• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaaydııın montinin fıstıkları:D

herkese günaydınnn....meyvişim neler yapıyorsun şekerim?diyet işi ne alemde?daha sık gir canım,öslüyoruz seniiii:59::54:

herkese günaydınnn....meyvişim neler yapıyorsun şekerim?diyet işi ne alemde?daha sık gir canım,öslüyoruz seniiii:59::54:

buralardayım zilim sizi takipdeyim sürekli diyet işide ii sayılır dengeli beslenerek devam aynı kilodayım koruyorum kilomu bu hafta sonu 1 gün ayran detoksu yapıcam ..
sen neler yapıyorsun ufaklık üzüyormu seni.. okuduğu kadarrıyla güzelsanatlarda aksam dersine baslıcakmısısn allah kolaylık vern canım..
zilim senin düdüklü tencerenin markası neydi bende 1 tane var ama 6 kiloluk cok büyük almısım küçük bişi alcam da sen benimki cok güzel diyordun..

Günaydın kızlar,
Moralim ve sinirlerim bozuk fena halde. Evi su bastı dün sabah. Boru patlamış, bir geldim ki eve manzara savaş yerinden farksız. Neyse, olacağı varmış.
Sinirden ne bulduysam yedim ben, ne yapsam şimdi:((
Bana tam olarak konsantre bir şekilde diyet bitirmek nasip olmayacak herhalde.

selamlar efemm ..:16:.
en son bıraktıgım sayfadan başlayım mesajlara ...

güzinnnnn
aslında sana bir sürü şey yazmıştım sabah ama pc kapandı gönderemedim
tekrardan yazyaım şimdi :84::84::84::84:

aslında benim yedigim kadarıyla sende doyasrsın cnm ilerleyen zmanlarda biz çok iştahlıyızz yemek bizi dürter:56::56: adeta sende benim gibisin bizim gibi olan birde diyar var
biz üçümüz bir araya gelmeyelim sakın:1::1::1::1:

sen aslında doymuyorum die bilinç altına yerleştirdin ;ve ardındna kuuryemiş yiyorsun yemeklerin
aslıdna yedikelrinle doyarsında migde geniş tabi birde:90::90:
ben ilk diyetiyene gitigimde valla ara gün saatleirmi bekleridm dört gözle inann saniye kaçırmazdım :36::36::36:
acıkırdım aslında listemde doyurucuydu ama iştee yeme istegimi beni dürterdii:27::27::27:

ben snein başarılı olacagına inanıyorum cnmmm 1 hafta sonra bukadar iştahlı olmazsın emin ol alışırsınn diyet modunaaa :64::65::65::65:

kolay geleee bu arada hala uyuyorusn snaırsammmm:16::16::16:

Sabah10'da: ceviz içi(1 adet) , tuzsuz badem(En fazla 10 kadar)
11:00 da: 1 kuru kayısı
12:00 da: 2 dilim kadar ekmek arasında yağsız peynir ve tere,roka, şekersizçay
15:00: 1 kuru kayısı
18:30: çevirme tavuğun göğüs etinden,tere-roka-turp-nane-maruldan oluşan salata,ayran(yağsız yoğurt ile)
3litre su
saat 22 gibi 1 meyve

Günler sonra nihayet bugün bozmadım diyetimi.:46:
tebrikler takyicim sanırım kahvaltı inkanın olmamış ama güzel idare etmişin tebrikler ...
tekrar aramızda olmana sevindim ....:16:
menümü yazayım
sabah 2 kaysı,2 bardak su

kahvaltı
2 yumurta,yeşillik,peynir,zeytin,

öglen
4 köfte,(ekmeksiz),salata,ayran
(minicik bir kase tarçınlı keten tohumlu yogurt)

ara
1 elma

akşam
1 tabak kapuska,ayran,salata,1 ceviz içi

ara
hurma ve çay sanırım

3lt su 5 fincna bitki çayı
:46::46::46:
aebencim, canimmm...:16:nolur kusura bakma, bugun ara ara okudum ama yazamadim, bu saat oldu daha yeni yazabiliyorum, siz hepiniz misil misil uyuyosunuz simdiii, burda daha yeni aksam olduu, disarda kar yagiyoo, yarin yollar kapanabilir uyarisi yaptilar..:32: belki evde mahsur kaliriz yarin, o zaman butun gun yazabilirim :62::62::62:
gelelim monti'yeeee aebencim, ben de seni cok sevdim, dobra dobra geliyo bana konusman, severim dobra insanlari, bide sen ve buradaki herkes cok tatli dilli:71:
tatlandiriciyi pazar gununden sonra karbonhidratlarla almiycam, soz! ama monti demisti ki proteinlerle zarari yok:52::34: yani benimle ayni fikirde oldugundan emin olmak istiyorum, protein varsa tatlandirici serbest dimi??? :55:
soyayi hemen soruyorum, 10 gune kadar cevap gelir
avocado...sebze grubuna giriyor diye kalmis aklimda, benim icin bir kitaba goz atarmisin, artik kitabim bilem yok, buradan edinmeme de olanak yok:59:
karnibahar olayi da soyleydiiiiii:27: ben senin eski bir tarifini bulmustum, hazine bulmus gibi de sevinmistim, karnibaharlari haslamissin, 2 kasik yagda kavurmussun, sarimsakli yogurtla yemissin... tam onu yapmaya baslamistim, sonra dedinki, karnibaharin boyle yapilmis hali bana hep kilo aldirirdi :9: oteki turlu karnibaharlari da ben yiyemiyorum:43: simdi ben o kavrulmusu yersem kilo veremezmiyim sence:44:
bu arada mujde...beyaz leblebi ve yagsiz peynir buldurttum esime, ama simdi bir soru daha cikti, ogunde ne yersem yiyeyim, arada acikinca leblebi yiyebilirmiyim?
yeter guzincaaaannnn, dus yakamdaaaaan deddigini duyar gibiyim..banane banane dusmicem:32::33:
s:33:en demedinmi artik kacis yok bana diye, tutun beni kolumdan soooooole:4: sonra ben 60 kilo oliyim:65:
butun gun konusamadim yaa, s:65:imdide cenem dustu, cevap vercek kimse de yok, ooole yaziyorum iste, ben sabah uyaninca size ogleden sonra olmus olucak
optuuuummmm:16:
güzin öncelikle sen yaz bacım bizde sabah okuruz .:16:.
öncelikle az yada çok yemenin bir sakıncası yok.normalda nasıl doyyorsan öyle devam et işin sırrrı zaten burda diyet piskolajisine girmeden karnını doyurmak ... zaten zayıfladıkdan sonrda tekrar böyle bol yiyceksin ...o yüzden bu konunun üzerinde durma ...dedigim gibi bende iştahlıyımdır ...:56:ama 2 gündür öküzümü saldım çayıra aman geri gelmesin ....:60:

tatlandırıcıya tekrar bakayım yazarım bakınca....
birde dün kitapdaki mönülere baktim evet avokado sebzeymiş canım . benim kullandıgım bişi deyil o yüzden bilemedim ..salatalarınla yiyebilirsin ....
karnı bahar işine gelimce 2 kş yagdan bişi olmaz ben yumurtalı yaptıgımda biraz yagı kaçırıyordum birazda tuzunu .sanırım ondandı ... ye bacım afiyet olsun .
karnı bahara gelince bu öylen bende yaptım karnı bahar ve brokoli haşladım tuz kara biber kırmızı biber 1 kş z.ayg ve sarımsakla salata yaptım üstünede sarımsaklı yogurt harika oldu ....

leblebe gelince baklagil olrak düşün et ögününe yaklaştırma ... saatleri biliyorsun ...
dün akşam bende akşam mönüme kattım ...

bende yazayım 1.aşamaya uydukça mönülerimi bundan sonra ..:16:.

sorularına gelince bacım 3 senedir her gelene aynı şeykleri yazmakdan inan bıkmadım ve bıkmadık senden niye bıkalım .ortak düşmanımız yaglarımız ve saglıksız beslenme .. burda bunun dayanışması var .karşılıksız .:16:
aebenim ve masumum ben bunlarla doymam yaw, siz uzuuun yillardir yapa yapa alismissiniz:14:
cok seciciyimdir ben, her yemegi tek basina yiyemem, o yuzden de her yemege, yada araya ceviz,badem,kuru meyve sokusturuyorum, o zaman doy,us hissediyorum:84:
ama guzel haber de var, eskisi gibi acikmiyorum, zayifladigimi hissediyorum, zararli yiyeceklere olan zaafim cok azaldi, yanimda yiyolar canim istemiyo, korkunc motive olmus durumdayim, bir de adetim iki hafta gecikmeli geldi, onun tatli krizleri ve siskinligi de gecicek birkac gune kadar, allahin izniyle haftaya daha iyi olucam sekerler :90:
yukardada dedigim gibi güzin nasıl doyuyorsan öyle devam et. ama montiye uygun oalrak ...
kislaaarrrr bi saattir anlatiyorum, daha bugun yeudiklerimi yazmamisim:56:

07:00, taze portakal suyu
07:30 bir kase yulaf ezmesi, kuru incir,kuru kayisi,ceviz,ruseym, yagsiz sut,kafeinsiz kahve
10:30 beyaz leblebi
12:00 1 tabak nohut yemegi, maydanozlu,taze soganli,zeytinyagli,limonlu kara borulce salatasi, yogurt, 1 ceviz ici
15:30 pismis tarcinli elmali,azicik cevizli,bademli yogurt(tatli niyetine)
16:30 yarim avuc beyaz leblebi
18:00 izgara tavuk gogsu, peynirli yesil salata,ayran
21:00 cay,1 ceviz,2 badem,2 kayisi

3 bardak su,1 buyuk bardak ayran,bir bardak kahve,bir bardak yesil cay, 4 fincan cay
yarin gorusuruuuuus guzellikler :16:

bibbb öncelikle o leblebi oraya hiç uymamış hemde saatide .
lebleb migdende iken üstüne et yemişin yane etle baklagil yemiş gibi olmuşun ....
güzüncim açıkman için önce kan şekerindüşmesi lazımki bu en az 2 satde olur ama gördügüm kadarıyla senin açıkman biraz piskolojik sen kendin ben açım yemeliyim sinyanlari gönderiyorsun .haksızmıyım .?:20:bu kadar sık açıkman normal deyil .. daha evvel hiç şeker testi yaptırdınmı ?.
ayrıca ceviz torbayla Tr. denmi geldi ayol.:60:her ögünde yiyorsun bak bu kilo vermeni engeller ilerde ...gün boyu 3.4. cevizi geçmiyorsa eyvallah ..

o aradaki leblebin hariç mönün güzel ..

bu arada ben d yediklerimi yazayım
dün akşam bahsettiğim gibi ıspanaklı yumurta yedim
yanında şekersiz açık çay ve iki dilim tam buğday ekmeğiyle
bikaç çatal yoğurtlu patlıcan salatası
saat 21:30 gibi de bir avuçtan biraz fazla beyaz leblebi ve bir bardak ayran
ama bu akşam için yemek hazırlamadım kendime
büyük ihtimalle dışarıda yerim
ızgara tavuk falan söyler, yanındaki patates ve pilav yerine salata ve yoğurt koymalarını isterim herhalde
:46::46:

safişim gel artık ne bitmez işim var yavv ...

gunaydın kızlar
kimsecikler yokken menunmu yazayım
sabak yulaf ezmesi 3 kuçuk ceviz bir tatlı kaşıgı marmelet ve yarım yaglı sutle yenildi
oyle yeşil mercimek yemegi salata yogurt getirmeyi unuttum azcık peynir
ara bir ekşi elma
akşam malesef işteyim yine peynirle salata ama ceviz koymayacam bu sefer sabah yedgim için
ara tarçınlı sut ben lor peyniri kullanıyom kızlar hem ekonomik hemde tadını seviyorum
aysunum mönün güzel ...ama bir uyarım var karbonhidratlarla içtigimiz süt y.y deyil yagsız olmalı bu önemli

:79:selam kızlarrr. :79:
:16:
buralardayım zilim sizi takipdeyim sürekli diyet işide ii sayılır dengeli beslenerek devam aynı kilodayım koruyorum kilomu bu hafta sonu 1 gün ayran detoksu yapıcam ..
sen neler yapıyorsun ufaklık üzüyormu seni.. okuduğu kadarrıyla güzelsanatlarda aksam dersine baslıcakmısısn allah kolaylık vern canım..
zilim senin düdüklü tencerenin markası neydi bende 1 tane var ama 6 kiloluk cok büyük almısım küçük bişi alcam da sen benimki cok güzel diyordun..
meyvem zilimin tencerenin markası fissler. yanlız bu tencerenin düdügü yok ..:9:

.
Günaydın kızlar,
Moralim ve sinirlerim bozuk fena halde. Evi su bastı dün sabah. Boru patlamış, bir geldim ki eve manzara savaş yerinden farksız. Neyse, olacağı varmış.
Sinirden ne bulduysam yedim ben, ne yapsam şimdi:((
Bana tam olarak konsantre bir şekilde diyet bitirmek nasip olmayacak herhalde.
geçmiş olsun asid ...rabbım beterinden korusun ...

ama diyeti bozmak için bunlar bahane deyilki. demekki tam adepde deyilsin ...:31:.

zilin dün koşturmuşun yine kolay gelsin .....:16:

merhaba arkadaşlar benide arnıza alın lütfennnn
17 aylık bi kızım var dogum yaptıgımdan beri zayıflayamadım şu an 78 kiloyum
bundan 12 yıl önce montignac diyeti yapıp 12 kilo vermiştim ve hamile kalana kadar o kiloyu korudum ama hamile kalınca acayip kilo aldım benide aranıza alın lütfen

Dünkü menümü vereyim;

07:20 2 kuru kayısı
08:30 2 dilim tb ekmeği acı sos peynir salatalık ayran
12:45 mantarlı et sote ayran az turp
17:00 1mandalina 1 portakal
19:30 karnıyarık cacık sonra annem taze fasülye ve kabak yapmıştı onlarında birer kaşık tadına baktım

Dünkü menümü vereyim;

19:30 karnıyarık cacık sonra annem taze fasülye ve kabak yapmıştı onlarında birer kaşık tadına baktım

izin verirsen yarın bende senin menüyü yapıcam
verdiğin kilolar için tebrik edrim seni merak ettim ne kadar zamanda verdin bu kiloyu

kıslar biliyorsunuz tam 1.aşamada deyilim ama ara ara firenlemem gerikiyor galiba.
zaten 2.aşamadada arada bir 1.aşama yapılıyor kilo dengesi için kaçamaklardan sonra ...
1.aşamaya uygun menülerim oldugunda mönü yazarsam sanırım daha iyi frenliycem ...

dün yediklerim ....

8 00.
2.5 dl. kzş. ekmek. tb.....peynir 1 dl
.sögüş .... zey.ezmesi.

12 30.
1 tb etli patlıcan ...bol yş. salata ..
....1 kase yogurt ....

15.30.
1 kase tarçınlı yogurt ...

18 30
1tb . mantar sote...bol yş. salata ...
. 1kk peynir... 1 avuç leblebi.

21 30.
1' er d.l meyve (portakal ..ayva.. kivi.elma..)
15 dk sonra y. br. süt.

23 00.2.3 tn kadar antep fıstıgı kırıntısı ...:9:
bu neren çıktı gecenin bir yarısı derseniz .eşim izmirden geldi o saatde .bir kaç çeşit lokum ..bende bu kırıntılarını yedim ne yapayım agzın açılınca durumuyum canım lokumlara ...:37: bunu böyle atlattıkda çeşit ceşit peynir almış hepsi yaglı .birde afyon kaymagı bu adamın bana garezi var kesin .diger aldıklarını hiç saymayım bile :27:

diyerın bir lafi var o aklıma geldi ''bu gece yataga yatınca içim rahattı ''..:9:

bu arada .45.dk yürüyüş dışarda.
1 saat call.
20 dk leesi hatunu ...
akşam üstü bidaha okula gidip gelme var birde:37:
1 kupada yeşil içtim ıyyyy içemedim gitti bunu ..

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar benide arnıza alın lütfennnn
17 aylık bi kızım var dogum yaptıgımdan beri zayıflayamadım şu an 78 kiloyum
bundan 12 yıl önce montignac diyeti yapıp 12 kilo vermiştim ve hamile kalana kadar o kiloyu korudum ama hamile kalınca acayip kilo aldım benide aranıza alın lütfen
hoşgeldin nevcan niye almayalım canım .yeterki sen iste ....:16:
daha evvelde deneyimin varmış daha kolay olur ....

tatlandırıcı sormuşssun .. daha dün konuşmuştuk kulanmassan daha iyi olur ....
Dünkü menümü vereyim;

vay miray geçen günkü karbonhidrat mönündn sonra bu menü süper olmuş .....:46:

aben abla nasıl giidyor calll
incelmişsindir bayaaa
hareketler zor ama dgeilmi

aben abla nasıl giidyor calll
incelmişsindir bayaaa
hareketler zor ama dgeilmi
banum bırakmıtım tekrar başladım daha 2 gün oldu ...:37:
pc formata gidince hepsi silinmiş yeni indirdim tekrardan .
şöyle anlatayım içerden incelirsin ama dışardan kalınlaşmak için yardımcı gönderirsen fos olur anlatabildimmi...:60:
şaka bi yana yılbaşından önce 6 gün yapmıştım baya gözle görünür fark olmuştu masumsum ...
ama yıl başında tozutuncabide yapmayınca. faydasıda kalmadı .. tekrar bismillah ..:31:
evet hareketler zor helede 100 tekrar baya zorluyor..

Son düzenleme:
hoşgeldin nevcan niye almayalım canım .yeterki sen iste ....:16:
daha evvelde deneyimin varmış daha kolay olur ....

tatlandırıcı sormuşssun .. daha dün konuşmuştuk kulanmassan daha iyi olur ....

vay miray geçen günkü karbonhidrat mönündn sonra bu menü süper olmuş .....:46:

evet abla iki gündür +1 deyim cumaya kadar karbonhidrat alamaya çalışcam bakalımmm :) tarçınlı barbunyayı yaptın mııı bakalımmm

izin verirsen yarın bende senin menüyü yapıcam
verdiğin kilolar için tebrik edrim seni merak ettim ne kadar zamanda verdin bu kiloyu

nevacancım hoşgeldinnn... ne demek izin verirsen yaaa öyle şey mi olurrr :)

benim bu ayın 13 ünde yani yarın diyete başlayalı 3ay olucak canım...
amaaa ben bayram seyran yılbaşı demeden hep diyet yaptım hiç bozmadım bu arada durdum açıkçası:S
ama kesinlikleee kaçamak çok önemli.. inanmak. ben krizlerimi atlattım artık daha rahatımmm

Back
X