• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Monark'ın Çeyizleri :)

Herkese merhaba :KK25: Gözümde çok büyük görünen son eksiklerimi de dün aldıktan sonra ben de çeyiz topiğimi artık açayım dedim :KK28:

02.05.2015 kısmetse inşallah düğünüm olacak.:nazar: Kalan eksikleri de o tarihe kadar alıcam inşallah. Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlıyorum. Allahım aşkla, mutlulukla kullanmayı nasip etsin inşallah.

Maşallah kuzum maşallah herşeyin harika özenle saklamışsın hatıraları hediyeleri aşkla kullan Rabbim sağlıcakla güle güle kullanmayı nasip etsin:nazar::KK36:

Aklıma geldikçe ekliyorum :)

• Braun silk epilim :nazar:
    braun silk epil 5.jpg
  • Remington saç düzleştiricim :nazar: (bunu almakla kendimi çok şanslı hissediyorum :KK37:
    remington saç düzleştirici.jpg
  • Fakir saç kurutma makinem ve maşam :nazar:
    fakir maşa.jpg
    fakir-stella-x.jpg

Aklıma geldikçe ekliyorum :)

bebeğimmm teşekkür ederimmm :KK15: bizim büşü nerelerde yaaa. o da baksınnn :)))))

Geldiiiiiiiiimmmmm :KK55:

Kuzumm öncelikle hayırlı olsun topiğin :KK15:

Çeyizlerine eskiden almıştım deyip haksızlık etme, hepsi çok güzel hepsi büyük bir özenle alınmış, güzel günlerde ağız tadıyla kullanmak nasip etsin Rabbim inşallah.. :KK68:

Çok iyi etmişsin topik açmakla :KK68: (Ben ilgilenemiyorum bu aralar topiğimle ama en yakın zamanda toparlıycam :KK53:)

Geldiiiiiiiiimmmmm :KK55:

Kuzumm öncelikle hayırlı olsun topiğin :KK15:

Çeyizlerine eskiden almıştım deyip haksızlık etme, hepsi çok güzel hepsi büyük bir özenle alınmış, güzel günlerde ağız tadıyla kullanmak nasip etsin Rabbim inşallah.. :KK68:

Çok iyi etmişsin topik açmakla :KK68: (Ben ilgilenemiyorum bu aralar topiğimle ama en yakın zamanda toparlıycam :KK53:)

Hatırlarsan çeyiz topiği ile tanışmıştık :) o zaman çok beğenmiştim Seninkileri ben. Yeni hali ile de görmek isterim :) bu arada teşekkür ederim Mujuksssss :)

Hatırlarsan çeyiz topiği ile tanışmıştık :) o zaman çok beğenmiştim Seninkileri ben. Yeni hali ile de görmek isterim :) bu arada teşekkür ederim Mujuksssss :)
İnşallah kuzum. Vaktim olduğundan inşallah güncelleyeceğim :KK39::KK15:

Günaydınnnn gelinlerrrr :) Yeni ciciler aldım kendime ben yine :) Nişanlımı taktım koluma dedim takıl peşime :KK54::KK68::cool:

• Madame Coco'da %70 indirim varmış. Bunlarda tek ve çift kişilik cici battaniyerim :nazar:
    madame coco çift kişilik battaniye.jpg
    madame coco tek kişilik battaniye.jpg
  • Tantitoni indirimini de kaçırmadım ve nihayet kek kalıplarımı da alıp bi eksiğimi daha tamamladım :nazar::KK68: Kalpli kek kalıbının rengi de pembe.
    tantitoni 3lü kek kalıbı.jpg
    tantitoni kalpli kek kalıbı.jpg
    tantitoni tepsi.jpg

Aaa ben senin topiğini kaçırmışım :KK45:
Çok güzeller canım güle güle kullan inşallah. Çöp poşetliğinden bizim de var adı huriye :-)

Aaa ben senin topiğini kaçırmışım :KK45:
Çok güzeller canım güle güle kullan inşallah. Çöp poşetliğinden bizim de var adı huriye :-)

ben daha isim koymadım :D çok teşekkürler mutellam. seninkiler ne alemde. sen de aç da bakalım :)

ben daha isim koymadım :D çok teşekkürler mutellam. seninkiler ne alemde. sen de aç da bakalım :)
Canım benim vardı aslında ama forum değişince karmakarışık olmuş fotoğraflar görünmüyor. Yeni açmam gerekiyor ama ona da çok üşeniyorum şu aralar :D

battaniyene bayıldım canım güle güle kullan :) benim sanırım bornozun yanı sıra battaniyem de eksik :KK64:

Back