• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Monark'ın Çeyizleri :)

battaniyene bayıldım canım güle güle kullan :) benim sanırım bornozun yanı sıra battaniyem de eksik :KK64:

battaniye olayını kapattım artık bu kadar yeter 4 tane çift, 1 tane tek, bide annem verecekmiş :D 6 tane oldu. aslında kalabalık sülaleye gelin gidiyorum diye endişeleniyorum yetmez falan diye ama geldiklerinde hepsi toplu gelmezler inşallah :rolleyes:. Kuzumm takip et çok güzel kampanyalar var. özellikle N11 ve gittigidiyor ;) fakat gidip yerinde almak daha güzel. baya da indirim yapıyorlar ;)

Canım benim vardı aslında ama forum değişince karmakarışık olmuş fotoğraflar görünmüyor. Yeni açmam gerekiyor ama ona da çok üşeniyorum şu aralar :D

üşenme kız. ben de çok üşeniyordum sonra ha gayret deyip hepsini tek tek bulup dosyaladım :D ama zevkli iş :KK37:

Günaydınnnn gelinlerrrr :) Yeni ciciler aldım kendime ben yine :) Nişanlımı taktım koluma dedim takıl peşime :KK54::KK68::cool:

Çok güzeller canım aşkla kullan :nazar::KK68:

Kuzum herşeyin çok çok güzel, yüce rabbim mutlu günlerde kullanmanı nasip etsin güzel arkadaşım benim.
Valla böyle cicilerimize baktıkça heyecan basıyor çok mutlu oluyorum ya.
Allahım hemen zaman geçsede bunları kullanacağımız güne gelse.

Kuzum herşeyin çok çok güzel, yüce rabbim mutlu günlerde kullanmanı nasip etsin güzel arkadaşım benim.
Valla böyle cicilerimize baktıkça heyecan basıyor çok mutlu oluyorum ya.
Allahım hemen zaman geçsede bunları kullanacağımız güne gelse.

çok teşekkür ederim canım. Rabbim hepimize ağız tadı versin, kocişlerimizle mutlu mesut yaşamayı, her eşyayı aşkla kullanmayı nasip etsin inşallah :)

az kaldı az özgem. ocaktan sonra daha da çabuk gelecek :)

çok teşekkür ederim canım. Rabbim hepimize ağız tadı versin, kocişlerimizle mutlu mesut yaşamayı, her eşyayı aşkla kullanmayı nasip etsin inşallah :)

az kaldı az özgem. ocaktan sonra daha da çabuk gelecek :)

Ay evet güzelim ya.
Artık gidip eşyalarımı almak istiyorum.
Evimi dizmek istiyorum ah ahh .. :KK36:
Sen benden 29 gün önce gidiyorsun kuzucuk :KK53:

Ay evet güzelim ya.
Artık gidip eşyalarımı almak istiyorum.
Evimi dizmek istiyorum ah ahh .. :KK36:
Sen benden 29 gün önce gidiyorsun kuzucuk :KK53:

evet sen evlendiğinde 29 günlük tazecik gelin oluceğiimmm :oops:
o istek bende de çok fazla. özellikle instagramda sofra sunumlarına bakıyorum çok özeniyorum. ben de aynısını yapıcam diyorum da çalışan biri olarak zor galiba :KK53:

o istek bende de çok fazla. özellikle instagramda sofra sunumlarına bakıyorum çok özeniyorum. ben de aynısını yapıcam diyorum da çalışan biri olarak zor galiba :KK53:
Kuzumm yeni cicilerin çok güzellerr :KK49:

Bende c.tesi gidip aliciiimm kek kalıplarımı :KK28: Tabikiside pembe alıcam. Kek kalıbı kardeşi olucas :KK19:

güle güle kullan cnm hepsi ççok güzeller

Güle güle kullan , hepsi çok güzel, bende 6 yıllık evliyim, karaca yemek takımımız, tencerelerimiz, çatal kaşık setimiz aynıymış , bende severek kullanıyorum, sende güzel günlerde kullanırsın umarım:)

Ancaçalışmadığımız günler olur kuzum.
Bide ben akşam yemeklerini haftada 3 kez kocişimle yiyeceğim çünkü çalışacak gece :(

Back