Moralim asiri bozuldu paylasmam gerek sizlerle...

Yunus ekibine sonradan gecti doguda farkliydi alanini belirtmem formasini anlatmak icindi ve kadinin geceligide saten alt üst geceliklerdendi

Vay canina 2. Üyelikmis. Ay hanimlar ilk okudugumda fake diye aklima gelmemisti. Yorumlari okuyunca "hakikaten yaa" falan dedim. Çok cinsiniz. Ya da ben safım
Ne olacak başka.Göze batıyor zaten.Fiziksel özellik ve meslekleri öve öve bitiremiyorlarsa bir tuhaflık oluyor işin içinde zaten.:)

Ne olacak başka.Göze batıyor zaten.Fiziksel özellik ve meslekleri öve öve bitiremiyorlarsa bir tuhaflık oluyor işin içinde zaten.:)
Vardi boyle yunusla ilgili konu acan biri. Kizkardesi kocasinin uniformalariyla uyuyormus falan. :) Acaba o mu ki yine? O zaman da boyle tutarsizca anlatilmisti ve cok tepki almisti.

Konuyu okumadım. Zaten kullanıcı pasif halde. Ama yorumlardan belli.

Polis es.gecelikli ve börekli komşu kapıyı açan eş. Komşunun da kocası kamyoncu.

Ama anlamıyorum amaç ne ?

Bu saatte cani sıkılan fantazik şeyler yazıp paylaşıyor bu sitede.

Hayır derdiniz ne.

Biz sizin iğrenç fantazi dünyanızı okumak zorundamiyiz arkadaşım. Tövbe ya.

Böyle KK ile ugrasacaginiza adam olun is güç sahibi olun da eli yüzü düzgün bi eş bulun kendinize. En azından sanal değil gerçek bir dünyanız ve ilişkiniz olur. Hayır böyle tatmin oluyor musunuz gerçekten.

Igrencsiniz ve kınıyorum sizi

Son düzenleme:
Bol metoforlu anlam yüklemeli bir konu zaten. Bir de algı yönetimi yapıyor kendini bilmez . Tır şoförü koca uzakta , sekse susamış yakalanma riski olmayan eş. Ne hos ne seviyeli. Bilinclerimizin altina sıkıştırılmış, küçücuk bir not. Tir şoförlerinin eslerine dikkat edin ha! Millet yakmış bazi devreleri

O kadar okudum o kadar kafamda canlandırdım fake miydi pff.
Nedense bunün üstüne aklıma gelen sıradaki replik :atmaa ziyaaaaaaa oldu
Gece gece kafamı çorba ettin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…