Moralim asiri bozuldu paylasmam gerek sizlerle...

En çokta canımı sıkan şey kendini bilmezlerin bu kadar kadınla alay etme cabası.

Biz şimdi dicez ki

Esine güvenme sana soylemedigine göre ve kadin da gecelikli geldiğine göre kesin bunlar işi pisirdi

Bi üye de bunun aksine dicek ki

Neden içiniz fesat

Sonra bi başka üye

Yorum yapanların çoğuna namus bekçiliği yapacağınıza kocalariniza sahip çıkın.

Sonra ne mi olacak

Belkide çoğumuz banli, birbirine girmiş bi topluluk olarak bu konu açan kişiye istediği zevki yaşayacağız. Ya şa ta cak tik.

Ama bizde artık konu içeriğinin fake olup olmadığını anlayabiliyoruz ve artık biz dalga geçiyoruz onlarla

Ava giderken avlanmaya başladılar.

Konu cokda gercekci degil gibi ama ana fikre bakarsak gecelikli abla boyle giderse amacina ulasir hali hazirda ciftin arasini acmis bile, kizimiz kavgaya hazir esi ile, sanki adamin ne sucu varsa...
Bu durumlarda erkek olmak cok daha guzel, erkek gider esine askinti olanin agzini burnunu kirar rahatlar, ama kadin bunu yapamayacagi icin gider masum esine sarar huzursuzluk cikarir en nihayetinde kendi zararli cikar...

1 yil kadar onceki bir konudada kocasi yunus olan bir kadin kardesinin esine asik oldugunu onun uniformadiyla yatigini gibi bi konu acmisti

Biride nisanlisimin yunus oldugunu tum kizlarin baktigini falan bu yunuslarda milletin gordugu benim goremedigim ne var diye merak ettim dogrusu

Masallah ne maharetli kadinmis:)

Nerden anliosunuz fake oldugunu ya? Onca senedir uyeyim buraya siz yazmasaniz anlamiycam valla.. saf saf inancamm :)

Dimi,karakterler ayni birazcık konu degisiyor o kadar

Öyle demeyin ama:)koca kisisi zaten yakışıklı birde uniformayi giyince su gibi oluyor lütfen:-D

Yahu zaten gecenin o vakti o kılıkla bi kadın kocama yavşamaya gelse hanımefendi gibi bozmam onu baya börek tepsisi apartmanın içinde uçardı onu taşıncak vaziyete getirirdim ve kim olsa bunu yapardı diye düşünüyorum..

Biz birik sivmiyiriz. Çit!!

Valla hic esime guveniyorum demeyin. Bende derdim bi zamanlar. Erkek nefsi zayif. O kadini inanin ki parcalayasim geldi. Gercekten borek getirmek istese insan kiyafetini duzenler. Borek gece 12 de mi getirilirmis. Kadinin niyeti apacik ortada. Bir kadininda isteyip yapamayacagi hic birsey yoktur dikkat edin.

bacım kişi pasif olmuş millet dalga geçiyor, yorumlara bi göz at istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…