- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
esmaül hüsna dan bir tane seçip 3000 tane mi okuyoruz bu grupta?
Evet arkadaşım 1 kişiye 3.000 tane okunuyor günlükesmaül hüsna dan bir tane seçip 3000 tane mi okuyoruz bu grupta?
Mintimint icin ya mümin 3000 okudum.. .BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
=========================================
11. GÜN SIRA =) Mintimint
OKUNACAK ESMASI =) YA MÜMİN CC.
ESMA ANLAMI =) Gönüllere iman ruhu vererek kendisine sığınan kişilere emniyet ve güvenlik veren, Mü'minleri azaplarından ve yarattıklarının hepsini zulmünden emin kılan kullarına huzur ve güven veren. Emniyet sahibi ve sadık sözünden vaadinden dönmeyen
OKUNACAK ADET =) 3000 ADET
BİLDİRİM SAATİ =) 21.30
@MİNTİMİNT ARKADAŞIMIZIN ÖZEL DUASI
Bismillahirrahmanirrahim
Allahım geldim kapına sığındım. Şu mübarek gün hürmetine duamı geri çevirme.Ben düştüm sen kaldır.İstemeyerek kapıldığım şeytanın vesvesesinden sana sığınırım.Beni imanımla,ibadetimle sınama,kapından beni ayırma.içimde sana ,peygamber efendimize(s.a), kitabımıza olan sevgimi arttır.Her adını andığımda kalbimi ısıt.İbadet isteğimi çoştur.Gaflete düşüp, ebedi dünyayı unutmayayım.Kalbimi yeniden çoştur.Beni imanımla sınama yaRab . Duama amin diyen kardeşleriminde gönlündeki muradı ver AMİN AMİN AMİN
LİSTE
Lna16
@Diloss1
@tiniminihaniim
@mavikelebek34
5 528mucizemmm
Saliha40
Life light
@Aktif Lora
agustos72
Yazarhanim
Mintimint
@bugungunlerdenguzellik
@Buluts34
Magnifiaque
@Ssevincli
penyez83
@Morlale8
Madammor
@ezgiisel
@Ceren0134
@Sadelikherseydir
@Asiltutku
@kavs-i kuzah
sweetgirlcandy
K karamelli001
R rana20
@Ada-anne
Krew
@Spirituelinsan
@namaste21
@namaste21 kızı
Morrmeneksee
PiXiEE
Mintimint arkadaşımızın niyetine 3.000 Ya Mümin CC. okudum RABBİM dualarınızı kabul etsin Aminnnnn MorrmenekseeBİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
ESMA ANLAMI =) Gönüllere iman ruhu vererek kendisine sığınan kişilere emniyet ve güvenlik veren, Mü'minleri azaplarından ve yarattıklarının hepsini zulmünden emin kılan kullarına huzur ve güven veren. Emniyet sahibi ve sadık sözünden vaadinden dönmeyen
BİLDİRİM SAATİ =) 21.30
Bismillahirrahmanirrahim
Allahım geldim kapına sığındım. Şu mübarek gün hürmetine duamı geri çevirme.Ben düştüm sen kaldır.İstemeyerek kapıldığım şeytanın vesvesesinden sana sığınırım.Beni imanımla,ibadetimle sınama,kapından beni ayırma.içimde sana ,peygamber efendimize(s.a), kitabımıza olan sevgimi arttır.Her adını andığımda kalbimi ısıt.İbadet isteğimi çoştur.Gaflete düşüp, ebedi dünyayı unutmayayım.Kalbimi yeniden çoştur.Beni imanımla sınama yaRab . Duama amin diyen kardeşleriminde gönlündeki muradı ver AMİN AMİN AMİN
LİSTE
Lna16
@Diloss1
@tiniminihaniim
@mavikelebek34
5 528mucizemmm
Saliha40
Life light
@Aktif Lora
agustos72
Yazarhanim
Mintimint
@bugungunlerdenguzellik
@Buluts34
Magnifiaque
@Ssevincli
penyez83
@Morlale8
Madammor
@ezgiisel
@Ceren0134
@Sadelikherseydir
@Asiltutku
@kavs-i kuzah
sweetgirlcandy
K karamelli001
R rana20
@Ada-anne
Krew
@Spirituelinsan
@namaste21
@namaste21 kızı
Morrmeneksee
PiXiEE
Mintimint kardeşim niyetine 3000 ya Mümin okudum. Duaların kabul olsun inşallah MorrmenekseeBİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
BİLDİRİM SAATİ =) 21.30
Bismillahirrahmanirrahim
LİSTE
Lna16
@Diloss1
@tiniminihaniim
@mavikelebek34
5 528mucizemmm
Saliha40
Life light
@Aktif Lora
agustos72
Yazarhanim
Mintimint
@bugungunlerdenguzellik
@Buluts34
Magnifiaque
@Ssevincli
penyez83
@Morlale8
Madammor
@ezgiisel
@Ceren0134
@Sadelikherseydir
@Asiltutku
@kavs-i kuzah
sweetgirlcandy
K karamelli001
R rana20
@Ada-anne
Krew
@Spirituelinsan
@namaste21
@namaste21 kızı
Morrmeneksee
PiXiEE
canım kusura bakma hastalıkla uğraştığım günlerde birikti dualarım elimden geldiğince yetiştirmeye çalışıyorum kusura bakmayın kızlarKIZLAR NE DURUMDASINIZ BİRİKTİ BİRAZ
@Aktif Lora İÇİN BİLDİRİM YAPMAYANLAR
@Spirituelinsan
agustos72 İÇİN BİLDİRİM YAPMAYANLAR
@Spirituelinsan
PiXiEE
Yazarhanim İÇİN BİLDİRİM YAPMAYANLAR
@Buluts34 (gecikecek)
sweetgirlcandy (gecıkecek)
@Sadelikherseydir
@Ada-anne
Krew
@Spirituelinsan
PiXiEE
Mümin mi okudun mubin mi
Gulme
Okurkende karısıyor yazarkende mümin okudumMümin mi okudun mubin mi
Mintimint Arkadaşımin niyetine okudum Rabbim kabul etsin AminnnBİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
BİLDİRİM SAATİ =) 21.30
Bismillahirrahmanirrahim
LİSTE
Lna16
@Diloss1
@tiniminihaniim
@mavikelebek34
5 528mucizemmm
Saliha40
Life light
@Aktif Lora
agustos72
Yazarhanim
Mintimint
@bugungunlerdenguzellik
@Buluts34
Magnifiaque
@Ssevincli
penyez83
@Morlale8
Madammor
@ezgiisel
@Ceren0134
@Sadelikherseydir
@Asiltutku
@kavs-i kuzah
sweetgirlcandy
K karamelli001
R rana20
@Ada-anne
Krew
@Spirituelinsan
@namaste21
@namaste21 kızı
Morrmeneksee
PiXiEE
Amin aminnn Ayşenurummm Herkesten Allah razı olsun.
Insallah hemen bebuk haberlerini alalimAminnn Allah razı olsun kuzum Ayşem Rabbim kabul etsin inslalah