Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün doktora gittim sivex verdi yeni baslayacagım ama isotrexini kardesim kullanıyor 3-4 aydır. Sivilceleri kurutuyor yüzünüz hafif soyuluyor gibi oluyor iyi geldi kardesime. Gecmis olsun :)
Doktorun ne verdiyse düzenli olarak kullan bence :)
banada akşamları ısotrexin gündüzleride sivex losyon kullan dedi doktor ama sivex'in prospektüsünde ölüm vakaları görülmüştür yazınca korktum,o yüzden kullanmadım hala:)
isotrexin'i tüm yüzünüze mi sürüyorsunuz yoksa sadece sorunlu yerlere mi? Bi de yüzünüzü tahriş etti mi hiç, yani kızarttı mı, yanma batma yaptı mı? Başka konularda, forumlarda bazılarına öyle yapmış merak ettim sizinkileri. Bende de var isotrexin, korkuyorum kullanmaya yüzümü yakar, kırmızılık geçmez diye :18:
doktor tüm yüzüne sür dedi ama forumlarda sivilcesiz yere sürdüklerinde oralarda sivilce çıktı diye yazdılar bende korktum sadece sivilceleri yerlere sürüyorum:)bende kullanmadan önce internette bulduğum her sayfada yorumları okudum,ben de senin gibi çok korktum sivilce çıkarır kızarır yanar diye ama şükür şimdiye kadar hiçbir şey yapmadı sivex gündüzleri sürüyorum kuruma soyma yapmıyor.geceler ısotrexin sürüyorum o uhu gibi zaten sabah soyuyorsun onu zevkli bile olabiliyor :)
tabi ciltten cilde de fark eder sen kullan ilk günlerde bir şey yapmazsa ileride de yapmaz,ters etki olursa ara verirsin kullanmaya:)
peki bi süre sonra yüz soyulmaya başlıyormuş, acaba kötü bi görüntü oluyor mu? bi de isotrexini gece sürüp sabah mı yıkıyorsun? benim çenemde çok sivilce çıkıyor tam göz önünde bi yer diye başlayamadım bi türlü![]()