- 10 Eylül 2020
- 752
- 966
- 53
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Yazarhanim niyetine 3000 Ya Muğni okudum. Rabbim dualarını tez zamanda en hayırlı şekilde kabul etsin inşallah Morrmeneksee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok cnm 10 dk. PaylasacamBu günün esmasi paylaşıldı mi ?
Hemen yaziyorum sana listeyi cikardimMagnifiaque Magnişim kımler ıcın tamamsın balım şimdi
Okudum Allah kabul etsin MorrmenekseeBİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
=========================================
11. GÜN SIRA =) Mintimint
OKUNACAK ESMASI =) YA MÜMİN CC.
ESMA ANLAMI =) Gönüllere iman ruhu vererek kendisine sığınan kişilere emniyet ve güvenlik veren, Mü'minleri azaplarından ve yarattıklarının hepsini zulmünden emin kılan kullarına huzur ve güven veren. Emniyet sahibi ve sadık sözünden vaadinden dönmeyen
OKUNACAK ADET =) 3000 ADET
BİLDİRİM SAATİ =) 21.30
@MİNTİMİNT ARKADAŞIMIZIN ÖZEL DUASI
Bismillahirrahmanirrahim
Allahım geldim kapına sığındım. Şu mübarek gün hürmetine duamı geri çevirme.Ben düştüm sen kaldır.İstemeyerek kapıldığım şeytanın vesvesesinden sana sığınırım.Beni imanımla,ibadetimle sınama,kapından beni ayırma.içimde sana ,peygamber efendimize(s.a), kitabımıza olan sevgimi arttır.Her adını andığımda kalbimi ısıt.İbadet isteğimi çoştur.Gaflete düşüp, ebedi dünyayı unutmayayım.Kalbimi yeniden çoştur.Beni imanımla sınama yaRab . Duama amin diyen kardeşleriminde gönlündeki muradı ver AMİN AMİN AMİN
LİSTE
Lna16
Diloss1
Tiniminimavihanim
mavikelebek34
5 528mucizemmm
Saliha40
Life light
Aktif Lora
agustos72
Yazarhanim
Mintimint
tatlicincap
B Buluts34
Magnifiaque
Ssevincli
penyez83
M Morlale8
Madammor
ezgiisel
Ceren0134
Sadelikherseydir
Asiltutku
kavs-i kuzah
sweetgirlcandy
K karamelli001
R rana20
@Ada-anne
Krew
F Flower__
namaste21
namaste21 kızı
Morrmeneksee
PiXiEE
Mintimint arkdaşım için Ya Mümin Esmasını 3000 adet okudum. Rabbim kabul eylesin inşallah Morrmeneksee mm tamamdırBİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
ESMA ANLAMI =) Gönüllere iman ruhu vererek kendisine sığınan kişilere emniyet ve güvenlik veren, Mü'minleri azaplarından ve yarattıklarının hepsini zulmünden emin kılan kullarına huzur ve güven veren. Emniyet sahibi ve sadık sözünden vaadinden dönmeyen
BİLDİRİM SAATİ =) 21.30
Bismillahirrahmanirrahim
Allahım geldim kapına sığındım. Şu mübarek gün hürmetine duamı geri çevirme.Ben düştüm sen kaldır.İstemeyerek kapıldığım şeytanın vesvesesinden sana sığınırım.Beni imanımla,ibadetimle sınama,kapından beni ayırma.içimde sana ,peygamber efendimize(s.a), kitabımıza olan sevgimi arttır.Her adını andığımda kalbimi ısıt.İbadet isteğimi çoştur.Gaflete düşüp, ebedi dünyayı unutmayayım.Kalbimi yeniden çoştur.Beni imanımla sınama yaRab . Duama amin diyen kardeşleriminde gönlündeki muradı ver AMİN AMİN AMİN
LİSTE
Lna16
Diloss1
Tiniminimavihanim
mavikelebek34
5 528mucizemmm
Saliha40
Life light
Aktif Lora
agustos72
Yazarhanim
Mintimint
tatlicincap
B Buluts34
Magnifiaque
Ssevincli
penyez83
M Morlale8
Madammor
ezgiisel
Ceren0134
Sadelikherseydir
Asiltutku
kavs-i kuzah
sweetgirlcandy
K karamelli001
R rana20
@Ada-anne
Krew
F Flower__
namaste21
namaste21 kızı
Morrmeneksee
PiXiEE
KIZLAR NE DURUMDASINIZ BİRİKTİ BİRAZ
Aktif Lora İÇİN BİLDİRİM YAPMAYANLAR
F Flower__
agustos72 İÇİN BİLDİRİM YAPMAYANLAR
F Flower__
PiXiEE
Yazarhanim İÇİN BİLDİRİM YAPMAYANLAR
B Buluts34 (gecikecek)
sweetgirlcandy (gecıkecek)
Sadelikherseydir
@Ada-anne
Krew
F Flower__
PiXiEE
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
BİLDİRİM SAATİ =) 21.30
Bismillahirrahmanirrahim
LİSTE
Lna16
Diloss1
Tiniminimavihanim
mavikelebek34
5 528mucizemmm
Saliha40
Life light
Aktif Lora
agustos72
Yazarhanim
Mintimint
tatlicincap
B Buluts34
Magnifiaque
Ssevincli
penyez83
M Morlale8
Madammor
ezgiisel
Ceren0134
Sadelikherseydir
Asiltutku
kavs-i kuzah
sweetgirlcandy
K karamelli001
R rana20
@Ada-anne
Krew
F Flower__
namaste21
namaste21 kızı
Morrmeneksee
PiXiEE
Atarim tabi
Amin aminnn Ayşenurummm Herkesten Allah razı olsun.KIZLAR SİZLERİN 99.000 ESMASI TAMAMLANDI EKSIK YOK
ALLAH KABUL ETSIN ESMALARIYLA EN GUZEL ŞEKİLDE TECELLİ ETSIN
Diloss1
Lna16
Tiniminimavihanim
mavikelebek34
5 528mucizemmm
Saliha40
Aminnn Allah razı olsun kuzum Ayşem Rabbim kabul etsin inslalahKIZLAR SİZLERİN 99.000 ESMASI TAMAMLANDI EKSIK YOK
ALLAH KABUL ETSIN ESMALARIYLA EN GUZEL ŞEKİLDE TECELLİ ETSIN
Diloss1
Lna16
Tiniminimavihanim
mavikelebek34
5 528mucizemmm
Saliha40
Mintimint arkadaşımızın adına okundu Rabbim niyetini dualarını kabul etsin inşallahBİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
BİLDİRİM SAATİ =) 21.30
Bismillahirrahmanirrahim
LİSTE
Lna16
Diloss1
Tiniminimavihanim
mavikelebek34
5 528mucizemmm
Saliha40
Life light
Aktif Lora
agustos72
Yazarhanim
Mintimint