isotrexin tüm yüze mi sivilceli bölgeye mi sürülüyor ?
aynen doktorum da tüm yüze demişti ama bende yeni sivilceler çıkıyor isotrexinden mi sivex den mi bilemedim
canım doktor bana sivex-azomax antibiotik verdi.benim de iltihaplı sivilcelerim vardı.ama sivexi en az iki ay kullan derim ne siyah noktam ne sivilcelerim kaldi tabi ben günde iki kere sürüyodum.ama sakın bırakma acayip söndürüyo sivilcelerini.hemen değil tabi:) ben 4.ayımdayım artık hiç sivilcem çokmıyo,siyah noktam da yok:):) sakın bırakma:)
canım doktor bana sivex-azomax antibiotik verdi.benim de iltihaplı sivilcelerim vardı.ama sivexi en az iki ay kullan derim ne siyah noktam ne sivilcelerim kaldi tabi ben günde iki kere sürüyodum.ama sakın bırakma acayip söndürüyo sivilcelerini.hemen değil tabi:) ben 4.ayımdayım artık hiç sivilcem çokmıyo,siyah noktam da yok:):) sakın bırakma:)
Umarım iyi gelir tatlım. Tabi ben bu forumda da araştırma yaptım memnun olmayanlar var, ama ben 4yıl önceinşallah canım ya bahar geldiğinde sivilcesiz bir cildim olsun istiyorum ama dediğin gibi kesinlikle 2 ay kullanmak şart nisan ayında tekrar yazarım durumu umarım olumlu olur yoksa yazmam
bekleyip göreceğiz artık,birde şehir dışında olduğum için 2 gün kullanamamıştım bu bir sorun yaratır mı bu tedavilerde?
Canım ben tüm yüzüme kalıp halinde sürüyorum siyah nokta falan varsa görmediğim yağ bezesi falan herşeyi temizlesin diye. Bütün gece kaldığı için yüzümde sabah çok kuruyo cildim. Sabahları da yüzümü kükürtlü sabunla yıkayıp bepanthene krem sürüyorum.tabi kükürtlü sabuna yeni başladım 1-2gün oldu bakalım izlerim de iyice yok olması gerek.canım senin tüm yüzüne mi sürüyorsun sivexi
Umarım iyi gelir tatlım. Tabi ben bu forumda da araştırma yaptım memnun olmayanlar var, ama ben 4yıl önce
Roaccutane tedavisi görüp hala tonla sivilcesi çıkan biriydim. Sivexle antibiyotik beni düzeltti düşün yani koskoca roaccutandan böle bi gelişme görmedim ben. Israrla inatla kullan derim ben sana. Bi iki gün unutabilirsin tabi ben de az unutmadım yani:):) dikkat etmeye bak derim. Güzel haberlerini bekliorum canım
arkadaşlar doktor bana monodoks hap,sivex losyon ve ısotrexin verdin çok aşırı sivilcelerim yok ama pürüzsüz bir tene sahip olmak istiyorum tabi:)
aranızda kullananlar varsa yararı oldu mu size bu ilaçların?
isotrexin cok etkili de piyasadan kaldırılmıştı suanda bulabiliyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?