Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese günaydınnn....meyvişim neler yapıyorsun şekerim?diyet işi ne alemde?daha sık gir canım,öslüyoruz seniiii![]()
tebrikler takyicim sanırım kahvaltı inkanın olmamış ama güzel idare etmişin tebrikler ...Sabah10'da: ceviz içi(1 adet) , tuzsuz badem(En fazla 10 kadar)
11:00 da: 1 kuru kayısı
12:00 da: 2 dilim kadar ekmek arasında yağsız peynir ve tere,roka, şekersizçay
15:00: 1 kuru kayısı
18çevirme tavuğun göğüs etinden,tere-roka-turp-nane-maruldan oluşan salata,ayran(yağsız yoğurt ile)
3litre su
saat 22 gibi 1 meyve
Günler sonra nihayet bugün bozmadım diyetimi.![]()
menümü yazayım
sabah 2 kaysı,2 bardak su
kahvaltı
2 yumurta,yeşillik,peynir,zeytin,
öglen
4 köfte,(ekmeksiz),salata,ayran
(minicik bir kase tarçınlı keten tohumlu yogurt)
ara
1 elma
akşam
1 tabak kapuska,ayran,salata,1 ceviz içi
ara
hurma ve çay sanırım
3lt su 5 fincna bitki çayı
güzin öncelikle sen yaz bacım bizde sabah okuruz .aebencim, canimmm...nolur kusura bakma, bugun ara ara okudum ama yazamadim, bu saat oldu daha yeni yazabiliyorum, siz hepiniz misil misil uyuyosunuz simdiii, burda daha yeni aksam olduu, disarda kar yagiyoo, yarin yollar kapanabilir uyarisi yaptilar..
belki evde mahsur kaliriz yarin, o zaman butun gun yazabilirim
gelelim monti'yeeee aebencim, ben de seni cok sevdim, dobra dobra geliyo bana konusman, severim dobra insanlari, bide sen ve buradaki herkes cok tatli dilli
tatlandiriciyi pazar gununden sonra karbonhidratlarla almiycam, soz! ama monti demisti ki proteinlerle zarari yokyani benimle ayni fikirde oldugundan emin olmak istiyorum, protein varsa tatlandirici serbest dimi???
soyayi hemen soruyorum, 10 gune kadar cevap gelir
avocado...sebze grubuna giriyor diye kalmis aklimda, benim icin bir kitaba goz atarmisin, artik kitabim bilem yok, buradan edinmeme de olanak yok
karnibahar olayi da soyleydiiiiiiben senin eski bir tarifini bulmustum, hazine bulmus gibi de sevinmistim, karnibaharlari haslamissin, 2 kasik yagda kavurmussun, sarimsakli yogurtla yemissin... tam onu yapmaya baslamistim, sonra dedinki, karnibaharin boyle yapilmis hali bana hep kilo aldirirdi
oteki turlu karnibaharlari da ben yiyemiyorum
simdi ben o kavrulmusu yersem kilo veremezmiyim sence:44:
bu arada mujde...beyaz leblebi ve yagsiz peynir buldurttum esime, ama simdi bir soru daha cikti, ogunde ne yersem yiyeyim, arada acikinca leblebi yiyebilirmiyim?
yeter guzincaaaannnn, dus yakamdaaaaan deddigini duyar gibiyim..banane banane dusmicem
sen demedinmi artik kacis yok bana diye, tutun beni kolumdan soooooole
sonra ben 60 kilo oliyim
butun gun konusamadim yaa, simdide cenem dustu, cevap vercek kimse de yok, ooole yaziyorum iste, ben sabah uyaninca size ogleden sonra olmus olucak
optuuuummmm![]()
yukardada dedigim gibi güzin nasıl doyuyorsan öyle devam et. ama montiye uygun oalrak ...aebenim ve masumum ben bunlarla doymam yaw, siz uzuuun yillardir yapa yapa alismissiniz
cok seciciyimdir ben, her yemegi tek basina yiyemem, o yuzden de her yemege, yada araya ceviz,badem,kuru meyve sokusturuyorum, o zaman doy,us hissediyorum:84:
ama guzel haber de var, eskisi gibi acikmiyorum, zayifladigimi hissediyorum, zararli yiyeceklere olan zaafim cok azaldi, yanimda yiyolar canim istemiyo, korkunc motive olmus durumdayim, bir de adetim iki hafta gecikmeli geldi, onun tatli krizleri ve siskinligi de gecicek birkac gune kadar, allahin izniyle haftaya daha iyi olucam sekerler :90:
kislaaarrrr bi saattir anlatiyorum, daha bugun yeudiklerimi yazmamisim
07:00, taze portakal suyu
07:30 bir kase yulaf ezmesi, kuru incir,kuru kayisi,ceviz,ruseym, yagsiz sut,kafeinsiz kahve
10:30 beyaz leblebi
12:00 1 tabak nohut yemegi, maydanozlu,taze soganli,zeytinyagli,limonlu kara borulce salatasi, yogurt, 1 ceviz ici
15:30 pismis tarcinli elmali,azicik cevizli,bademli yogurt(tatli niyetine)
16:30 yarim avuc beyaz leblebi
18:00 izgara tavuk gogsu, peynirli yesil salata,ayran
21:00 cay,1 ceviz,2 badem,2 kayisi
3 bardak su,1 buyuk bardak ayran,bir bardak kahve,bir bardak yesil cay, 4 fincan cay
yarin gorusuruuuuus guzellikler![]()
bu arada ben d yediklerimi yazayım
dün akşam bahsettiğim gibi ıspanaklı yumurta yedim
yanında şekersiz açık çay ve iki dilim tam buğday ekmeğiyle
bikaç çatal yoğurtlu patlıcan salatası
saat 21:30 gibi de bir avuçtan biraz fazla beyaz leblebi ve bir bardak ayran
ama bu akşam için yemek hazırlamadım kendime
büyük ihtimalle dışarıda yerim
ızgara tavuk falan söyler, yanındaki patates ve pilav yerine salata ve yoğurt koymalarını isterim herhalde
safişim gel artık ne bitmez işim var yavv ...
aysunum mönün güzel ...ama bir uyarım var karbonhidratlarla içtigimiz süt y.y deyil yagsız olmalı bu önemligunaydın kızlar
kimsecikler yokken menunmu yazayım
sabak yulaf ezmesi 3 kuçuk ceviz bir tatlı kaşıgı marmelet ve yarım yaglı sutle yenildi
oyle yeşil mercimek yemegi salata yogurt getirmeyi unuttum azcık peynir
ara bir ekşi elma
akşam malesef işteyim yine peynirle salata ama ceviz koymayacam bu sefer sabah yedgim için
ara tarçınlı sut ben lor peyniri kullanıyom kızlar hem ekonomik hemde tadını seviyorum
:79:selam kızlarrr. :79:
meyvem zilimin tencerenin markası fissler. yanlız bu tencerenin düdügü yok ..buralardayım zilim sizi takipdeyim sürekli diyet işide ii sayılır dengeli beslenerek devam aynı kilodayım koruyorum kilomu bu hafta sonu 1 gün ayran detoksu yapıcam ..
sen neler yapıyorsun ufaklık üzüyormu seni.. okuduğu kadarrıyla güzelsanatlarda aksam dersine baslıcakmısısn allah kolaylık vern canım..
zilim senin düdüklü tencerenin markası neydi bende 1 tane var ama 6 kiloluk cok büyük almısım küçük bişi alcam da sen benimki cok güzel diyordun..
geçmiş olsun asid ...rabbım beterinden korusun ...Günaydın kızlar,
Moralim ve sinirlerim bozuk fena halde. Evi su bastı dün sabah. Boru patlamış, bir geldim ki eve manzara savaş yerinden farksız. Neyse, olacağı varmış.
Sinirden ne bulduysam yedim ben, ne yapsam şimdi(
Bana tam olarak konsantre bir şekilde diyet bitirmek nasip olmayacak herhalde.
Dünkü menümü vereyim;
07:20 2 kuru kayısı
08:30 2 dilim tb ekmeği acı sos peynir salatalık ayran
12:45 mantarlı et sote ayran az turp
17:00 1mandalina 1 portakal
19:30 karnıyarık cacık sonra annem taze fasülye ve kabak yapmıştı onlarında birer kaşık tadına baktım
meyvem zilimin tencerenin markası fissler. yanlız bu tencerenin düdügü yok ..![]()
hoşgeldin nevcan niye almayalım canım .yeterki sen iste ....merhaba arkadaşlar benide arnıza alın lütfennnn
17 aylık bi kızım var dogum yaptıgımdan beri zayıflayamadım şu an 78 kiloyum
bundan 12 yıl önce montignac diyeti yapıp 12 kilo vermiştim ve hamile kalana kadar o kiloyu korudum ama hamile kalınca acayip kilo aldım benide aranıza alın lütfen
vay miray geçen günkü karbonhidrat mönündn sonra bu menü süper olmuş .....Dünkü menümü vereyim;
07:20 2 kuru kayısı
08:30 2 dilim tb ekmeği acı sos peynir salatalık ayran
12:45 mantarlı et sote ayran az turp
17:00 1mandalina 1 portakal
19:30 karnıyarık cacık sonra annem taze fasülye ve kabak yapmıştı onlarında birer kaşık tadına baktım
banum bırakmıtım tekrar başladım daha 2 gün oldu ...aben abla nasıl giidyor calll
incelmişsindir bayaaa
hareketler zor ama dgeilmi
hoşgeldin nevcan niye almayalım canım .yeterki sen iste ....
daha evvelde deneyimin varmış daha kolay olur ....
tatlandırıcı sormuşssun .. daha dün konuşmuştuk kulanmassan daha iyi olur ....
vay miray geçen günkü karbonhidrat mönündn sonra bu menü süper olmuş .....![]()
izin verirsen yarın bende senin menüyü yapıcam
verdiğin kilolar için tebrik edrim seni merak ettim ne kadar zamanda verdin bu kiloyu