• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Moos şampuan kullanan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Yıldızzz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Y

Yıldızzz

Ziyaretçi
arkadaşlar moos saç dökülmelerine karşı ısırgan otlu şampuanı kullanan varmı? varsa dökülmeleri durdurdumu yeni saçlar çıkarıyormu annem kullanmayı düşünüyor eğer bir bilginiz varsa rica etsem paylaşırmısınız..

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm acil şifalar öncelikle saç dökülmesi için önce doktora gitmenizde fayda var ki teşhis konulsun saç dökülmesinin çok nedeni var önce doktora gidin derim ben çünkü bunlar tek başına yeterli olmayabilir

moos yeşil birde paptya özlüsü varr yeşilini biliorum yumşacık yabıoo :)

canım ben kullandım 500 ml lık bı şişeyi bitirdim ama acıkcası dokulmeye hıcbı faydasını gormedım.bıde benım sacım boyalı yıkayınca keçe gıbı yapıyo kremsız acılmıyo. banada doktorum onermıstı kalıtelı dıye gercı şu şekılde onerdı hıcbı dısarıdan etkı sacın dokulmesını falan durduramaz ama moosun sampuanları kalıtelı onerırım(cumle aynen bu)şakkıdı bende yıne bu sıteden duydugum ve bayaa ovguyle soz edılen organıcum sampuan aldım umarım bu ıyı gelır sırnaşık şey

Isırgan otlusunu özellikle tavsiye ederim.Bende dökülmeyi kesen tel şampuan budur.En pahalısına kadar denemişliğim var.eşimin de saç dökülmesini kesti.Belki aynı tip dökülmedir denemelisin.

biryıldır kullanıyorum çok yağlı bi saçım var.ilk zamanlar çok ii gelmesine rağmen şimdilerde pekbi faydası yok gibi ama biçok şampuandan yinede çok çok iyi..

Back