Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Mondi mobilya tecrübesi olanlar

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

sihirlikk

Hedef 65...
Kayıtlı Üye
4 Mart 2012
2.711
2.379
Arkadaşlar yazın ev için hazırlıklara başlanacak sonbahardada düğün düşünüyoruz...Uzun süredir mobilya araştırıyorum. Aranızda mondi den mobilya kullananlar yada tecrübesi olanlar var mı? Memnun musunuz? Fiyatları oldukça uygun fakat dayanıklı mıdır acaba?

Ben 6 yıllık evliyim. Yakın zamanda oturma odamı değiştirdim. Bu değişiklik için araştırma yaparken de eşya konusunda baya bir tecrübem oldu. Mondiyi kesinlikle tavsiye etmem. Çok kalitesiz. Zaten İstikbal , Bellona ve Mondi aynı fabrikanın ürünleri. Sadece kalite kalite aralarında dereclendirme var. Ben İstikbal tercih ederim, etrafımdaki tanıdıklarım da aynı fikirdeler. Mondiye hiç uğrama derim, yoksa kısa bir süre sonra eşya değiştirmek zorunda kalırsın, sana daha maliyetli olur...

Gerçekten o kadar kötü mü ya :S Ben bellonanın tarzını hiç beğenmiyorum da istikbal olacak o zaman büyük ihtimalle.

Peki Kelebek mobilyayla ilgili fikriniz var mı?

canım doğdaş öneriririm , mobilyaları çok güzel ve kaliteli...

asla önermem 1,5 yılda mondi oturma gurubumun iç astarları yığılma yaptı
yatak odam istikbal ilk 6 ayda kulpları düştü
eşim istikbal gurubunda calısıyor ve mallarının artık kalitesizleşştigini soyluyor
sen bilirsin ama tavsiye etmem kesinlikle

Tamda benım konummus sımdı onu arastıyordum hatta mondıden aksam sıparısımızı verıcektık anlasmıstık herkess aman ıstıkbal helekı mondıden uzak dur dedi kaldım sım yaa bende ne yapıcam kararsızım dogtası onerdılerrrr offf offff

valla 3-5 yıl sonra yıne degıstırırım dersen al
ama benimkiler simdiden harap oldu temizde kullanırım oysakı
1,5 yıldır kullanıyorum

valla 3-5 yıl sonra yıne degıstırırım dersen al
ama benimkiler simdiden harap oldu temizde kullanırım oysakı
1,5 yıldır kullanıyorum

valla canım cok yarmaz bı cocugum var ee aldımmıda 5 6 7 allah ne verıyse uzun yıllar kullanmak ısterım cocuklar atlıyor zıplıyor ee aksamları acıp yatılacak dayanıklı saglam bısı lazımm

İstikbal de kötüymüş demek. Ama doğtaş da çok pahalı ben açıkcası çocuğum olupta büyüyene kadar eşyaya çok para vermek istemiyorum. Çocuk mutlaka eşyaları mahvediyor çünkü. Şimdi o kadar para verip kaliteli alsam çocuk halledecek. Yazık olacak o paraya. Çok kararsız kaldım :S aklımada başka bi marka gelmiyo ki. Bellonayı listeme almıyorum bile. hiç sevmiyorum tarzını çünkü.

bizde mondiden masa takımı aldık sandalyesi ile , çok kullanmadık pek bişey diyemiyorum ama sandalyeleri çok sağlam yerinden kalkmıyor. yatak odası takımı alacağız onu da mondi almayı planlıyoruz.
bellonadan da oturma grubu aldık ama orta kalite diyim. evde çocuk yok tabi bizde.

Gidip görmeden bişey denmiyor aslında. Zaten belli olur kalitesiz bişeyde. Açıkcası mondi ve istikbal kalitesi birbirine yakında 500tl az verip mondi almayı tercih ederim. Bakmak lazım tabi. Biz daha hiç gezemedik

ürününe göre değişebilir. biz troya yemek masası takımı vardı onu almıştık. viola yatak odası takımını alcaz şimdi de.

aslında fikirleriniz çok önemli.. ben de inci yemek odasını almaya karar vermiştim çok aradım hoş beyaz bir yemek odası bulamamıştım bi buna olur demiştmmm şimdi ne düşüneceğimi bilemedimm:44:

kızlar uzun zamandır mobılya arastırıyoruz ve içime sinen tek oturma grubunu mondıde gordum. inci oturma grubunun kahvelı beyazlı olana BA-YIL-DIMMM

burda okudugum kotu yorumla var mondıyle ılgılı kafm karıstı bıraz. acaba yaptırsak daha mı mantıklı olur aynı modeli..v

Bahsetmiş olduğunuz markaların hepsi fabrikasyon çalışıyor. Gerçekten kaliteli eşyalar için fetih caddesindeki mobilyacıları öneririm.
Bende yeni evleniyorum, tüm eşyalarımı buradan aldım. Fetih caddesi Atasoy mobilyaya gidebilirsin.
Kaliteli malzeme kullanıyorlar ve tok satıcı değiller ( bahsetmiş olduğunuz markalar gibi).
İmalatçı oldukları içinde elinizle resimle gittiğinizde çok uyguna aynı eşyayı yaptırabiliyorsunuz.

Yaptırmak biraz riskli doğrusu. Annemler yaptırdı kısa zamanda...Tam bi facia ve bu iğrenç şeylere de deli gibi para istediler. İstediğiniz gibi olmazsa pek çözümünüz yok. Tabi ben ankara siteler den bahsediyorum. Başka yerlerde bu işi iyi yapanlar vardır illa ki.

mondiden yeni yemek odası ve oturma grubu aldık gayet iyi şu reklamda çıkan modeli aldık

6 yıllık evliyiz yemek odam, oturma ve yatak odası mondiden almıştı ve çok sağlam çıktı. biz çok severek almadık oturma odamızı bir an önce eskisinde değiştirelim diye yapmadığım kalmadı, koltukları her hafta sildirdim. deri olan bölümleri var domestos çamaşır suyu herşeyle sildim çünki oğlum her yerini tükenmez kalemle boyamıştı. hatta bir güzel cifledim ama ne yaptıysak boya çıkmadı mobilyanında maşallahı var

bende oturma odam için bir köşe takımı beğenmiştim mondi den. fiyatı da bayaa uygun. ama şimdi kötü yorumlar olunca kafam karıştı zaten emin olamamıştım kalitesinden. doğtaşın köşe takımlarını da çok beğendim doğtaş alırım herhalde o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…