- Konu Sahibi inciboncuk
-
Teşekkürler canım evet ülkerin kutusu düşündüm ziyan olmasın dedim kapladım kitaplarını koyuyorum oyunlar oynuyoruz aç kapayı kutudan öğrendi
xenocum teşekkür ederim canım.
füsfüscüm defne çok tatlı ya maşallah kilotlu çorapla ne şeker görünüyor yerim ben onu
Gelinime sulanmayın rica edicccciiiiimmmm
canım defne pek tv ye bakmazfüsfüs bende inceledim blogunu çok güzel olmuş...kafamda tasarladım bende bişeyler yapmayı:) ben kızıma burada ona uygun kitaplar bulamadım yırtılmayacak şekilde olanlardan bakındım ama burası baya kısıtlı...artık haftaya istanbul dayım orda bu işi görürüm...birde lego bende almıştım ama küçükler..seninkiler büyükmüş keşke öyle alsaymışım daha mantıklı bebekleriçin...
füsfüs sen bu eğitim cd lerini izletiyor musun?
ben arada luli yi açıyorum renklere sayılara ve danslara bakıyor...elimden geldiğince reklam ya da başka türlü bişey izletmemeye çalışıyorum ama luli de mi izletmesem siz bu konuda nasılsınız kızlar?
aç kapa kavramını anlamaya başladı ela da kalemleri çok seviyor kalem kutusu var onları ordan çıkarıp tekrar koyuyor..önceden oyuncaklarını kutularına koymazdı şimdi biraz bişeyler koyuyor..benim söylediklerimi tekrarlamaya çalışıyor ama daha tam olarak seslerini çıkaramıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?