🎑Ramazan-ı Şerif Esma ve Dua Grubu(Liste kapanmıştır)🎑 🕌💞

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
=========================================

11. GÜN SIRA =) Mintimint

OKUNACAK ESMASI =) YA MÜMİN CC.

ESMA ANLAMI =) Gönüllere iman ruhu vererek kendisine sığınan kişilere emniyet ve güvenlik veren, Mü'minleri azaplarından ve yarattıklarının hepsini zulmünden emin kılan kullarına huzur ve güven veren. Emniyet sahibi ve sadık sözünden vaadinden dönmeyen

OKUNACAK ADET =) 3000 ADET

BİLDİRİM SAATİ =) 21.30

@MİNTİMİNT ARKADAŞIMIZIN ÖZEL DUASI

Bismillahirrahmanirrahim

Allahım geldim kapına sığındım. Şu mübarek gün hürmetine duamı geri çevirme.Ben düştüm sen kaldır.İstemeyerek kapıldığım şeytanın vesvesesinden sana sığınırım.Beni imanımla,ibadetimle sınama,kapından beni ayırma.içimde sana ,peygamber efendimize(s.a), kitabımıza olan sevgimi arttır.Her adını andığımda kalbimi ısıt.İbadet isteğimi çoştur.Gaflete düşüp, ebedi dünyayı unutmayayım.Kalbimi yeniden çoştur.Beni imanımla sınama yaRab . Duama amin diyen kardeşleriminde gönlündeki muradı ver AMİN AMİN AMİN

LİSTE

Lna16
Diloss1
Tiniminimavihanim
mavikelebek34
5 528mucizemmm
Saliha40
Life light
Aktif Lora
agustos72
Yazarhanim
Mintimint
tatlicincap
B Buluts34
Magnifiaque
Ssevincli
penyez83
M Morlale8
Madammor
ezgiisel
Ceren0134
Sadelikherseydir
Asiltutku
kavs-i kuzah
sweetgirlcandy
K karamelli001
R rana20
@Ada-anne
Krew
F Flower__
namaste21
namaste21 kızı
Morrmeneksee
PiXiEE

Okudum Allah kabul etsin Morrmeneksee

Mintimint arkdaşım için Ya Mümin Esmasını 3000 adet okudum. Rabbim kabul eylesin inşallah Morrmeneksee mm tamamdır

Mintimint niyetine 3000 Ya Mümin CC. Okudum. Rabbim dualarını tez zamanda en hayırlı şekilde kabul etsin inşallah Morrmeneksee

Mintimint arkadaşımızın adına okundu Rabbim niyetini dualarını kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…