Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Montessori Eğitimi

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
bul takları yapmaya başladık artık
legolarıda yapıyoruz
büyük küçük farkını öğrendik büyük legolarını çantaya küçük legolarını oyuncak kutusuna topluyor ordan farkettim.
şekilleri çalışıyorduk kartlarımızlar daire dedim gitti içinde daire şekli olan kitabını aldı orada şekiller sayfasını açtı bana gösterdi kuzum

Hepsine maşallah kuzuların..füsfüscum bizde de aynı kutular ve renkli küçük toplar var..bizde bu aralar eşleştirme oynuyoruz,arada renkler tutuyor(belkide tesadüf).bazen fırlatıp atıyor topları ama sabırla devam ediyoruz..bu ara yiğit sürekli parmağıyla lambaları ve saatleri gösteriyor,öğrenmiş saati gösterip tik tik diyor:)

defne saati çok çabuk öğrendi
dat diyor görür görmez
ama bazı öğretmeye çalıştığım şeyleri de bi türlü öğrenmiyor
seçiyor resmen
babası ördek ne der vak demeyi bir kerede öğretti
resmini de tanıyor
ama ben kuzu ve meeyi günlerdir öğretemedim
blogumu güncelledim bakmak isterseniz bu arada

Canım,kurabiyeler süper olmuş.bizimkilerde kreşe gidince orada da doğumgünü kutlanıcak tabi..yaparız artık:))Defnemede maşallah ya.akıllı kuzucuklar bunlar..yiğitte ayakkabılarını getiriyor giydireyim diye sonrada el sallıyor gezmeye gidicekmişiz:))

pagehqu.jpg

95760839.jpg

hafta sonu gülceye ahsap puzzle aldık babasıyla çok sevdi şu an nereye koyacağını bilemiyor ama çok hoşuna gitti. ip çekme oyununuda yaptık çok mutlu oldu gülce şimdede öğrenmiş küçük hanım ipi çekiyor gülmemi istiyor aa aa ayy diyor

canım puzzle lar çok güzelmiş
bu arada o kutu ülkerin hedişye kutusu mu:)
ben de saklıyorum bişeyler yaparım diye
eline sağlık canım

Teşekkürler canım evet ülkerin kutusu düşündüm ziyan olmasın dedim kapladım kitaplarını koyuyorum oyunlar oynuyoruz aç kapayı kutudan öğrendi

bu da yeni uydurmasyon oyunumuz
evdeki boş kova elinde geziyordu defne
ben de arkadaşımın geri verdiği kurabiye kalıplarını çantamdan çıkarıyordum
defneye verdim doldur boşalt yapsın diye
çok güzel topladı
ben de sıraya dizdim
kova elinde tek tek topladı
tabi 1-2 sefer sadece:))

canım ben de kendi bloğumda anlattım nacizane
bakmak istersen fusundefne.blogspot
daha yeni ama var gene eklediğim birşeyler

inceledim canım blogunu pardon benimkide görgülüye görgü öğretmek gibi birşey oldu sayfaları baştan sona okumadım arada sondan takip ediyorum bugünde araştırırken gördüm ekliyeyim belki görmeyenler vardır dedim

füsfüs bende inceledim blogunu çok güzel olmuş...kafamda tasarladım bende bişeyler yapmayı:) ben kızıma burada ona uygun kitaplar bulamadım yırtılmayacak şekilde olanlardan bakındım ama burası baya kısıtlı...artık haftaya istanbul dayım orda bu işi görürüm...birde lego bende almıştım ama küçükler..seninkiler büyükmüş keşke öyle alsaymışım daha mantıklı bebekleriçin...
füsfüs sen bu eğitim cd lerini izletiyor musun?
ben arada luli yi açıyorum renklere sayılara ve danslara bakıyor...elimden geldiğince reklam ya da başka türlü bişey izletmemeye çalışıyorum ama luli de mi izletmesem siz bu konuda nasılsınız kızlar?

aç kapa kavramını anlamaya başladı ela da kalemleri çok seviyor kalem kutusu var onları ordan çıkarıp tekrar koyuyor..önceden oyuncaklarını kutularına koymazdı şimdi biraz bişeyler koyuyor..benim söylediklerimi tekrarlamaya çalışıyor ama daha tam olarak seslerini çıkaramıyor..

füsfüs bende inceledim blogunu çok güzel olmuş...kafamda tasarladım bende bişeyler yapmayı:) ben kızıma burada ona uygun kitaplar bulamadım yırtılmayacak şekilde olanlardan bakındım ama burası baya kısıtlı...artık haftaya istanbul dayım orda bu işi görürüm...birde lego bende almıştım ama küçükler..seninkiler büyükmüş keşke öyle alsaymışım daha mantıklı bebekleriçin...
füsfüs sen bu eğitim cd lerini izletiyor musun?
ben arada luli yi açıyorum renklere sayılara ve danslara bakıyor...elimden geldiğince reklam ya da başka türlü bişey izletmemeye çalışıyorum ama luli de mi izletmesem siz bu konuda nasılsınız kızlar?

aç kapa kavramını anlamaya başladı ela da kalemleri çok seviyor kalem kutusu var onları ordan çıkarıp tekrar koyuyor..önceden oyuncaklarını kutularına koymazdı şimdi biraz bişeyler koyuyor..benim söylediklerimi tekrarlamaya çalışıyor ama daha tam olarak seslerini çıkaramıyor..
canım defne pek tv ye bakmaz
reklam falan da izlemez
çizgi film kanalı hiç açmadık
cd leri de nadir izletiyorum zaten bakmıyor pek
tv ile pek bir münasebetimiz yok yani anlayacağın

Back