Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
battaniyene bayıldım canım güle güle kullan :) benim sanırım bornozun yanı sıra battaniyem de eksik
Hepsi birbirinden güzel hemşommm güzel günlerde sağlıcakla kullanın inşallahhh
Canım benim vardı aslında ama forum değişince karmakarışık olmuş fotoğraflar görünmüyor. Yeni açmam gerekiyor ama ona da çok üşeniyorum şu aralar
Çok güzeller canım aşkla kullanGünaydınnnn gelinlerrrr :) Yeni ciciler aldım kendime ben yine :) Nişanlımı taktım koluma dedim takıl peşime
- Madame Coco'da %70 indirim varmış. Bunlarda tek ve çift kişilik cici battaniyerim
Eki Görüntüle 1305431 Eki Görüntüle 1305432- Tantitoni indirimini de kaçırmadım ve nihayet kek kalıplarımı da alıp bi eksiğimi daha tamamladım Kalpli kek kalıbının rengi de pembe. Eki Görüntüle 1305436 Eki Görüntüle 1305437 Eki Görüntüle 1305438
Çok güzeller canım aşkla kullan
- Bayılarak aldığım 12 cm küçücük sos tavam (Tencere tava baya çok olduğu için sadece wok tava alıp bu duruma son vericem :) )
- Eki Görüntüle 1298736
- Papilla romantik tavam
Eki Görüntüle 1298738- Tupperware çok amaçlı rendem Eki Görüntüle 1298739
- Nişanlım dan kalan sarılan tuzluklar ve annemin aldığı yeşil tuzluk Eki Görüntüle 1298747
Eki Görüntüle 1298741- Bursa'dan aldığım mutfak önlüğüm Eki Görüntüle 1298757
- Annemin ördüğü çöp poşetliğim Bir tane de anneannem ördü bohça yapınca verecekmiş bana :) )Eki Görüntüle 1298762
- Mutfak süsüm
Eki Görüntüle 1298765- Kalp kürdanlarım Eki Görüntüle 1298768
Kuzum herşeyin çok çok güzel, yüce rabbim mutlu günlerde kullanmanı nasip etsin güzel arkadaşım benim.
Valla böyle cicilerimize baktıkça heyecan basıyor çok mutlu oluyorum ya.
Allahım hemen zaman geçsede bunları kullanacağımız güne gelse.
çok teşekkür ederim canım. Rabbim hepimize ağız tadı versin, kocişlerimizle mutlu mesut yaşamayı, her eşyayı aşkla kullanmayı nasip etsin inşallah :)
az kaldı az özgem. ocaktan sonra daha da çabuk gelecek :)
Ay evet güzelim ya.
Artık gidip eşyalarımı almak istiyorum.
Evimi dizmek istiyorum ah ahh ..
Sen benden 29 gün önce gidiyorsun kuzucuk
Kuzumm yeni cicilerin çok güzellerrevet sen evlendiğinde 29 günlük tazecik gelin oluceğiimmm
o istek bende de çok fazla. özellikle instagramda sofra sunumlarına bakıyorum çok özeniyorum. ben de aynısını yapıcam diyorum da çalışan biri olarak zor galiba
evet sen evlendiğinde 29 günlük tazecik gelin oluceğiimmm
o istek bende de çok fazla. özellikle instagramda sofra sunumlarına bakıyorum çok özeniyorum. ben de aynısını yapıcam diyorum da çalışan biri olarak zor galiba
Ancaçalışmadığımız günler olur kuzum.
Bide ben akşam yemeklerini haftada 3 kez kocişimle yiyeceğim çünkü çalışacak gece
Kuzumm yeni cicilerin çok güzellerr
Bende c.tesi gidip aliciiimm kek kalıplarımı Tabikiside pembe alıcam. Kek kalıbı kardeşi olucas
hayırlısı olsun yeter ki arada aşk olsun kuzum. hiç dert etme