- 4 Eylül 2013
- 1.326
- 1.646
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Aklımda olacak temin edebikirsem muhakkak okuyacagim5 sevgi dili kitabını alın okuyun eşinize de okutun çok şeyin değiştiğini göreceksiniz
Tabi sorun sevgiyi gösterme biçimlerinizdeyse...
Buda güzel fikir istedigimi doğum gününe vs bunu istiyorum desem alışır herakdeEvliliği güzel hale getirmek senin elinde.. erkeklere bırakırsak çook beklersin
Kendini iyi hissetmek içn kendinden başla değişime. Kilo ver spor yap. Yeni kıyafetler al özellikle evde giynmek içn şık rahat şeyler. Planları sen yap bu haftasonu şu filme gidelim diye.. çocuklarn yaşı kaç bilmiyorm ama küçükse kv yada annene bırakabilirsin bi kaç saatliğine.. eşin hediye almayı düşünmüyorsa sen beğen bşe bana bunu al (doğmgünü, yıldönümü vs..) de. Zamanla herşey istedğn gibi olcak..
Yok bizimki beni ozleyene kadar adım atmaz heleki suçluysaEşiniz sizi seviyor belli ama nasıl göstereceğini bilemiyor. Bunca yıldan sonra tamamen değişmesi zor. Yinede isteklerinizi söyleyin,küsmek yerine anlatın derdinizi. Bizde ben surat sallarsam karşısına alır neyin var der ben anlatırım çözeriz biter. Konuşmak iyi geliyor. Bir kadın olarak insan tabiki tatlı sözler duymak istiyor. O kadarınıda yapsınlar artık.
Kilo ilk isim olacak zaten bunda 2 ay öncesi başladım ama spor olsa hızlıca gider şimdi yavaş yavaş gidiyorCanım önce kilo vermelisiniz. En az 20 kilo vermelisin hatta boyuna göre 30 kilo bile verebilir sin. Kendi sağlığın ve kendi özgüvenin için kilo vermelisin.
İltica hediye bunlar çok boş inan sevgi göstergesi değiller. Eski eşim sürekli çiçekler hediyeler alır inanılmaz ilgili bir adamdi. Aldatildim boşandık demek ki iltifat çiçek böcek le sevgi olmuyor.
Kendini onemse ve cok sev. İnan o zaman esin de herkes de sana çok çoook değer verecek.
Kilo için yamacıma bekliyorum seni.. beraber başaralım cnm..Kilo ilk isim olacak zaten bunda 2 ay öncesi başladım ama spor olsa hızlıca gider şimdi yavaş yavaş gidiyor
Ben zaten onu overin arada saçlarını tradiginda filan yada aynaya son kez bakışında filan başka zamanda ama bende o şekilde ovulmek istiyorum en güzel sözü mesela ismim ayse diyelim aysemm der oda seslenirken dahası yok yaniAhhTenceresiz kaldim anne maalesef bı yazdıkların bi çok kadının derdi.. bazı kadınlar da bunı bi dert olarak bile görmüyor ilginç.. bedenimiz doydu, aç değiliz açıkta değiliz şükür,evlatlarımız var.. ee peki ya ruhumuz?? Henüz genciz 10 yıllık evli olsanda.. isteklerin gayet normal cnm..
Sana vereceğim tavsiye eşinin seninle ilgileneceği ve iltifat edeceği ortamlar oluştur.. çocukları uyut yanına git sohbet etmek istediğini belirt.. onu öv biraz.. doğrusunu sen öğret ona.. inş işe yarar cnm
Ben hep hediye almıyorsun derim bı avm ye girdik gumuscuye yanaşıp hangisini begeniyorsun dedi ya ...... Bana gümüş alacağın paranın üstüne koy altin alalım madem dedim bak icimden geldi seç beğen hangisini istiyorsan kolye alayım dedi ben beğenmedim dedim şimdi sizler soyledikce ve konuştukça diyorum kendi kendimeEşiniz sizi seviyor belli ama nasıl göstereceğini bilemiyor. Bunca yıldan sonra tamamen değişmesi zor. Yinede isteklerinizi söyleyin,küsmek yerine anlatın derdinizi. Bizde ben surat sallarsam karşısına alır neyin var der ben anlatırım çözeriz biter. Konuşmak iyi geliyor. Bir kadın olarak insan tabiki tatlı sözler duymak istiyor. O kadarınıda yapsınlar artık.
23 yıllık evliyim, ilgiyi şımartılmayı seviyorum, benimde mizacım böyle ne yapayım, he aynı şekilde eşimde öyledir, 46 yaşındaki eşim saat başı beni seviyor musun diye sorar, dalıpta sorusunu duymazsam dudağını büküp sevmiyor musun der, demek ki ilgi ve sevgi beklentisi sadece biz kadınlarda yokmuş.
Bi cinnete bakar mum gibi olurBelkide ara ara yokluyordur bu sorun beni bunaldım resmen normalde iltifati yoktur
Ama mezuniyet foto mu gördüğümde ona gosterdim ben bu kadar güzel biriyle evleneceğimi düşünmezdim dedi bı tek o geliyor aklıma iltifatsa eğer
Teşekkür ederim, Allah hepinize yuvalarınızda huzur, mutluluk nasip etsin inşaallahyaa siz ne kadar tatlı bir çiftsiniz
Allah muhabbetinizi arttırsın, bize de nasip etsin
Yok önceden de böyleydiHep Boyle bir adammıydı yoksa sonradan mı böyle oldu ?
Anladım canım, demekki adamın huyu hu, pek değişeceğini sanmıyorum... Küs kalma ama iyi bişey değil,Barış. Ayrıca kilo sorunum var diyorsun biraz kilo vermeyi denesen? Bazı erkekler eşlerindeki değişikliği gördüğü zaman farklı ruh haline giriyor. " Eyvah karım kendine bakıyor" gibi düşünceler içinde olup kaybetmemek için maymuna dönüyor :))))Yok önceden de böyleydi
Ama sevgili döneminde hep derdim çiçek almıyorsun falan
Bı gün çarşıda bana bekle dedi ve çiçekle geldi
Sonra tabi evlendikten sonra da salladı
Hatta ilk sevgililer günü beni bı arkadaşa bırakıp oda arkadaşlarıyla takilacakti gideceğim arkadaşım eşini sevgiler günü için yemeğe goturecekmis o yüzden beni kabul etmedi
Benim dahada moralim bozuldu
Bana hep diyor ki ne istiyorsan alıyorum
Bedenin büyük kendin bile hep deneyip aliyorsun ben ne alayım ki sana ne gerek var para orda git ne istiyorsan al diyor
Aramızda hediyelesme konusu böyle
Ama bana hassas davranmiyo asıl takildigim mesele ana kimseye hassas davranmaz eşim annesine bile vıcık vıcık şeyleri sevmez filan
Kilo olayında son iki ayda 6 kilo vermiş bulunmaktayım sadece spor yapabilme şansım yok oda olursa bayağı gider kilolarBence kilo verip kendine bakmalısın. Sadece eşin için demiyorum. Biz kadınlar aynaya bakınca değişiklik istiyoruz iyi görünüm istiyoruz. Önce bunu kendin için yapmalısın. Daha iyi hissetmek için kilo verip kendine bakmaya başlasan iyi edersin :)