- 20 Aralık 2020
- 17.129
- 2
- 76.076
- 548
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Gönülden amin amin aminn kuzumm sağolasınInsallah hemen bebuk haberlerini alalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gönülden amin amin aminn kuzumm sağolasınInsallah hemen bebuk haberlerini alalim
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
=========================================
11. GÜN SIRA =) Mintimint
OKUNACAK ESMASI =) YA MÜMİN CC.
ESMA ANLAMI =) Gönüllere iman ruhu vererek kendisine sığınan kişilere emniyet ve güvenlik veren, Mü'minleri azaplarından ve yarattıklarının hepsini zulmünden emin kılan kullarına huzur ve güven veren. Emniyet sahibi ve sadık sözünden vaadinden dönmeyen
OKUNACAK ADET =) 3000 ADET
BİLDİRİM SAATİ =) 21.30
@MİNTİMİNT ARKADAŞIMIZIN ÖZEL DUASI
Bismillahirrahmanirrahim
Allahım geldim kapına sığındım. Şu mübarek gün hürmetine duamı geri çevirme.Ben düştüm sen kaldır.İstemeyerek kapıldığım şeytanın vesvesesinden sana sığınırım.Beni imanımla,ibadetimle sınama,kapından beni ayırma.içimde sana ,peygamber efendimize(s.a), kitabımıza olan sevgimi arttır.Her adını andığımda kalbimi ısıt.İbadet isteğimi çoştur.Gaflete düşüp, ebedi dünyayı unutmayayım.Kalbimi yeniden çoştur.Beni imanımla sınama yaRab . Duama amin diyen kardeşleriminde gönlündeki muradı ver AMİN AMİN AMİN
LİSTE
Lna16
Diloss1
Tiniminimavihanim
mavikelebek34
5 528mucizemmm
Saliha40
Life light
Aktif Lora
agustos72
Yazarhanim
Mintimint
tatlicincap
B Buluts34
Magnifiaque
Ssevincli
penyez83
M Morlale8
Madammor
ezgiisel
Ceren0134
Sadelikherseydir
Asiltutku
kavs-i kuzah
sweetgirlcandy
K karamelli001
R rana20
@Ada-anne
Krew
F Flower__
namaste21
namaste21 kızı
Morrmeneksee
PiXiEE
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
ESMA ANLAMI =) Gönüllere iman ruhu vererek kendisine sığınan kişilere emniyet ve güvenlik veren, Mü'minleri azaplarından ve yarattıklarının hepsini zulmünden emin kılan kullarına huzur ve güven veren. Emniyet sahibi ve sadık sözünden vaadinden dönmeyen
BİLDİRİM SAATİ =) 21.30
Bismillahirrahmanirrahim
Allahım geldim kapına sığındım. Şu mübarek gün hürmetine duamı geri çevirme.Ben düştüm sen kaldır.İstemeyerek kapıldığım şeytanın vesvesesinden sana sığınırım.Beni imanımla,ibadetimle sınama,kapından beni ayırma.içimde sana ,peygamber efendimize(s.a), kitabımıza olan sevgimi arttır.Her adını andığımda kalbimi ısıt.İbadet isteğimi çoştur.Gaflete düşüp, ebedi dünyayı unutmayayım.Kalbimi yeniden çoştur.Beni imanımla sınama yaRab . Duama amin diyen kardeşleriminde gönlündeki muradı ver AMİN AMİN AMİN
LİSTE
Lna16
Diloss1
Tiniminimavihanim
mavikelebek34
5 528mucizemmm
Saliha40
Life light
Aktif Lora
agustos72
Yazarhanim
Mintimint
tatlicincap
B Buluts34
Magnifiaque
Ssevincli
penyez83
M Morlale8
Madammor
ezgiisel
Ceren0134
Sadelikherseydir
Asiltutku
kavs-i kuzah
sweetgirlcandy
K karamelli001
R rana20
@Ada-anne
Krew
F Flower__
namaste21
namaste21 kızı
Morrmeneksee
PiXiEE
İnşallah mervem inşallah çiçeğimInsallah hemen bebuk haberlerini alalim
Valla iyi güldüm bu sene bi değişik gidiyor 100 kere açıp bakıyorum okurken yanlış okuycam diye
OkudumBİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
BİLDİRİM SAATİ =) 21.30
Bismillahirrahmanirrahim
LİSTE
Lna16
Diloss1
Tiniminimavihanim
mavikelebek34
5 528mucizemmm
Saliha40
Life light
Aktif Lora
agustos72
Yazarhanim
Mintimint
tatlicincap
B Buluts34
Magnifiaque
Ssevincli
penyez83
M Morlale8
Madammor
ezgiisel
Ceren0134
Sadelikherseydir
Asiltutku
kavs-i kuzah
sweetgirlcandy
K karamelli001
R rana20
@Ada-anne
Krew
F Flower__
namaste21
namaste21 kızı
Morrmeneksee
PiXiEE
tatlicincap canım senin niyetine okudum Allah kabul etsin inşaallah MorrmenekseeBİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
12. GÜN SIRA =) tatlicincap
OKUNACAK ESMASI =) YA BASIT CC.
ESMA ANLAMI =) Ferahlatan, genişleten.
- Her hayrı olanı veren, lütuf ve rahmetini kullarına yayan, dilediği zaman bolluk veren.
- İstediğinin maddi ve manevi olarak rızkını vererek genişleten, ruhları veren. Allah'ın her hayrı vermesi, lütuf ve rahmetini kullarına yayan yüce yaratıcı.
- Kullarına rızk, neşe ve rahatlık veren.
BİLDİRİM SAATİ =) 21.30
@BUGUNGUNLERDENGUZELLİK ARKADAŞIMIZIN ÖZEL DUASI
Bismillahirrahmanirrahim
Duam:
Rabbim; bilerek ya da bilmeyerek işlediğimiz tüm günahlarımızı affeyle, bizi kendine kul kabul eyle, yolundan ayırma. Oğluma, eşime, bana, ailelerimize ve bu duaya amin diyen herkese hayırlı, sağlıklı, ihlaslı bir ömür yaşamayı nasip eyle. Görmek nasip olmayan yavrumla cennette buluşmamızı nasip eyle. Yuvamızdaki huzuru, muhabbetimizi, işimizdeki bereketi daim kıl, ilmimizi arttır.
Evlat hasretiyle yananların yuvalarını şenlendir, yuva kurmak isteyenlere helalinden bol bereketli evlilik nasip eyle.
Ya Rabbel alemin. Duamı El-Basıt isminin hürmetine Kabe-i Şerif’i ilk gördüğünde kabul edilen duaymışçasına muamele eyle. Amin.
LİSTE
Lna16
Diloss1
Tiniminimavihanim
mavikelebek34
5 528mucizemmm
Saliha40
Life light
Aktif Lora
agustos72
Yazarhanim
Mintimint
tatlicincap
B Buluts34
Magnifiaque
Ssevincli
penyez83
M Morlale8
Madammor
ezgiisel
Ceren0134
Sadelikherseydir
Asiltutku
kavs-i kuzah
sweetgirlcandy
K karamelli001
R rana20
@Ada-anne
Krew
F Flower__
namaste21
namaste21 kızı
Morrmeneksee
PiXiEE
Ya basit 3000 okudum... aminnBİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
- Her hayrı olanı veren, lütuf ve rahmetini kullarına yayan, dilediği zaman bolluk veren.
- İstediğinin maddi ve manevi olarak rızkını vererek genişleten, ruhları veren. Allah'ın her hayrı vermesi, lütuf ve rahmetini kullarına yayan yüce yaratıcı.
BİLDİRİM SAATİ =) 21.30
Bismillahirrahmanirrahim
Duam:
Rabbim; bilerek ya da bilmeyerek işlediğimiz tüm günahlarımızı affeyle, bizi kendine kul kabul eyle, yolundan ayırma. Oğluma, eşime, bana, ailelerimize ve bu duaya amin diyen herkese hayırlı, sağlıklı, ihlaslı bir ömür yaşamayı nasip eyle. Görmek nasip olmayan yavrumla cennette buluşmamızı nasip eyle. Yuvamızdaki huzuru, muhabbetimizi, işimizdeki bereketi daim kıl, ilmimizi arttır.
Evlat hasretiyle yananların yuvalarını şenlendir, yuva kurmak isteyenlere helalinden bol bereketli evlilik nasip eyle.
Ya Rabbel alemin. Duamı El-Basıt isminin hürmetine Kabe-i Şerif’i ilk gördüğünde kabul edilen duaymışçasına muamele eyle. Amin.
LİSTE
Lna16
Diloss1
Tiniminimavihanim
mavikelebek34
5 528mucizemmm
Saliha40
Life light
Aktif Lora
agustos72
Yazarhanim
Mintimint
tatlicincap
B Buluts34
Magnifiaque
Ssevincli
penyez83
M Morlale8
Madammor
ezgiisel
Ceren0134
Sadelikherseydir
Asiltutku
kavs-i kuzah
sweetgirlcandy
K karamelli001
R rana20
@Ada-anne
Krew
F Flower__
namaste21
namaste21 kızı
Morrmeneksee
PiXiEE
tatlicincap arkadaşımızın niyetine 3.000 Ya Basıt okudum ALLAH kabul etsin Aminnnnn MorrmenekseeBİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
BİLDİRİM SAATİ =) 21.30
Bismillahirrahmanirrahim
Duam:
LİSTE
Lna16
Diloss1
Tiniminimavihanim
mavikelebek34
5 528mucizemmm
Saliha40
Life light
Aktif Lora
agustos72
Yazarhanim
Mintimint