• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🎑Ramazan-ı Şerif Esma ve Dua Grubu(Liste kapanmıştır)🎑 🕌💞

Tiniminnoşum Allah razı olsun ablam. Rabbim senin de dualarını kabul etsin. En kısa zamanda hayırlısıyla güzel haberlerini duyalım 🙏🏻 :anne: kızlar ben böyleyim yetişemiyorum bana sayıda yardım edermisiniz diye msj yazasın inşallah ☺️ çok Amin çok çok Amin ❤️
Ayyy Aminnnnn çokca Aminnnnn hemde 🥰 bende bakarsınız kızlar gruba yetısemıyorım bugun sız takıp edın dıe yazarım 🤣:emir_bebek:bu eşek sıpası durmuyor die 🤣

Güzel kalbinden öperim Ayşenurum, güzel kardeşim. Allah razı olsun o kadar mutlu ettin ki beni, canım benim Allahım kuracağın yuvanda daim gölgen olsun. Huzur mutluluk sevgi saygıyla kuşatsın ablam. İyi ki, tanıdım iyi ki manevi kardeşim oldun, seni çok seviyorum ❤️🙏🏻
Bende senı çokkk seviyorum :KK200: Allah cumlemizin yuvasından manevi huzuru, maddi kazancı bereketi, sevgiyi eksık etmesin 🤲💜

Tiniminnoşum Allah razı olsun ablam. Rabbim senin de dualarını kabul etsin. En kısa zamanda hayırlısıyla güzel haberlerini duyalım 🙏🏻 :anne: kızlar ben böyleyim yetişemiyorum bana sayıda yardım edermisiniz diye msj yazasın inşallah ☺️ çok Amin çok çok Amin ❤️
Oyyy ablaaam gözlerimden iniverdiii ne güzel dua etmişin🥲😍 senden böylesi dua aldım ya daha ne isterim.İyikiii varsın iyikiii:KK74:

Ayyy Aminnnnn çokca Aminnnnn hemde 🥰 bende bakarsınız kızlar gruba yetısemıyorım bugun sız takıp edın dıe yazarım 🤣:emir_bebek:bu eşek sıpası durmuyor die
🤣
Amin çiçeğim inşallah ben gönüllü olurum, sen hiç merak etme ☺️
Bende senı çokkk seviyorum :KK200: Allah cumlemizin yuvasından manevi huzuru, maddi kazancı bereketi, sevgiyi eksık etmesin 🤲💜
Aminnnnn ❤️🙏🏻

Ayyy Aminnnnn çokca Aminnnnn hemde 🥰 bende bakarsınız kızlar gruba yetısemıyorım bugun sız takıp edın dıe yazarım 🤣:emir_bebek:bu eşek sıpası durmuyor die 🤣
Yaaa çokçaaa aminnn Ayşenurumm 😍😍🤲🏻🤲🏻 dilediğin istediğin zaman hiç zorluk görmeden anneliği yaşa sen amiiinnn:anneadayı::emir_bebek::KK36:

Yaaa çokçaaa aminnn Ayşenurumm 😍😍🤲🏻🤲🏻 dilediğin istediğin zaman hiç zorluk görmeden anneliği yaşa sen amiiinnn:anneadayı::emir_bebek::KK36:
Ayy sizden geri kalamam zaten. Anneler topıklerınde bır araya gelecez daha Allah nasıp ederse 🤩 oraya el atarım bırz da 🤣

Oyyy ablaaam gözlerimden iniverdiii ne güzel dua etmişin🥲😍 senden böylesi dua aldım ya daha ne isterim.İyikiii varsın iyikiii:KK74:
Estağfurullah güzel kardeşim, sen gönlünü ferah tut herşey güzel olacak Allahın izniyle. İyi ki sende varsın minnoş çiçeğim ❤️

Ayy sizden geri kalamam zaten. Anneler topıklerınde bır araya gelecez daha Allah nasıp ederse 🤩 oraya el atarım bırz da 🤣
Duaların en güzeliiii yaa bayıldımmmmm kuzumm aminnn Rabbiö sen o günleri nasip et hayırlısıyla inşAllah 😍🌺🤲🏻

Yazarhanim Yazarhanim niyetine 3.000 tane Ya Muğni okudum Rabbim kabul etsin niyetini 🤲🏻
Morrmeneksee Morrmeneksee okudum Ayşem 💜
Rabbim sana da hayırlısı ile yuva kurmani nasip etsin yıldız barışıklığı versinnn inşallah kuzum 😍💜💜💜
Amin lenam 💋 kız ne guzel dualar aldım bugun valla ne mutlu oldum yaa 🤩🤩Allah hepinizden razı olsun 💜 😘

🌠🌠🌠BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM 🌠🌠🌠
=========================================

10. GÜN SIRA =) Yazarhanim Yazarhanim

✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️

⏩OKUNACAK ESMASI =) YA MUĞNİ CC.

⏩ESMA ANLAMI =) Muğnî; istediğini zengin eden demektir.

Allah Teâlâ, dilediği kulun her türlü ihtiyacını karşılayandır. Fakir kullarını lütuf ve ihsânıyla zenginleştirir. Kanâat duygusu lütfedip gönül zenginliğine eriştirir. Kulun hal ve davranışlarını rızası yönüne yönlendirerek mânevî bakımdan zenginleştirir.

⏩OKUNACAK ADET =) 3000 ADET

⏩ BİLDİRİM SAATİ =) 21.30

🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜

✴️✴️ Yazarhanim Yazarhanim ARKADAŞIMIZIN ÖZEL DUASI ✴️✴️

Bismillahirrahmanirrahim

Ya - Muğni

Şükürler olsun sana Rabbim. Herşey için çok şükür, aldığım her nefesi sana şükür say. 🙏🏻Allahım El - Muğni isminle senden rızkıma genişlik, bolluk ve bereket istiyorum. Ben Vüsale kuluna kızımla birlikte sağlıklı, mutlu bir şekilde kendi evimizi alıp orada yaşamamızı nasip et. Sen dilediğini istediğin zaman Zengin edensin ya Muğni beni de maddi ve manevi zenginleştir. Amin. Kızıma, bana, aileme sevdiklerime, sağlık ve mutluluk ver. Duama amin diyen dua kardeşlerimin ve toplanmamıza vesile olan Ayşenurumun da ne sıkıntısı varsa gider, dualarımızı kabul et. Amin, Amin, Amin. ❤️

🤲🏻
LİSTE 📃 📃

Lna16 Lna16
@Diloss1
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
@mavikelebek34
@Tospaagtd
@Saliha40
@Life light
Aktif Lora Aktif Lora
agustos72 agustos72
Yazarhanim Yazarhanim
@Mintimint
@bugungunlerdenguzellik
@Buluts34
@Magnifiaque
@Ssevincli
penyez83 penyez83
M Morlale8
@madammor
@ezgiisel
@Ceren0134
@Sadelikherseydir
@Asiltutku
@kavs-i kuzah
@sweetgirlcandy
@karamelli001
@rana20
@Ada-anne
Krew Krew
@Spirituelinsan
@namaste21
@namaste21 kızı
Morrmeneksee Morrmeneksee
@PİXİEE
Yazarhanim Yazarhanim niyetine 3.000 ya MUĞNİ CC. okudum RABBİM tez günde dualarını kabul etsin Aminnnnnnn Morrmeneksee Morrmeneksee

Back