• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar dün akşam işten eve döndüğümde üzerimi değiştirirken dolapta asılı duran uzun zamandır giymediğim etek gözüme ilişti o takımı 3 yıl önce kuzenimin ( gamze 20 ) düğününde almıştım yaklaşık 6 ay sonra o eteğin içine giremedim çünki belimden rahatsızlanıp kortizon tedavisi görmeye başlamıştım ve doktorum tuz kullanmamam konusunda beni uyarmamıştı şiştim :43::43::43: Veeeeee dün akşam o eteği giydim oldu:62::62::62::62::21::21::21::21::21::32::32::32::32::32::32::32:

çok sevindim yağmurum...bu yıl senin yılın olacak inşallah...bak şimdiden sinyallerini veriyor:))

ketumum canım dışarıdan söylüyoruz o da döner yada tavuk oluyor ve aşırı yağlanma yapıyor 7 den sonra yemek yemek. bide mesai stresiyle tatlıya sarıyorum :( bu akşam mesaiye kalacaktım kaçıyorum çünkü kilo alıyorum

akşam eve gidince yürüyüş yapıcam babama söyledim beni götürücek :) eve gidene kadar vazcaymazsam iyi

yağmurum kıyafet olayına çok çok sevindim insan yeniden doğmuş gibi oluyor öyle bir güç geliyor ki sanki herşeyi başarabilirmiş gibi tebrik ediyorum seni :))

zilim senin telefonu alsam canım kötü şeyler çektiğinde seni arasam sen engel olsan olur mu??

öğrencilerim vardı arka arkaya giremedim öğleden sonra...
ketum aplaaa senin için yarın yine koyarım resmimi,bu arada pilates konusunda kesinlikle haklısın..bende bir yadır yapıyorum.lastik top küçük top ne lazımsa aldım,yapıyorum...acaip inceltiyor bu bir gerçek...ben son zamanlarda callenetics'te yapıyorum.oda çok inceltiyor...göbişi olanlarada iyi geliyor,popişi olanada,kalçası olanadaonuda tavsiye ederim...ama yaparken aldığım zevk açısından ebruyu tek geçerim valla.call.de canım sıkılıyor ne yalan söliiim.callen apla ile ebru arasında göze hitap bakımından mukayese götüremiycek kadar fark var malum....:1:
masumda nerelerde kaldı,anasına bi gittimmi gelek bilmiyor hatun...Masuuuuun masuuuum bana bak:4: olan var olmayan var özencik yapar gibi her gün anana gitme bakem:52::52::52:
biz senede 2 kere zor görüyoruz.....olmas öle her gün her gün.....:22::22:
şaka bi yana aynı şehirde yada en azından yakın bir yerde oturmak ne güzeldir herhalde..biz üç kardeşiz kimse anneme babama yakın değil işlerimiz sebebiyle:59::59:çalıştığı için onlarda gelemiyorlar,özlüyorum valla çok :59:

diyarım canım benim...ben kendime gelince çok iradelyim ama sen yiyeyimmi dersen ben nasıl nasıl hayır diyeyim bitanem...:38: yürüyüş yaptığım arkadaşta bazen kaçamak yapıyor akşam günah çıkartıyor bana,o kadar mahsun ve üzülmüş oluyorki ne diyeceğimi şaşırıp teselli ediyorum kızcağızı.olsun üzülme bende yapıyordum ara sıra diye...kendime gösterdiğim katılığı kimseye gösteremiyorum....ama sana kesinkes pilatesi öneririm yürüyüşten çok daha fazla toparlar seni..sıkıcı gelmesse callenetics de yapabilirsin...çok işi yarıyorlar...bu soğuk ve kirli hacada dışarı çıkmak zorndada kalmassın...bu akşam al bi top bi lastik başla hemen valla bak..pahalıda değil malzemeleri...:13:

zilim ben lastiklerini aldım zaten 3 renk. almak olunca işin içinde herşeyi alıyorum ebrunun cd lerinin de 2 sini aldım topta alırım da bir ben var benden maymun iştahlı ve tembel :)

bu akşşam yürüyeyim plateside söz başlıcam madem bu kadar etkili iyice göbek bağladım sarktım zaten iğrenç duruyor kıyafetle bacaklarım. çıplak görmeye tahammülüm bile yok :)

walla kesin yap bak cnm.bir kaç sefer zordan bile yapsan bırakamacaksın...ben küçücük çocuk ve günde 5-6 öğrenci aldığım günlerde bile bırakmadım senin böyle zorunluluklarında yok,akşam eve gidiyorsun yemek pişmiş ev toplu...bahanen yorgunluksa pilatesi yaptıktan sonra yaşadığın rahatlama seni 2-3 saat dinenmiş hazzı yaşatacak emin ol....bolca oksijen aldığın içinde zihnende dinlendircek...valla bak..call.yapıyorum ama zoraki bitiriyorum başka müzikler açıyorum zaman çabuk geçsin diye...ebrunun bu günki pilates seansı kalçaya yönelikti..indireceğim hatta irazdan..hafta sonları çıkmıyor çünki kendim açar izler yaparım diye indireceim ...kalça günü,karın günü,popo günü diye ayırıyor banzende karması olan pilates plus günü yapıyor..acaip zevkle yapıyorum..üzerimde zıplayıp saçlarımı eline dolayarak kakılmışçılık oynayan 14,5 kiloluk bir sıpayla üstelik...hemen bu akşam başla valla bak.....yürümekten on kat daha zevk verecek....vede fayda tabii...:8:

diyarım canım benim...ben kendime gelince çok iradelyim ama sen yiyeyimmi dersen ben nasıl nasıl hayır diyeyim bitanem...:38: yürüyüş yaptığım arkadaşta bazen kaçamak yapıyor akşam günah çıkartıyor bana,o kadar mahsun ve üzülmüş oluyorki ne diyeceğimi şaşırıp teselli ediyorum kızcağızı.olsun üzülme bende yapıyordum ara sıra diye...kendime gösterdiğim katılığı kimseye gösteremiyorum....ama sana kesinkes pilatesi öneririm yürüyüşten çok daha fazla toparlar seni..sıkıcı gelmesse callenetics de yapabilirsin...çok işi yarıyorlar...bu soğuk ve kirli hacada dışarı çıkmak zorndada kalmassın...bu akşam al bi top bi lastik başla hemen valla bak..pahalıda değil malzemeleri...:13:

maşallah zilicım çok guzelsin buaradn kaç kilosun şimdi merak ettim kaç kilo verdin

walla kesin yap bak cnm.bir kaç sefer zordan bile yapsan bırakamacaksın...ben küçücük çocuk ve günde 5-6 öğrenci aldığım günlerde bile bırakmadım senin böyle zorunluluklarında yok,akşam eve gidiyorsun yemek pişmiş ev toplu...bahanen yorgunluksa pilatesi yaptıktan sonra yaşadığın rahatlama seni 2-3 saat dinenmiş hazzı yaşatacak emin ol....bolca oksijen aldığın içinde zihnende dinlendircek...valla bak..call.yapıyorum ama zoraki bitiriyorum başka müzikler açıyorum zaman çabuk geçsin diye...ebrunun bu günki pilates seansı kalçaya yönelikti..indireceğim hatta irazdan..hafta sonları çıkmıyor çünki kendim açar izler yaparım diye indireceim ...kalça günü,karın günü,popo günü diye ayırıyor banzende karması olan pilates plus günü yapıyor..acaip zevkle yapıyorum..üzerimde zıplayıp saçlarımı eline dolayarak kakılmışçılık oynayan 14,5 kiloluk bir sıpayla üstelik...hemen bu akşam başla valla bak.....yürümekten on kat daha zevk verecek....vede fayda tabii...:8:

zilim bu gazla eve gider gitmez stres atmak için sahile inip biraz yürüyücem eve gelip duş alıcam ve ebrunun cd sini bilgisayarıma takıp odamda yapıcam :) salon da yapıyorum normalde ama buakşam misafirlerimiz var yapamam odamda tepinicem yüzölüçümünün el verdiği kadar yaptıktan sonra sana yazıcam öpüyorum seni :)

şimdi eve gidiyorummm

herkese ii akşamlarrrr şimdiden görüşücezzzzz

zilim bu gazla eve gider gitmez stres atmak için sahile inip biraz yürüyücem eve gelip duş alıcam ve ebrunun cd sini bilgisayarıma takıp odamda yapıcam :) salon da yapıyorum normalde ama buakşam misafirlerimiz var yapamam odamda tepinicem yüzölüçümünün el verdiği kadar yaptıktan sonra sana yazıcam öpüyorum seni :)

şimdi eve gidiyorummm

herkese ii akşamlarrrr şimdiden görüşücezzzzz

iyi akşamlar canım akşam olsunda eve gidelim diye bekliyoz bide mesayidesin diyorlarya sinir oluyorum vallahi

maşallah zilicım çok guzelsin buaradn kaç kilosun şimdi merak ettim kaç kilo verdin

pardon cnm sorunu tam okumadan 57-58 kg demişim hemen. ben 40 kilodan fazla verdim toplamda cnm...hem oğluşa hem buraya yetişmeye çalışınca yarısını okuyamamışım...:34:

ben toplam 2 yıl kilolu gezdim.2 yılda aldım yani..1,5 yıldada 40 kg 'dan fazla kilo verdim...darısı isteyen herkesin başına...

Son düzenleme:
kızlar günaydın lazer epilasyon yaptırmayı düşünen varsa eğer promoskop.com da şuan indirim var
3 bölge 5 seans 39 lira

ilgilenenlere duyurulur...

gooodd morniiinngg tooo yoouuuuu safiiişşş :34:
gooddd morniiiiinnngg milleeett :60: ingilizceme kurban olayım :60:
bu arada kilom 87 :59: adet günlerindeyim dün monti amcamı kapı dışarı :91:ettim aşureleri buyur :42: ettim de :59::59:

bende sana kurban olıyımmmmmm :27: :27: :27:

sen ye aşureleri kaşık kaşık tabak tabak sonra sakın ağlama tamammı
afiyet olsun...

Bu arada kızlar hemen lak lak yapmaya başladım

Kilom bu hafta aynı canlar vermemişim hiç....

Bu benim umurumda değil tabii takılmıyorum artık bunlara :1:

Önemli olan şuan eşimin vermesi

oda bu hafta iki kilo verdi yeter :62: :62: :62: :62:

Eşimin Kilo durumu

Geçen Hafta : 107.8
Bu Hafta ise : 105.8

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

günaydın herkese...gene hiç uyuyamadığımız bir gecenin sabahından....başım zonkluyor resmen artık.zombi gibi uykusuz dolaşmaktan...oğlumun birinci süt azı dişleri çıkıyor bu seferde..ateşli ve keyifsiz ...hiçte uyumadı...bizde uyumadık tabi...
umarım herkes bu gün baskülden memnun ayrılır...veremeyenlerde proteine ağırlık verip gelecek hafta güzel sonuçlar alır..

günaydın herkese...gene hiç uyuyamadığımız bir gecenin sabahından....başım zonkluyor resmen artık.zombi gibi uykusuz dolaşmaktan...oğlumun birinci süt azı dişleri çıkıyor bu seferde..ateşli ve keyifsiz ...hiçte uyumadı...bizde uyumadık tabi...
umarım herkes bu gün baskülden memnun ayrılır...veremeyenlerde proteine ağırlık verip gelecek hafta güzel sonuçlar alır..

Günaydın zili
geçmiş olsun
bizimde farkımız yoktu dün gece hastanede idik sabah dörtte evde idik :59:

şu çocuklar hayırlısı ile bir büyüse idi
dişlerde ayrı bir dert zaten allah sabır versin bebelerede bizlerede :59:

günaydın arkadaşlar

güne kötü başlamak böyle birşey olmalı. işyerinde artık bana hiç sorulmadan benim yerime kararşar veriliyor ne yapıcağımı nasıl davranacağımı şaşırıyorum. profesyonellikten uzak kalan kendileri ama herşeye evet demek zorunda bırakılan benim çok çok üzgün ve kırgınım vede sinirliyim hemen kaçmak istiyorum buradan

sabah tartıldım ama banyoda ki tartıda her zamankinde misafilerimiz yatıyordu zaten akşamda ben eve varmadan gelmişlerdi spora gidemedim plates kaldı artı annem bir dolu yemek yapmıştı montiye uygun etleri yedim ama porsiyonları kaçırdım sanırım:(

bu hafta ki kilom elektronik tartıda olmadığı için ne kadar sağlıklı bilmiyorum yarın sabah herzaman ki tartımda tartılıp yazayım buraya
aebenim yazıyorum ama listeye bunu alma yarın sabah söyliyeceğimi al istersen:

74,9 kg

Back
X