- 20 Ocak 2021
- 810
- 1.608
- 33
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Amin, Allah razı olsun canımYazarhanim için 3000 ya mugni okudum Allah kabul etsin. Helalinden bol riziklar nasip etsin evladının acısını göstermesin Allah cc.. amin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin, Allah razı olsun canımYazarhanim için 3000 ya mugni okudum Allah kabul etsin. Helalinden bol riziklar nasip etsin evladının acısını göstermesin Allah cc.. amin
Ayyy Aminnnnn çokca Aminnnnn hemde bende bakarsınız kızlar gruba yetısemıyorım bugun sız takıp edın dıe yazarım bu eşek sıpası durmuyor dieTiniminnoşum Allah razı olsun ablam. Rabbim senin de dualarını kabul etsin. En kısa zamanda hayırlısıyla güzel haberlerini duyalım kızlar ben böyleyim yetişemiyorum bana sayıda yardım edermisiniz diye msj yazasın inşallah çok Amin çok çok Amin
Bende senı çokkk seviyorum Allah cumlemizin yuvasından manevi huzuru, maddi kazancı bereketi, sevgiyi eksık etmesinGüzel kalbinden öperim Ayşenurum, güzel kardeşim. Allah razı olsun o kadar mutlu ettin ki beni, canım benim Allahım kuracağın yuvanda daim gölgen olsun. Huzur mutluluk sevgi saygıyla kuşatsın ablam. İyi ki, tanıdım iyi ki manevi kardeşim oldun, seni çok seviyorum
Oyyy ablaaam gözlerimden iniverdiii ne güzel dua etmişin senden böylesi dua aldım ya daha ne isterim.İyikiii varsın iyikiiiTiniminnoşum Allah razı olsun ablam. Rabbim senin de dualarını kabul etsin. En kısa zamanda hayırlısıyla güzel haberlerini duyalım kızlar ben böyleyim yetişemiyorum bana sayıda yardım edermisiniz diye msj yazasın inşallah çok Amin çok çok Amin
Amin çiçeğim inşallah ben gönüllü olurum, sen hiç merak etmeAyyy Aminnnnn çokca Aminnnnn hemde bende bakarsınız kızlar gruba yetısemıyorım bugun sız takıp edın dıe yazarım bu eşek sıpası durmuyor die
AminnnnnBende senı çokkk seviyorum Allah cumlemizin yuvasından manevi huzuru, maddi kazancı bereketi, sevgiyi eksık etmesin
Yaaa çokçaaa aminnn Ayşenurumm dilediğin istediğin zaman hiç zorluk görmeden anneliği yaşa sen amiiinnnAyyy Aminnnnn çokca Aminnnnn hemde bende bakarsınız kızlar gruba yetısemıyorım bugun sız takıp edın dıe yazarım bu eşek sıpası durmuyor die
Ayy sizden geri kalamam zaten. Anneler topıklerınde bır araya gelecez daha Allah nasıp ederse oraya el atarım bırz daYaaa çokçaaa aminnn Ayşenurumm dilediğin istediğin zaman hiç zorluk görmeden anneliği yaşa sen amiiinnn
Estağfurullah güzel kardeşim, sen gönlünü ferah tut herşey güzel olacak Allahın izniyle. İyi ki sende varsın minnoş çiçeğimOyyy ablaaam gözlerimden iniverdiii ne güzel dua etmişin senden böylesi dua aldım ya daha ne isterim.İyikiii varsın iyikiii
Duaların en güzeliiii yaa bayıldımmmmm kuzumm aminnn Rabbiö sen o günleri nasip et hayırlısıyla inşAllahAyy sizden geri kalamam zaten. Anneler topıklerınde bır araya gelecez daha Allah nasıp ederse oraya el atarım bırz da
Aminnnn aminnnn ben inanıyorum olacakDuaların en güzeliiii yaa bayıldımmmmm kuzumm aminnn Rabbiö sen o günleri nasip et hayırlısıyla inşAllah
Amin lenam kız ne guzel dualar aldım bugun valla ne mutlu oldum yaa Allah hepinizden razı olsunYazarhanim niyetine 3.000 tane Ya Muğni okudum Rabbim kabul etsin niyetini
Morrmeneksee okudum Ayşem
Rabbim sana da hayırlısı ile yuva kurmani nasip etsin yıldız barışıklığı versinnn inşallah kuzum
AminnnnDuaların en güzeliiii yaa bayıldımmmmm kuzumm aminnn Rabbiö sen o günleri nasip et hayırlısıyla inşAllah
Yaaaaaaaa seni yerim Aminnnnnn AyşemAyy sizden geri kalamam zaten. Anneler topıklerınde bır araya gelecez daha Allah nasıp ederse oraya el atarım bırz da
Yazarhanim niyetine 3.000 ya MUĞNİ CC. okudum RABBİM tez günde dualarını kabul etsin Aminnnnnnn MorrmenekseeBİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
=========================================
10. GÜN SIRA =) Yazarhanim
OKUNACAK ESMASI =) YA MUĞNİ CC.
ESMA ANLAMI =) Muğnî; istediğini zengin eden demektir.
Allah Teâlâ, dilediği kulun her türlü ihtiyacını karşılayandır. Fakir kullarını lütuf ve ihsânıyla zenginleştirir. Kanâat duygusu lütfedip gönül zenginliğine eriştirir. Kulun hal ve davranışlarını rızası yönüne yönlendirerek mânevî bakımdan zenginleştirir.
OKUNACAK ADET =) 3000 ADET
BİLDİRİM SAATİ =) 21.30
Yazarhanim ARKADAŞIMIZIN ÖZEL DUASI
Bismillahirrahmanirrahim
Ya - Muğni
Şükürler olsun sana Rabbim. Herşey için çok şükür, aldığım her nefesi sana şükür say. Allahım El - Muğni isminle senden rızkıma genişlik, bolluk ve bereket istiyorum. Ben Vüsale kuluna kızımla birlikte sağlıklı, mutlu bir şekilde kendi evimizi alıp orada yaşamamızı nasip et. Sen dilediğini istediğin zaman Zengin edensin ya Muğni beni de maddi ve manevi zenginleştir. Amin. Kızıma, bana, aileme sevdiklerime, sağlık ve mutluluk ver. Duama amin diyen dua kardeşlerimin ve toplanmamıza vesile olan Ayşenurumun da ne sıkıntısı varsa gider, dualarımızı kabul et. Amin, Amin, Amin.
LİSTE
Lna16
@Diloss1
Tiniminimavihanim
@mavikelebek34
@Tospaagtd
@Saliha40
@Life light
Aktif Lora
agustos72
Yazarhanim
@Mintimint
@bugungunlerdenguzellik
@Buluts34
@Magnifiaque
@Ssevincli
penyez83
M Morlale8
@madammor
@ezgiisel
@Ceren0134
@Sadelikherseydir
@Asiltutku
@kavs-i kuzah
@sweetgirlcandy
@karamelli001
@rana20
@Ada-anne
Krew
@Spirituelinsan
@namaste21
@namaste21 kızı
Morrmeneksee
@PİXİEE
Yazarhanim niyetine 3.000 ya MUĞNİ CC. okudum RABBİM tez günde dualarını kabul etsin Aminnnnnnn Morrmeneksee
Amin ecmain dua arkadaşlarımYazarhanim niyetine 3.000 tane Ya Muğni okudum Rabbim kabul etsin niyetini
Morrmeneksee okudum Ayşem
Rabbim sana da hayırlısı ile yuva kurmani nasip etsin yıldız barışıklığı versinnn inşallah kuzum