay ovulasyon testi aldım bu ay bunu deneyik dedim burda tek suçlu benim yani anladım insanın bu kadar yiprandigini bu duygunun nasıl birşey olduğunu bilmiyorsun galibada ondan böyle konuşabiliyor sun evet gidelim dedi ama devlet Hastanesi'ne ilgili bir Dr vardi da ben mi gitmek istemedim her Dr aynisini yapıyor seninle adam akıllı oturup konuşmuyor bile ne diye gideyim hende eşimin işleri bir iki ay sonra açılacak direkt en iyisi Kayseri'ye gitmek istiyorum neden gidip doktorun suratsız kahrını çekeyim ki birde öyle olunca onun da bu davranması insanın canını sıkıyor

Devlet hastanesine gidip hamile kalan yüzlerce kadın var herkes özele gitmiyor sonuçta. Bence bir şans verin hormon testi, ultrason bunları yaptırmak çokta zor değil. Baktınız sorun yok içiniz rahat etmiş olur
Kuzum keşke ilgili bir doktor olsa ben niye gitmeyim mesele özel devlet değil ama seni oturduğu zaman azarlıyor kocanin aynı odaya gelmesini istemiyorlar bende ilgili seninle adam akıllı konuşan bir Dr olsun istiyorum

Olmuyorlar canım sanırım erkeklere babalık duygusu yüklenmiyor
Bilemuyorum ama burdaki herkes benim üzerime yüklenmiş ben eşimle oturup benimle ağlamasını mı istedim hayır beni azarlar gibi doktora gideceğiz diye emrivaki yapıyor insan gerçekten uzuluyor

Evet durumunuzu bilemem yaşadığınız şey kolay değil onu da anlıyorum ama yine de çözüm üretmek yerine şikayet etmeyi tercih etmemelisiniz sanırım yakın şehirlerdeyiz biz de ciddi bir şey olunca kayseriye gideriz ama devletteki doktorlar da bahsettiğiniz kadar kötü değil yani artık değil

Eşime tek kızdığım nokta şu para bir şekilde hallolur gideriz tedavin için diyor sonra ben burda bir klinikte Dr var oraya gidelim dedim ablamda oraya gider çok ilgili bir Dr tanırım kendisini sonra para çok istwrler tahlil pararsi isticekler diyip durdu canım sıkildi ister istemez ikili konusuyor

Devletten randevu al bütün tahlillerini yaptır. Sonra o tahlillerle dediğin doktora git.

Adetli iken gitsem ne olur ki cunki adetimd yakin henüz adet olmadım belki şuan bebek verdir diye gidemiyorum da alttan muayene eder birşey olur diye
Adetin 3. günü git. Doktorum beni hep adetin 3. günü çağırır. Hem ilaç kullanacaksam başlamak için ideal gün hem de bazı testler fsh gibi adetin 3. günü yapılıyor. Zaten gerekli görürse adet sonrası da çağırır doktor.

O konuda haklısınız ilerde cocugunuz olduğunda da hamile kaldığınız da yani sadece muayene için bile gidecek paranın haddi hesabı yok, belki de eşiniz daha çocuk için hazır değildir hem maddi hem manevi. Yada daha erken olduğunu zamanla olacağını düşünüyordur muhtemelen çünkü 6 ay gerçekten erken bir süreç, bence siz bir devlet hastanesine gidin o kadar da kotu değiller ya bakın ben hem devlete hem özele gidiyorum vallahi bazı konularda devlet çok daha iyi özele göre, doğumumu bile devlette yapmaya karar verdim yani düşünün

Çok teşekkür ederim canım aydinlattin beni şuan adetini bekliyorum ramazandan sonra daha iyi olur rahat rahat giderim henüz adet olmadım belki şuan gebelik var bilmiyorum bakacagiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…