Sivilceli Ciltler Monodoks-sivex-isotrexin

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Rhemee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2013
52
0
46
Çanakkale
arkadaşlar doktor bana monodoks hap,sivex losyon ve ısotrexin verdin çok aşırı sivilcelerim yok ama pürüzsüz bir tene sahip olmak istiyorum tabi:)
aranızda kullananlar varsa yararı oldu mu size bu ilaçların?

Bugün doktora gittim sivex verdi yeni baslayacagım ama isotrexini kardesim kullanıyor 3-4 aydır. Sivilceleri kurutuyor yüzünüz hafif soyuluyor gibi oluyor iyi geldi kardesime. Gecmis olsun :)

Bugün doktora gittim sivex verdi yeni baslayacagım ama isotrexini kardesim kullanıyor 3-4 aydır. Sivilceleri kurutuyor yüzünüz hafif soyuluyor gibi oluyor iyi geldi kardesime. Gecmis olsun :)

teşekkürler canım:)
peki kardeşinde sivilcelerde kusma,çoğalma falan oldu mu? üniversitede okuyorum her gün okula gideceğim için kurumalar,sivilcelerin çoğalmasından falan çok korkuyorum

Kardesim gündüz nadixa gece isotrexin kullandı nadixa sivilceleri kusturmus sanırım öyle diyor. İsotrexin baya kurutuyormus deri altında sivilce cıksa bile sisligini azaltıyormus memnun yani kardesim :) Zaten suan yüzü pürüzsüz oldu. Yalnız kardesim hic aksatmadan kullandı kremleri :)

Son düzenleme:
banada akşamları ısotrexin gündüzleride sivex losyon kullan dedi doktor ama sivex'in prospektüsünde ölüm vakaları görülmüştür yazınca korktum,o yüzden kullanmadım hala:)

Son düzenleme:
2 günde az olmuş gibi :) ben avene tedavisi mi yoksa bunları kullansam emin olamadım avene daha yüzeysel bu daha içten tedavi ediyor gibi ama avene de pek yan etkisi yok o yüzden iyi :)

bende yaklaşık 4 gündür kullanıyorum aynı hala :) sivexi gündüz ısotrexini gece kullanıyorum ben belki tek başına kullanmadığım için etki edebilir yüzü geriyor gibi oluyor şimdilik zaten başka bir yararını göremedim:)
en az 1 ay lazım ama bakalım sonunda ne olacak değişime göre yazarız buraya

banada akşamları ısotrexin gündüzleride sivex losyon kullan dedi doktor ama sivex'in prospektüsünde ölüm vakaları görülmüştür yazınca korktum,o yüzden kullanmadım hala:)

Sana verdiklerinin aynısını banada verdi , ilk defa dün kulllandım . ... seneler önce isotrexin kullanmıştım ama hiç bi işe yaramadı .. doktorada söyledm bunu kaç ay kulllandıgımı sordu , 1 ay diyince işe yaramamasını ona bagladı , verdiğim ilaçlar çok güçlü düzenli olarak 3 ay kullanırsan sonucun olumlu olucak 3ay sonra kontrole gel dedi , umarım işe yarar ... :/ gelişmeleri aktarırım ..
:))

ama sana birde hap vermiş, bana hap vermedi keşke banada verse ( hap istediğimi söyledm ama vermedi ... ( bu şekilde işe yarıyacagınndan pek umudum yok ..

antibiyotik içten kurutacak sivilceleri dedi bana doktor.inşallah sana iyi gelir canım bu sefer ciltten cilde de fark ediyor benim arkadaşım sadece istorexin kullandır 1 ayda geçti tüm sivilceleri:)
senin çok fazla mı sivilcelerin yoksa az mı?

isotrexin'i tüm yüzünüze mi sürüyorsunuz yoksa sadece sorunlu yerlere mi? Bi de yüzünüzü tahriş etti mi hiç, yani kızarttı mı, yanma batma yaptı mı? Başka konularda, forumlarda bazılarına öyle yapmış merak ettim sizinkileri. Bende de var isotrexin, korkuyorum kullanmaya yüzümü yakar, kırmızılık geçmez diye :18:

doktor tüm yüzüne sür dedi ama forumlarda sivilcesiz yere sürdüklerinde oralarda sivilce çıktı diye yazdılar bende korktum sadece sivilceleri yerlere sürüyorum:)bende kullanmadan önce internette bulduğum her sayfada yorumları okudum,ben de senin gibi çok korktum sivilce çıkarır kızarır yanar diye ama şükür şimdiye kadar hiçbir şey yapmadı sivex gündüzleri sürüyorum kuruma soyma yapmıyor.geceler ısotrexin sürüyorum o uhu gibi zaten sabah soyuyorsun onu zevkli bile olabiliyor :)
tabi ciltten cilde de fark eder sen kullan ilk günlerde bir şey yapmazsa ileride de yapmaz,ters etki olursa ara verirsin kullanmaya:)

Son düzenleme:

peki bi süre sonra yüz soyulmaya başlıyormuş, acaba kötü bi görüntü oluyor mu? bi de isotrexini gece sürüp sabah mı yıkıyorsun? benim çenemde çok sivilce çıkıyor tam göz önünde bi yer diye başlayamadım bi türlü

soyulmayı bende kötü bir şey diye düşünmüştüm ama öyle değilmiş:) gece sürüyorsun kurutuyor zaten sabah uhu gibi kalıyor elinle hemen soyabilirsin ki yüzünü yıkadığında bile soyulan yerler gidiyor hemen.evet gece isotrexin sürüp sabah yıkıyorum,gündüz de sivex sürüyorum.ne kadar erken başlarsan tedavin o kadar erken biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…